Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Pomyliłeś się i wrzuciłeś foty swojej młodości gdzie największym Twoim idolem był Szadi z Dżast fajf :naughty: Buba...esa stoi, a ty śmigasz srebrnym ?
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Buba...esa stoi, a ty śmigasz srebrnym ? Jak na razie tak
rafalekx Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Pomyliłeś się i wrzuciłeś foty swojej młodości eee jak byłem młody byłem zdecydowanie przystojniejszy największym Twoim idolem był Szadi z Dżast fajf :naughty: kto? Buba...esa stoi, a ty śmigasz srebrnym ? Jak na razie tak srebrne ładniejsze
sołtys85 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Buba na slasku SebastianS zagazuje ale tanio nie bedzie Poszukaj po forach Wszyscy sie z niego śmieją, że wkłąda do wszystkiego co sie da magicy. Jak coś do nikosia warto uderzyć w końcu moderator ale najbardziej polecają gościa z migaz-s. Słowniejszy i pewnie tańszy niż nikoś - w dodatku podobno gość ma jakieś tam swoje humory i ciężko sie z nim dogadać.(widać po jego postach, że cięzki człowiek)
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Kolejny dzien rezania. Glowa lewa: Głowa prawa Tak wygladały kolcki z przodu Wewnetrzny Zewnatrzny Przy calej robocie sluchalem o wtryskach do klekota PIXIego wiec umilal mi prace
poziek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 tłoczki nierówno pracują...to jest niestety bolączka tego zacisku
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 dolny tloczek wchodzi jak w maslo ale góra ciężej i to po obu stronach. ale wazeliny nawalilem tyle ze az sie wylewala wiec beda dzialac niestety taki urok LUCASA
Flyer Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Przy calej robocie sluchalem o wtryskach do klekota PIXIego wiec umilal mi prace widze, ze nawet z domu go wyrzucaja na jakies rezanie kolegow, bo jest monotematyczny... na spocie tylko tez te wtryski i wtryski... mam nadzieje, ze kazales mu jechac na dobre dziwki za tego tysiaka, zamiast 5 koni wiecej
Dev Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 tłoczki nierówno pracują...to jest niestety bolączka tego zacisku przy kazdej zmianie klockow na lezy kilkakrotnie wciskac i wypompowywac tloczki, a pod zewnetrzne uszczelnienie zapodac bialy smar Ate, Buba jak potrzebujesz tego smaru to daj znac podesle Ci tubke za free
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 tłoczki nierówno pracują...to jest niestety bolączka tego zacisku przy kazdej zmianie klockow na lezy kilkakrotnie wciskac i wypompowywac tloczki, a pod zewnetrzne uszczelnienie zapodac bialy smar Ate, Buba jak potrzebujesz tego smaru to daj znac podesle Ci tubke za free dwie tubki zuzyłem Najlepsze jest to ze pokrywy od dekli (te dolne sruby) odkrecilem palcami teraz wiadomo dlaczego mokro wszedzie :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Generalnie je sie lekko dokreca . Zdazylem sie tego nauczyc
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Generalnie je sie lekko dokreca . Zdazylem sie tego nauczyc palcami?? :gwizdanie:
marewel Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Widzę walki powycierane jak w 2.5tdi.
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Widzę walki powycierane jak w 2.5tdi. niom, wszystkie 5
Flyer Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Generalnie je sie lekko dokreca . Zdazylem sie tego nauczyc wlasnie - musze sie wybrac na reklamacje
Nosb Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 oj tam wybacz mi Wazne ze kola BYLY podokrecane
Buba Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Uszczelki zalozone i zobaczymy czy dalej bedzie cieklo. Teraz trzeba dobrze silnik umyc :>[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 15:46_________________________________________________To sa ori sprezyny z eSy ale z racji tego ze jeden zwoj jest urwany w polowie to bardzo zle bedzie jak zaloze takie?? jaka jest roznica w twardosci?
spetsnaz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jedna biała jedna różowa zawieszenie sportowe sedan 1BE dwie białe i fiolet zwykłe zawieszenie sedan 1BA tak napisały mądre głowy w etce
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 skad masz te sprezyny ? jeszcze niedawno mialem komplet amorow i sprezyn z tej szwajcarskiej
Rekomendowane odpowiedzi