slo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Bartek jeździsz na działkę przez Giewko ? I nawet na faje nie wpadłeś Leciałem się pakować. Ale luz - będę miał na uwadze... Teraz tylko tamtędy da się dojechać do Adamowa. Trasa Powidz - rozjazd Mogilno/Słupca jest tak rozjechana, że nawet rowerem nie da się tam przejechać. Dziury jak by czołg tam za***rdalał... No i w najbliższych latach na pewno nic tam nie zrobią. A szkoda - Witkowo---> Powidz, teraz super zrobione a dalej masakra. ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- może lecieli z olschool suicide party w Mrówkach ? Kiedy to było ? Późne popołudnie, niedziela 9 czerwca... Się nie dziwie jakby tam czołgi jeździły w końcu poligon niedaleko ---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Bartek jeździsz na działkę przez Giewko ? I nawet na faje nie wpadłeś Leciałem się pakować. Ale luz - będę miał na uwadze... Teraz tylko tamtędy da się dojechać do Adamowa. Trasa Powidz - rozjazd Mogilno/Słupca jest tak rozjechana, że nawet rowerem nie da się tam przejechać. Dziury jak by czołg tam za***rdalał... No i w najbliższych latach na pewno nic tam nie zrobią. A szkoda - Witkowo---> Powidz, teraz super zrobione a dalej masakra. ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- może lecieli z olschool suicide party w Mrówkach ? Kiedy to było ? Późne popołudnie, niedziela 9 czerwca... No to koniec zlotu w Mrówkach ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- Ano tak Ty musisz jeździć przez Słupce.. Potem giewko, i prosto prosto i w sierniczu w lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ano tak Ty musisz jeździć przez Słupce.. Potem giewko, i prosto prosto i w sierniczu w lewo? Nie pamiętam nazw miejscowości - wracałem z działki tą drogą pierwszy raz od kilku lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ano tak Ty musisz jeździć przez Słupce.. Potem giewko, i prosto prosto i w sierniczu w lewo? mieszkasz w Giewartowie? może jechać przez Kosewo i Lipnice, ale tam się kończy asfalt za Kosewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja? W Słupcy. Tak, można przez lipnice ale tam nie ma asfaltu tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale szuter za Kosewem jest całkiem git za młodych lat to się tam popier.... max chyba to pamiętam 110 , teraz szkoda auta no i rozsądek inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mam do was pytanie, czeka mnie wymiana oleju w moim AVJ, teraz mam zalany Castrol Edge 5W40, jednak chciałbym zmienić go na Motul i teraz na jaki?? 6100 Synergie czy 8100 x-cess?? Czy ktoś mógłby polecić który wybrać i w jakiej specyfikacji i gdzie mógłbym to zrobić w Poznaniu (ew. w okolicy)?? (Do tego wymiana filtr oleju + filtr paliwa). Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A co tam robisz u chłopkaków Wojtek ? Siemano Wydech z kwasu wleci, usuniecie kata, poloske zmienia, olej i oslone pod silnik:) ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Wojtas, demcar w czerwonaku? kiedy zostawiasz auto? Zostawilem wczoraj i jutro odbieram:wink: ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Teraz smigam astra 4 1.4 turbo i ogolnie porazka, srodek plastik fantastik, a silnik budzi sie od 4 tys obrotow i pol baku prawie w 250 km:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benoos Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ale szuter za Kosewem jest całkiem git za młodych lat to się tam popier.... max chyba to pamiętam 110 , teraz szkoda auta no i rozsądek inny hehe jednego roku jest git, jednego tarka, zwłaszcza ten początek między polami, ale przy lesie zazwyczaj piaseczek i RWD można bokami chodzić mój kolega zawsze wpada w tą tarkę 70-80 i faktycznie jakby mniej trzesło niż mnie przy 30 dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mam do was pytanie, czeka mnie wymiana oleju w moim AVJ, teraz mam zalany Castrol Edge 5W40, jednak chciałbym zmienić go na Motul i teraz na jaki?? 6100 Synergie czy 8100 x-cess?? Czy ktoś mógłby polecić który wybrać i w jakiej specyfikacji i gdzie mógłbym to zrobić w Poznaniu (ew. w okolicy)?? (Do tego wymiana filtr oleju + filtr paliwa). Z góry dzięki za pomoc Pisz do Dzika - GG 347504 Tel 663 962 604 ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- tak BTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDiva Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panowie, takie pytanie jeszcze. Nie ma ktos z Poznania lub okolic redukcji wieloklinu z malego na duzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie, to był Odschool suicide już w domu z powrotem,przejeżdżałem pod twoim warsztatem dzisiaj w sumie przypadkiem go dojrzałem jak szukałem nazwy ulicy bo Boss zapomniał nawigację zostawić w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 trzeba było zawitać SLO filterek daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 jak bym był sam to czemu nie,koledze się śpieszyło bo zaszło małe nieporozumienie i 260km wycieczkę sobie zrobiliśmy p.s. KFC po drugiej stronie ulicy zdążyłem zwiedzić jak będe jeszcze raz jechał w co nie wątpię to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 spox, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panowie kto tu awaryjnie otwierał maskę w B6? Potrzebuję wskazówki, które mogą się przydać do otwarcia mojej, bo dzisiaj sarne przy 120 pocałowałem i trochę ją wgięło, może akurat coś pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Panowie, takie pytanie jeszcze.Nie ma ktos z Poznania lub okolic redukcji wieloklinu z malego na duzy ? :hi:wszystkim, ja tez potrzebuje właśnie, ale chyba zobacze czy kolumne nie lepiej wymienic od polifta:wink: Właśnie zobaczyłem że forum mi zrobiło swap silnika:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 kaju mateusz16 otwierał ostatnio zatrzaśniętą z pozytywnym skutkiem, pisz do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi