Gość gugas Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ekipo Poznańska przybywam z zapytaniem którędy macie zamiar do Wisły pomykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja lecę z TBG bo po moja lubą jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja lecę z TBG bo po moja lubą jadę Myślałem, że przez łódkę lecicie Marinero a Ty którędy pomykasz bo widziałem, że też jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja lecę z TBG bo po moja lubą jadę Ive a my gdzie sie widzimy? Debica czy Tarnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 chyba Dębica dam znać wam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja lecę z TBG bo po moja lubą jadę Myślałem, że przez łódkę lecicie Marinero a Ty którędy pomykasz bo widziałem, że też jedziesz ja bede wyjezdzal z Pte3rem z ostrowa w piatek okolo 1400 czsu lokalnego, trasa do dogadania albo 11 na bytom do katowic i potem w prawo albo na wroclaw i potem autostrada na dol!! pet3r cos mowil ze musi zajechac do wodzislawia slaskiego wiec jeszcze musimy to wziasc pod uwage!! dobijaj do nas i polecimy razem!! chociaz tobie to chyba latwiej do gierkowki dobic i poleciec na dol!! - i tam jest mnostwo fotoradarow..... :polew:!!!!same plusy dla 8!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 do Wodzisławia jednak nie jadę ale moglibyśmy lecieć przez Wrocek - zabrałbym brata, bo jedzie ze mną ale równie dobrze może rano przyjechać autobusem do Kalisza i wybierzemy wtedy inną traskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 do Wodzisławia jednak nie jadę ale moglibyśmy lecieć przez Wrocek - zabrałbym brata, bo jedzie ze mną ale równie dobrze może rano przyjechać autobusem do Kalisza i wybierzemy wtedy inną traskę. to pojedziemy przez wrocek!! ja nie widze problemu - tym bardziej ze to najszybsza droga - jedyny - to trza sie przez wrocek przebic na autostrade!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja lecę z TBG bo po moja lubą jadę Myślałem, że przez łódkę lecicie Marinero a Ty którędy pomykasz bo widziałem, że też jedziesz ja bede wyjezdzal z Pte3rem z ostrowa w piatek okolo 1400 czsu lokalnego, trasa do dogadania albo 11 na bytom do katowic i potem w prawo albo na wroclaw i potem autostrada na dol!! pet3r cos mowil ze musi zajechac do wodzislawia slaskiego wiec jeszcze musimy to wziasc pod uwage!! dobijaj do nas i polecimy razem!! chociaz tobie to chyba latwiej do gierkowki dobic i poleciec na dol!! - i tam jest mnostwo fotoradarow..... :polew:!!!!same plusy dla 8!!!! No my lecimy z Łodzi na gierkówke, w Czestochowie złapiemy chlopakow i na Kato lecimy W takim wypadku do zobaczyska w Wiśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 to pojedziemy przez wrocek!! ja nie widze problemu - tym bardziej ze to najszybsza droga - jedyny - to trza sie przez wrocek przebic na autostrade!!! nie zostawcie kol i zawieszenia we wroclawiu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ja po Wrocku dużo latałem ostatnimi czasy - wahacze FEBI 3x kkm i do wymiany ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 to pojedziemy przez wrocek!! ja nie widze problemu - tym bardziej ze to najszybsza droga - jedyny - to trza sie przez wrocek przebic na autostrade!!! nie zostawcie kol i zawieszenia we wroclawiu :gwizdanie: ja jedynie co zostawie to pitera w z tylu choc od wczoraj moze okazac sie to technicznie awykonalne ale ...... z boska pomoca i torebeczka gwozdzi utrzymam przodek!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 torebeczka gwozdzi utrzymam przodek Żeby się nie rozpadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 to pojedziemy przez wrocek!! ja nie widze problemu - tym bardziej ze to najszybsza droga - jedyny - to trza sie przez wrocek przebic na autostrade!!! nie zostawcie kol i zawieszenia we wroclawiu :gwizdanie: ja jedynie co zostawie to pitera w z tylu choc od wczoraj moze okazac sie to technicznie awykonalne ale ...... z boska pomoca i torebeczka gwozdzi utrzymam przodek!! :polew: Nity ... tylko nity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 od wczoraj Petera fura jeździ , może to nie to co 1.9 TDi pochipsowane ale cos tam jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 od wczoraj Petera fura jeździ , może to nie to co 1.9 TDi pochipsowane ale cos tam jedzie szczegolnie 1.9 na oryginalnym prawie nowym N75!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 czyli petr uleczyl furaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ...hamownia prawde nam powie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Musashi jestes zadowolony z tego Twojego lakiernika?? Miales napisac co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jeszcze nie uleczył, na bank nie ma 180KM, we czwartek prawdopodobnie będzie hamowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi