variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 nike21 metoda na sznurki jest ciągle stosowana i jest OK, to że, stara to nie znaczy że, zła, ja mam złe doświadczenia z nową, laserową. Warsztat który poleciłem Adasowi, Bart-sowi i ja robiłem Audi i Lexa a kumpel CLSa należy do mistrza wyścigowego i auta na tor w ten sam sposób ustawiają, BMW 635 coupe które obsługują wygrało ostatnio rundę na Torze Poznań. Uwierz że, nie każda nowoczesna metoda jest dużo lepsza od starych, czasami lepsza i łatwiejsza dla mechanika ale skuteczność podobna.
Młodzik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 nike21 metoda na sznurki jest ciągle stosowana i jest OK, to że, stara to nie znaczy że, zła, ja mam złe doświadczenia z nową, laserową. Warsztat który poleciłem Adasowi, Bart-sowi i ja robiłem Audi i Lexa a kumpel CLSa należy do mistrza wyścigowego i auta na tor w ten sam sposób ustawiają, BMW 635 coupe które obsługują wygrało ostatnio rundę na Torze Poznań. Uwierz że, nie każda nowoczesna metoda jest dużo lepsza od starych, czasami lepsza i łatwiejsza dla mechanika ale skuteczność podobna. mi jak ostatnio ustawili na sznurki to po 2 tygodniach miałem opony do wyrzucenia
fantastic Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 nike21 metoda na sznurki jest ciągle stosowana i jest OK, to że, stara to nie znaczy że, zła, ja mam złe doświadczenia z nową, laserową. Warsztat który poleciłem Adasowi, Bart-sowi i ja robiłem Audi i Lexa a kumpel CLSa należy do mistrza wyścigowego i auta na tor w ten sam sposób ustawiają, BMW 635 coupe które obsługują wygrało ostatnio rundę na Torze Poznań. Uwierz że, nie każda nowoczesna metoda jest dużo lepsza od starych, czasami lepsza i łatwiejsza dla mechanika ale skuteczność podobna. mi jak ostatnio ustawili na sznurki to po 2 tygodniach miałem opony do wyrzucenia to musiały krzywe bardzo sznurki być
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dokładnie , mi nic nie zdzierało
Glovash Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 okk dzięki za informacje. Glovash - jak coś zdziałasz z klimą to daj znać ile itp .. bo u mnie teraz z czasem krucho więc pewnie szybko tego nie załatwię spoko, ale po 15 najszybciej coś zacznę myśleć, bo nie mam czasu ani $$ na takie rzeczy...
Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Siema! Widze że Azunia, Yelo, Tetis i Młody ładnie się na zllot zapisali = :oklaski: Co do "sznurków" - ja póki co nie narzekam. Mijają już prawie 2 miechy i jest git (równo i gumy się trzymają). Chcę tam jechać jeszcze raz żeby założyć inne sprężyny na tyłek.
Glovash Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 i co tam wieczorkiem koledzy z tych przyjechali...
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 i co tam wieczorkiem koledzy z tych przyjechali... to picie ostre będzie Siemano wszystkim !! cześć :hi:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co tam Madas w wielkim świecie słychac? a wszystko w porządku w wielkim mieście Libanie ... spędzam całe popołudnia na podwórku
Rako Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co tam Madas w wielkim świecie słychac? a wszystko w porządku w wielkim mieście Libanie ... spędzam całe popołudnia na podwórku interes się kręci ??
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co tam Madas w wielkim świecie słychac? a wszystko w porządku w wielkim mieście Libanie ... spędzam całe popołudnia na podwórku interes się kręci ?? nie jest źle .... trochę uspokoiło się w porównaniu do ostatnich 3 miesięcy ale jest dobrze :good:
Madbar Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hello z wieczorka. Rako, Kiedy ten tempomat rezamy? Nudzi mi sie z lekka. Własnie jestem po objeżdzie jeziora na rowerku i pogoda malina, tylko troche błota. Zaczynam mysleć kasku.... była wywrotka.
Piechol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaczynam mysleć kasku.... była wywrotka. hardcorowa jazda bez trzymanki?
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ja nie mam roweru normalnie skandal .... ale Julka ma nówkę z koszykiem więc pożyczę
Piechol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ja nie mam roweru normalnie skandal .... ale Julka ma nówkę z koszykiem więc pożyczę rower - super sprawa ja w Ślesinie sporo jeżdżę, a tu to nawet nie ma kiedy
Madbar Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jazda była, jak mówią " z górki na pazurki" ..... i przednie koło ugrzezło. Madas, ja tez nie miałem roweru dluzszy czas, Ale w Marcu kupowalismy mojej córci nowy rower na urodziny. Znalazlem dlaniej rarytasik. Markowego Gary Fischera za grosze w znakomitym stanie. Zachecony tym poszukalem dla siebie i wyrwałem .... Gary Fishera z leciutka rama i tez w znakomitym stanie. I objezdzam teraz kierskie wertepy. To jest goral i wjedzie praktycznie wszedzie. A pomyslec, ze nie chcialem gorala, tylko cos bardziej na ubite trakty. Teraz bym sie nie zamienil. Ale moze jeszcze sobie kiedys dokupie szosowke. Dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi