moskal Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Przyszła paczuszka :jerk: :jerk: :
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 A auto już odebrałeś kiedy jakas wypaśna sesyjka
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 11:12_________________________________________________Wpadnij do mnie jak bedziesz jechac to zrobimy sesje dwoch najlepszych furek w klubie :decayed: :> A to chyba jak z kims przyjedzie na dwa auta do Ciebie, bo tak to :gwizdanie: będzie jedno :polew:
moskal Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 mozesz sie nas spodziewać w Rykach w piątek
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 mozesz sie nas spodziewać w Rykach w piątek oo widzisz Napisz od której do której, to moze jeszcze kogos przyciągne
moskal Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 mozesz sie nas spodziewać w Rykach w piątek oo widzisz Napisz od której do której, to moze jeszcze kogos przyciągne dam znać ale raczej pod wieczor bo jeszcze do raggamanca jade kiere podmienić zeby mi moją obszył lamboskórką
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 mozesz sie nas spodziewać w Rykach w piątek oo widzisz Napisz od której do której, to moze jeszcze kogos przyciągne dam znać ale raczej pod wieczor bo jeszcze do raggamanca jade kiere podmienić zeby mi moją obszył lamboskórką
QRi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Siwek oficjalnie a o tamtym jeszcze nie ma info ze jakis czasy kreci z pelnym ekwipunkiem pewnie ledwo wysokie 13 będzie jezdzic - woze ladne pare kilo dodatkowego audio ze sobą juz wczoraj ustalilismy, że 13,17 to poziek pojechał bez fotela, kanapy, koła zapasowego i na 16" Zobaczy się... jak na wiosne dalej będzie czarna, to zrobię tak, żeby 13.17 złamać. Bo 13.2 to s4 b8 jezdzi... a no i CoLo - do Twojej FP-ki to nie mam co stawać ani ja ani siwek....
CoLo Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Siwek oficjalnie a o tamtym jeszcze nie ma info ze jakis czasy kreci z pelnym ekwipunkiem pewnie ledwo wysokie 13 będzie jezdzic - woze ladne pare kilo dodatkowego audio ze sobą juz wczoraj ustalilismy, że 13,17 to poziek pojechał bez fotela, kanapy, koła zapasowego i na 16" Zobaczy się... jak na wiosne dalej będzie czarna, to zrobię tak, żeby 13.17 złamać. Bo 13.2 to s4 b8 jezdzi... a no i CoLo - do Twojej FP-ki to nie mam co stawać ani ja ani siwek.... Enooo bez przesady...aż takich różnic to raczej nie ma... Siwek był szybki i było by pewne porównanie. Zresztą nie oto chodzi żeby cały czas wygrywać, ma być FUN i zobaczenie jakie są różnice aut bo tylko w pojedynku widać co i jak.
A-rek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Moskal ladnie szalejesz pozazdroscic ;( ps: a co z moim fantem :?:
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 ps: a co z moim fantem :?: fant dzisiaj pójdzie bo mi sie zawieruszył w magazynie
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Właśnie przeczytałem wszystkie 35 stron bo mnie chwile nie było na forum i nie widziałem tematu. Moskal jedziesz z koksem , nie spodziewałem się że kupisz ese po tamtej parówie Dawaj szybko foty jak ją odbierzesz
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Moskal jedziesz z koksem , nie spodziewałem się że kupisz ese po tamtej parówie Dawaj szybko foty jak ją odbierzesz dzieki tak wyszło niestety kórwa opóźnil sie odbiór furmany na poniedziałek , nie zdążyli jreszcze turbin podmienić bo mechanior zachorował
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Jak już tyle czekasz to kilka dni więcej już nie zmieni Albo zawieź mu jakiś antybiotyk to zacznie w pocie czoła robić
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Jak już tyle czekasz to kilka dni więcej już nie zmieni w sumie tak , ale juz bym po grodzisku zapier.dalał w weekend :kox: :kox:
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Jak już tyle czekasz to kilka dni więcej już nie zmieni w sumie tak , ale juz bym po grodzisku zapier.dalał w weekend :kox: :kox: Tylko z głową, zresztą nie jesteś dzieciakiem to Ci tego nie muszę mówić Ale tak czy owak zapowiada się niezła esa
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Ale tak czy owak zapowiada się niezła esa no na zime przewiduje tylko wymiane foteli , tunel/konsola polift i navi+ , lampy i ramka na czarno , zmiana licznika na polift , program. na wiosne bedzie lepiej :>
Tomasz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a deski poliftowej nie chcesz kupić, mam do sprzedania nawet granatową jakbyś chciał mieć taką jak ma Dawid
moskal Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 a deski poliftowej nie chcesz kupić a czym sie różni ????
Rekomendowane odpowiedzi