Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot zimowy i II urodziny klubu - gdzie robimy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jeszcze góry (moze nie za wielkie i bez górali) w centralnej polsce całkiem niedaleko od Kielc, jest tam gdzie pojeździć i co wypić no i każdy będzie miał "blisko"

Opublikowano

Kontakt: Pan/Pani Lassak 693-452220 018-20-64-009 ( z tego co wiem oni maja 2 domy ten nowy i swoj w ktorym tez sa pokoje nie daleko siebie)

Opublikowano

PANOWIE ZNALAZŁEM COS TAKIEGO !!! - Google wie wszystko......

http://www.czteryporyroku.pl/page.php?menu=1

Szybki cennik dla leniwych - mysle ze podlega jeszcze negocjacji mamy przeciez mocno przekonujących negocjatorów !!!

OFERTA CENOWA

Dla osób indywidualnych ceny uzależnione od okresu i długości pobytu.

Osobodzień (nocleg + śniadanie + obiadokolacja) 65 - 75 zł.

Pobyty świąteczne 95 - 105 zł

Długie weekendy 75 - 85 zł

Dla grup szkolnych zorganizowanych (wycieczki - białe, zielone szkoły) .

Ceny uzależnione od wieku uczestników i długości pobytu od 46 do 55 zł (nocleg + całodzienne wyżywienie) - organizacja ogniska i dyskoteki w cenie pobytu.

Przy grupach szkolnych zorganizowanych na 25 osób - jedna osoba gratis

50 osób - trzy osoby gratis

Posiadamy gotowe Pakiety Programowo - Cenowe.

Zimowiska, kolonie

Ceny w przedziale 53 - 58 zł. Cena obejmuje nocleg z trzema posiłkami + deser.

Organizacja ogniska i dyskotek w cenie pobytu

Szkolenia, pobyty integracyjne, wycieczki zakładowe - cena 70 - 75 zł (nocleg + wyżywienie) w pełnej strukturze, 75 - 80 zł w pokojach 2 osobowych. Możliwość zorganizowania ogniska z pieczonkami 25 zł - 40 zł od osoby, bankietu z bogatym menu w cenie 50 - 80 zł od osoby.

Koszt muzyki góralskiej 600 zł (3 - 4 godziny)

każda następna godzina + 160 zł, DJ 450 zł do 1000 zł

Pobyty emerytów i rencistów zorganizowane pielgrzymki

Wycieczki 2, 3 dniowe (nocleg + wyżywienie sniadanie i obiadokolacja z deserem) cena - 65 zł osobodzień w pełnej strukturze, 70 zł w pokojach 2 osobowych.

Wczasy (nocleg + wyżywienie sniadanie i obiadokolacja z deserem) 65 zł osobodzień.

(nocleg + wyżywienie sniadanie, obiad, kolacja z deserem) 70 zł osobodzień

Pobyt sylwestrowy

Pakiet 5 dni z wyżywieniem i zabawą sylwestrową w pokoju 2 - osobowym 1200 zł od osoby, w 3 - osobowym 1000 zł, w 4 - 5 osobowym - 850 zł. Każdy następny dzień 90 zł.

Do ceny doliczamy taksę klimatyczyną od osoby dorosłej 1, 4 zł dziennie. Z opłaty zwolnione są zorganizowane pobyty dzieci i młodzieży.

Wszystkie ceny podlegają negocjacji i są uzależnione od terminu i długości pobytu.

Zapraszamy serdecznie do całorocznej współpracy.

Z poważaniem Beata i Maciej Curlej

Już tam dzwoniłem- dzisiaj mam otrzymac szczególowa ofertę z cennikiem - termin ppodałem początek marca ...

Opublikowano

NyPal, wszystko fajnie, miejsce super, ale chyba za male...

Opublikowano

Bardzo fajnie ale musieli bysmy jechac jako rencisci bo taniej :polew:

Opublikowano

Spoko Spoko mogą przyjąc 100 osob a my jeszcze nie wiemy ile nas bedzie....

Im ofert wiecej tym lepiej a ceny wg. mnie super a jak jeszcecze sie cos urwie to nie ma sie czego przyczepic.

Zaznaczam ze nie bylem tam - znalazlem to na necie!

Opublikowano

Sprinter idea słuszna i bardzo zachęcająca. Zabawy na torze wymagają zapewnienia pewnych rzeczy i jeśli zawarte to jest w cenie to spoko, inaczej potrzeba dobrego organizatora który dopnie wszystko.

W cenie jest o ile wiem 100zł ubezpieczenie toru oraz 100zł za osobę pilnującą żeby nikt niczego nie wytargał, nie poniszczył, itp.

Do tego postawić kogoś z nas na starcie do okrążeń żeby mierzyć czas i zapisywać wyniki. Oczywistym jest, że ktoś z klubu musi nad tym wszystkim czuwać, ale przecież nie jest to jakiś wysiłek...

tak jak ktoś biega na 4 łapkach...

A co ty gadasz za bzdury, byłem już na kliku zimowych zlotach AKP ośką i zabawa była rewelacyjna. Raz trafił się śnieg, innym razem deszcz lub sucho, ale zawsze było super.

Poza tym nie zapominaj, że konkurencje można rozgrywać w kategoriach AWD i FWD osobno ;)

Miejsce noclegu i zabawy jestem pewien, że też da się znaleźć, musiałaby się tylko znaleźć jakaś osoba tam na miejscu lub w pobliżu, która by rozeznała temat.

EDIT:

Wygląd toru.

tor.gif

Tor.jpg

tor2.jpg

Opublikowano

Dostałem taką odpowiedz......

W załączniku przesyłam standardowa ofertę cenowo programowa , oczywiście wszystko można poznmieniac .

więcej informacji na stronie www.czteryporyroku.pl

na osrodku mamy 102 miejsca noclegowe , wszystkie pokoje z pełnym węzłem sanitarnym , Tv , mamy dwie sale na 100 i 150 osób

jest mozliwośc zoorganizowania noclegów w sąsiedztwie dla ok. 100 osob

cennik jest mocno zagmatwany ze swoimi wycieczkami z przewodnikiem i goralskimi zespolami ludowymi a wiec uwazam ze powinnismy :

1. ustalic wstepnie liczbe osób chetnych

2. jakis wstepny program zlotu - ilosc noclegow i posilkow oraz imprez dodatkowych (np. piatek/sobota- noc -szwedzki stol i przekaski do pólnocy, sobota/niedziela pieczenie prosiakow ( jeden prosiak wg cennika 600 zl - czyli ok 6zl od osoby przy 100 osobach- ale jeden to malo) i grilowanie do 3:00 w nocy)

3. przedstawic takie zapytanie wlascicielowi osrodka z zapytaniem ILE PANOCKU I CZEGO TAK DROGO .....!!!!

A wtedy zobaczy sie jaki bedzie prawdziwy koszt takiej imprezy.

to chyba tyle....jesli chcecie wkleje cennik ktory dostalem od wlasciciela ale mysle ze moze to wielu zniechecic...powinien wystarczyc ten zamieszczony pare postow wyzej.

Opublikowano

do opcji Sprinter, która mi się podoba (nie dość, że zawiera ogólną charakterystykę zlotu, wyniesioną pewno z doświadczeń :D to jeszcze jest tor ), dorzucę jeszcze to :

http://a3-club.net/forum/viewtopic.php?p=135122#135122

Niestety nie można przeczytać bez zalogowania, więc napiszę krótko:

chłopaki z a3club zastanawiają się nad wynajęciem podczas zlotu profesjonalnego czasomierza 1/4 mili.

Jest to trochę kosztowna sprawa, ale na te kilkadziesiąt osób można pomyśleć

Opublikowano

100% za 1/4 mili!!

Oszywiście dorzucam się do czasomiernika

Opublikowano

pewnie fajnie się pościgać...

może się jednak zdarzyć że po wyścigach nie będzie czym wrócić do domu... :gwizdanie:

o gorszych sytuacjach nie będę krakał :no:

mnie tor do szczęścia nie jest potrzebny

spotkanie i wspólne balety, do tego oglądanie furek, rozmowy, przejazd i ustawka------OK

fajnie że drgnęło w propozycjach :th:

Opublikowano

może się jednak zdarzyć że po wyścigach nie będzie czym wrócić do domu... :gwizdanie:

spotkanie i wspólne balety, do tego oglądanie furek, rozmowy, przejazd i ustawka------OK

Tzn. chciałeś powiedzieć, że przejechanie kilku/kilkunastu okrążeń na pustym torze może uszkodzić twoje lub inne auto ? A w jaki sposób ? To tak jakbyś powiedział, że boisz się przejechać odcinek 200-tu km, bo może złapiesz gumę albo rozleci Ci się silnik... A niedajboże przycisnąć powyżej 3000RPM, bo turbina wyzionie ducha...

Bez przesady, trochę więcej luzu, to jest zwyczajna zabawa ;) Każdy wjeżdża osobno na okrążonko, na początku się zapoznaje, potem robi sobie czasówkę wedle uznania i zjeżdża z toru. To nie tylko daje niesamowitą frajdę, ale być może dowiesz się kilku rzeczy o zachowaniu twojego auta, bo tam właśnie możesz popuścić trochę wodze fantazji i jak wywali Cię na trawnik, to krzywdy nie ma tylko kupa śmiechu i jazda dalej ;)

Dobra, taka jest moja propozycja, warto się nad nią zastanowić, ale jeśli nie będzie nikogo chętnego do zajęcia się tematem w okolicy, to i tak temat się odpuści.

Opublikowano

Ja jak rozgrzeję motor to mogę przejechać całe okrążenie na blokadzie jedynki - 5000-6000 RPM, bez przesady, nie popadajmy w skrajności - samochód od tego nie wybuchnie

Opublikowano

Tzn. chciałeś powiedzieć, że przejechanie kilku/kilkunastu okrążeń na pustym torze może uszkodzić twoje lub inne auto ? A w jaki sposób ? To tak jakbyś powiedział, że boisz się przejechać odcinek 200-tu km, bo może złapiesz gumę albo rozleci Ci się silnik... A niedajboże przycisnąć powyżej 3000RPM, bo turbina wyzionie ducha...

Bez przesady, trochę więcej luzu, to jest zwyczajna zabawa ;) Każdy wjeżdża osobno na okrążonko, na początku się zapoznaje, potem robi sobie czasówkę wedle uznania i zjeżdża z toru. To nie tylko daje niesamowitą frajdę, ale być może dowiesz się kilku rzeczy o zachowaniu twojego auta, bo tam właśnie możesz popuścić trochę wodze fantazji i jak wywali Cię na trawnik, to krzywdy nie ma tylko kupa śmiechu i jazda dalej ;)

Dobra, taka jest moja propozycja, warto się nad nią zastanowić, ale jeśli nie będzie nikogo chętnego do zajęcia się tematem w okolicy, to i tak temat się odpuści.

zależy jeszcze jak wywali na trawnik, jak byłem ostatnio w niemczech na torze to gościu za dużo sobie popuścił i owszem wyleciał na trawnik z tą różnica że nie było śmiechu i dalszej jazdy bo na styku trawnika i asfaldu złapał dacha i potem tak kilka razy po trawie, nie chce tu nikogo straszyc ale różne są przypadki :(

więc rozumiem Taktusia. co nie znaczy ze sam nie chciałbym sie przejechac po torze, fakt frajda jest niesamowita, kto już próbował to wie.

Opublikowano

czy będzie tor, czy nie, dla mnie to bez różnicy, ważne żebyśmy wreszcie coś konkretnego ustalili :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...