arki Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Zapodajcie nr części lub VIN sprawdzę i powiem za ile mógłbym załatwić:-) Mówimy o oryginałach z ASO. BTW mam Caddy na firmę z 2005 roku i kompletny rozrząd, czyli zestaw naprawczy, pompa itd. robiłem w ASO, nie opłaca się montować podróbek, cenowo wychodzi całkiem przyzwoicie:) Z innej beczki - Bartek patrzyłeś na to: Audi RS5 35700.00 USD. - otoMoto.pl Jest tam kilka zmartwień. Liczyłem na oryginałach z ASO -> 40tyś (wykluczając deskę) wychodzi jak w mordę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Z innej beczki - Bartek patrzyłeś na to: Audi RS5 35700.00 USD. - otoMoto.pl Jest tam kilka zmartwień. Liczyłem na oryginałach z ASO -> 40tyś (wykluczając deskę) wychodzi jak w mordę.... Zastanowię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pany 233 KM w 3.0 tdi a4 to jaki to jest siilnik? ASB? Jakie maja opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pany 233 KM w 3.0 tdi a4 to jaki to jest siilnik? ASB? Jakie maja opinie? 1. poprawione napinacze rozrządu 2. mocniejszy, ale chipuje się podobnie do BKNa 3. BKN-y trafiają się bez DPFa .. tak jak mój, ASB już z DPF-em ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- OT. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/q71/1797986_712221398799435_1325932304_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 uwaga! ostatnia szansa by kupić mojego golfa http://a4-klub.pl/marki-150/golf-iii-1-8-gaz-tani-niezawodny-314589/#post4050672 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pany 233 KM w 3.0 tdi a4 to jaki to jest siilnik? ASB? Jakie maja opinie? 1. poprawione napinacze rozrządu 2. mocniejszy, ale chipuje się podobnie do BKNa 3. BKN-y trafiają się bez DPFa .. tak jak mój, ASB już z DPF-em ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- OT. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/q71/1797986_712221398799435_1325932304_n.jpg Jednostki napędowe ASB i BKN są praktycznie takie same, tak jak Karol pisze w ASB poprawione są napinacze. Chip podobnie jak w BKN, choć widziałem ( na allegro, w zeszłym roku ) z okolic Gdańska ASB wyciągniętego na 315 km, z tym że to już nie była tylko zmiana elektroniczna, ale również właściciel musiał zmieniać intercooler, zderzak również był modyfikowany itp. co prawda skrzynia manualna, ale tu też miał ingerencję , Mój BKN był z DPF, ale już go usunąłem. Generalnie 3.0 tdi to dobre silniki w audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Slo, kiedyś pytałeś o akwarium, nie chcesz roślin do akwarium ? mam jakiś takie co wyglądają jak skrzyp polny chyba coś takiego http://i173.photobucket.com/albums/w68/MonicaKrzysztof/krewetkowy27.jpg Właśnie wywlokłem dużą garść z akwarium bo zarosło trochę, a może jakiś inny chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Slo, kiedyś pytałeś o akwarium, nie chcesz roślin do akwarium ?mam jakiś takie co wyglądają jak skrzyp polny chyba coś takiego http://i173.photobucket.com/albums/w68/MonicaKrzysztof/krewetkowy27.jpg Właśnie wywlokłem dużą garść z akwarium bo zarosło trochę, a może jakiś inny chętny ? nie nie, ja potrzebowałem jedynie do zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ciekawe czy w 2.7 tdi (190KM) tez poprawili napinacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ciekawe czy w 2.7 tdi (190KM) tez poprawili napinacze Ty lepiej się martw o silniczki klapek w kanałach ssących i krućce mechanizmu przełączania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Panowie jutro jade po bose do mojej pokraki:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Bart-s ty mów do mnie po polskiemu. Tak sobie tylko myślę, ja mam BPP 180 KM, i pomyślałem że skoro 2.7 i 3.0 to bliźniacze jednostki, to mają te same problemy Co do tego co napisałeś wyżej: Idzie to sprawdzić ? Jakieś objawy czy cuś jak się psuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Bart-s ty mów do mnie po polskiemu. Tak sobie tylko myślę, ja mam BPP 180 KM, i pomyślałem że skoro 2.7 i 3.0 to bliźniacze jednostki, to mają te same problemy Co do tego co napisałeś wyżej: Idzie to sprawdzić ? Jakieś objawy czy cuś jak się psuje ? W skrajnych przypadkach dochodzi do uszkodzenia silnika. Sprawdzę jak przyjedziesz w poniedziałek na diagnostykę webasto (Mario będzie u mnie od rana). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ok, to napisz mi na PW adres gdzie mam przyjechać, i w jakich godzinach bo muszę sobie dzień zaplanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Niebawem i mnie czeka druga wymiana rozrzadu... Chyba że wleci rakieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Eee tam to jaki kod silnika ma 3.0 tdi 233 KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 asb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A ty w pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi