ogonck Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ja mam bierzmowanie w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Przecież chyba nie swoje więc nie wyrwiesz się o godzinie 19 stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 powiem ci ze watpie bo jestem swiadkiem i tak troche nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki grzanek za zaproszenie ja się w piątek zjawie już się zamieniłem nawet na zmiany żeby o 19 być na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Również postaram się przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Może się nas więcej zbierze wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malucki2i3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Dzięki grzanek za zaproszenie, postaram sie przyjechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja mam nadzieje że nas chłopaki(chyba że się pojawią i kobiety to też zapraszamy ) będzie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 będę o 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 no pomału pomału i będzie nas dużo ale i tak na moje wysłane 85 PW mały odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molenda Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ja czynie starania aby rowniez dołaczyc w piatek. tylko ....ze nie znam miejsca spotkania albo nie doczytałem ;((( przypominjcie prosze gdzie zbórka )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Zapraszam na pierwszą stronę tego tematu tam masz mapkę i całe wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.rst Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Siema, grzanek dzieki za zaproszenie ale nie dam rady w tym czasie bede jeszcze w robocie siedzial :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Dzięki moderatorą za podwieszenie pierwszej stronki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio151 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Kurde akurat pracuję do 20. Ale może zwolni mnie szef godzinkę wcześniej, tylko że podjedę seatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Dzięki moderatorą za podwieszenie pierwszej stronki pzdr Ależ proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no po ponad półocznej przerwie w związku z zabraniem prawka melduję się na następnym spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ja tez w maire swoich mozliwosci postaram sie przybyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Powiedzcie kiedy a postaram się być :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Panowie, Mała prośba do Was Zna ktoś może tą firmę :?: CAMO Hurt-Detal 25-365 Kielce Słowackiego 11 Bardzo proszę o info na PW jakby co Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi