Buczo Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Ladne Audi. Bardoz ladne. Bez wiejskich tuningow, odlotowych lotek itd.
Sek Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 kur... wyje.... co tu duzo gadac - wzor (ide w Twoim kierunku to ma byc zwykle ladne b5 !!!!) p.s. duzo jest roboty z tymi ramkami na zegarach. jakbys mogl to napisz na pw czy trudno jest je zalozyc
yedrula Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 siemanko powiedz mi jakiego przyciemnienia uzyles bo widze ze jest takie samo na wszystkich szybach a ja wlasnie tak chce zrobic, powiedz ile procent jakie szyby i ile cie to wynioslo itp , bede wdzieczny pozdro600[br]Dopisany: 22 Listopad 2007, 16:01 _________________________________________________aha i jeszcze jedno, ile obnizony i jakie sprfezynky i ile cie to wynioslo dzieki:)
M@rk Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 siemanko powiedz mi jakiego przyciemnienia uzyles bo widze ze jest takie samo na wszystkich szybach a ja wlasnie tak chce zrobic, powiedz ile procent jakie szyby i ile cie to wynioslo itp , bede wdzieczny pozdro600[br]Dopisany: 22 Listopad 2007, 16:01 _________________________________________________aha i jeszcze jedno, ile obnizony i jakie sprfezynky i ile cie to wynioslo dzieki:) jeżeli chodzi o szyby to tył jest bardziej przyciemniony a przod mniej tylko akurat tak slonce swiecilo i wyglada jak by bylo tak samo tyl 30% a przod 50% a koszt to kolo 500zł w moim przypadku
M@rk Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 p.s. duzo jest roboty z tymi ramkami na zegarach. jakbys mogl to napisz na pw czy trudno jest je zalozyc Jezeli chodzi o ramki to jest okrecenie 2 śrób ( poszukaj w dziale zrób to sam ) tam jest wszytsko opisane , sprawa jest prosta tylko troszeczke roboty z zaginaniem tych rameczek ale juz opanowalem teraz z zamknietymi oczami zkaldam rameczki w 10 minut ---------- M@rk
johnybravo Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 no no kawał dobrej roboty, jedna z ładniejszych b5 na forum , jeszcze soczewiaki valeo siekniesz i bedzie spoko loko . pozdrawiam i gratuluje :th: ps. podciagnij tylni zderzak bo chyba wisi ,troche pod lewą lampą . pozdro.
seba1-2 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 miodzio co tu pisać * zgodnie z regulaminem działu powinieneś otrzymać ostrzeżenie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10108.0.html Tym razem dostajesz upomnienie.
Ronin Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja uwazam ze modyfikacje super, az przyjemnie popatrzec. Felgi dosc spokojne, ja wole troche bardziej zadziorne, ale reszta super. Pozdrawiam Ron
inco Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 sliczna b5, zeczywiscie jedna z ladniejszych na forum tak jak wczesniej pisali przydaly by sie z przodu zespolone lampy, a pozatym jeszcze lepiej by wygladala jak bys pomalowal dokladki i klamki w kolor nadwozia osobiscie to srebro na zderzaku mi sie nie podoba ale to ty jestes wlascicielem i tobie ma sie podobac a odnosnie srodka jak bys jeszcze zmienil kierownice to byl by juz calkiem kox na maxa
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Bardzo ładna A4, podjęte zmiany przez ciebie tylko pokazują jak można łatwo odmłodzić B5 Szczególnie bardzo mi sie spodobały ramki i nakładki na lusterka od razu audiczka nabrała wyglądu. Jedynie co mi nie podeszło to przednie sreberko na zderzaku ale to kwestia gustu. Ogólnie super A4 :> P.S. Dużo było roboty z ramkami wokół szyb??
M@rk Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Bardzo ładna A4, podjęte zmiany przez ciebie tylko pokazują jak można łatwo odmłodzić B5 Szczególnie bardzo mi sie spodobały ramki i nakładki na lusterka od razu audiczka nabrała wyglądu. Jedynie co mi nie podeszło to przednie sreberko na zderzaku ale to kwestia gustu. Ogólnie super A4 :> P.S. Dużo było roboty z ramkami wokół szyb?? jeżeli chodzi o robotę z ramkami wokół szyb roboty nie ma dużo ale takie ramki wytrzymuja max 2 pory zimy ja teraz będę je zrywał i po zimie zrobie sobie nowe doświadczenie już mam więc powinno pójść gładko , biorąc pod uwage ze za ramki zaplaciłem 100 zł . to w porównaniu z ori któe kosztuja 1000 zł to moje ramki starcza mi na 20 lat a to tej pory to ja juz bede mial inna audiczke
pablo8004 Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Nic dodać nic ująć, pięknie wykonana robota, żadnych zbędnych dodatków, a autko odmłodzone. Dla mnie wygląda bombowo
Pucek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 nooo elegancja francja:D takie autko mi się podoba, bez wieśniackiego tuningu, tylko fajny styling, sam ide w tą samą strone, ale jeszcze "troche" mi brakuje! respekt:D i mam nadzieję że to co pisałem na priva będzie do zrobienia
kuba.olkusz Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 ładna furka , Fajnie leży te listwy srebrne dodaja elegancjii .... i te lustereczke... bardzo pozytywny wozik :th:
yedrula Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 no eleganckie autko, powiedz mi mistrzu ile dales za przyciemnienie i jakie to jest procentowo? i czy na wszystkich takie samo bo wlasnie tak bym chcial.
Arkady27 Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Auto pierwsza klasa ide w tym samym kieunku no i dziekuje za cenne rady. Pozdrawiam i gratuluje :th:
ogonck Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Gratuluje takiej niuni :th: tylko pozazdrościć oby służyła ci jak najdłużej
seba105 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Nic dodać nic ująć, piękna robota, żadnych dodatków i to mi sie podoba, autko odmłodzone :th: fajne fele podobaja mi sie
Jakub.M Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Super robota, lampki, ramki, przyciemka szyb wszystko psi na 100%, faktycznie bardziej wyzywające alu byłyby skazane ale to już rzecz gustu itp. fajne fajne (Też będę chciał takie lampki zrobić i szybki w kolorze blue). pozdro :>
topor Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 piekna metomorfoza:) alu pieknie pasuja... moze ja sie nad takimi zaastanowie... bo mam okazje wyrwac takie za tani pieniadz, a sa one bardzo ładne:)
Rekomendowane odpowiedzi