Madas Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 ja mam Samsunga Galaxy S i jestem bardzo zadowolony następny też będzie Galaxy ale nie wiem czy II czy III
Maxcudo Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja mam HTC HD2 i puki co szybka trzyma, po kilku upadkach Ale na szczęście od razu po zakupie, wyposażyłem go w silikonową obudowę
variocustoms Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Madas wszystkiego najlpeszego blind sam nie naprawiałem tylko oddałem do magików
blind1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 najlepszego MADASKU[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 19:07_________________________________________________podejme sie tej naprawy i napisze czy dalem rade :gwizdanie:
Gwerty Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 panowie. przejrzałem liste dzis do bukowiny cos mało ludzi z wielkopolski.
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Madasku, oby sie Tobie w rodzince zawsze ukladalo jak najlepiej.
tomasz23a1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 koledzy pomozcie audi mi padlo a chcialem sie z wami spotkac :czesc koledzy pomozcie mam problem z audi niemam biegow miekki pedal sprzegla po zgaszeniu wchodza biegi i na rozruszniku odpala i jedzie niewiem co mam zrobic szukam i szukam i nica mam ja dopiero tydzien troche ciezkom mi sie juz biegi redukowalo niechcialy wyjsc . a na tej krzyzowce pedal od sprzegla zrobil mi sie taki miekki ze szok Dopisany: 22 Luty 2012, 18:51widze ze nikt mi nieumie pomoc zamowilem na jutro wysprzeglik sachsa zaloze odpowietrze i napisze mam nadzieje ze to bedzie to bo mam moja audiczke dopiero od kilku dni a ona mi takie cos wywinela
tomasz23a1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 jak zrobie mojego kameleona to bede napewno pozdrawiam
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 koledzy pomozcie audi mi padlo a chcialem sie z wami spotkac :czesc koledzy pomozcie mam problem z audi niemam biegow miekki pedal sprzegla po zgaszeniu wchodza biegi i na rozruszniku odpala i jedzie niewiem co mam zrobic szukam i szukam i nica mam ja dopiero tydzien troche ciezkom mi sie juz biegi redukowalo niechcialy wyjsc . a na tej krzyzowce pedal od sprzegla zrobil mi sie taki miekki ze szok Dopisany: 22 Luty 2012, 18:51widze ze nikt mi nieumie pomoc zamowilem na jutro wysprzeglik sachsa zaloze odpowietrze i napisze mam nadzieje ze to bedzie to bo mam moja audiczke dopiero od kilku dni a ona mi takie cos wywinela wysprzeglik, albo pompa sprzegla, ew. jedno i drugie. hamulce dzialaja? no i to nie wina auta, tylko wczesniejszej eksploatacji...
tomasz23a1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 dzieki musashi juz zamowilem wysprzeglik i jutro go zaloze a auto mam krotko (tydzien ) . slyszalem ze musze odpowiertzyc jutro caly uklad sprzegla? a jak to nie to to kupie jeszcze ta pompe i zobacze co z tego bedzie mam nadzieje ze to nie sprzeglo....[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 21:27_________________________________________________acha hamulce mam
Musashi Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 zawsze trzeba odowietrzyc uklad po wymianie elementow ukladu hydraulicznego. uwazaj zeby nie zszedl plyn ze zbiorniczka, poniewaz wtedy czeka ciebie odpowietrzenie ukladu lacznie z hamulcami.
tomasz23a1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 dzieki zrobie jak piszesz jak to bedzie to to w niedziele masz ode mnie wielka flache audi a4 kameleon kombi
Rekomendowane odpowiedzi