Opublikowano 11 Listopada 201411 l Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Katalizatory, cewki, blok jest alu, przy złym traktowaniu lubi sobie popękać. Poza tym przeguby, napęd, zobacz czy nie ma bicia od wału (jeśli to quattro, innej opcji nie biorę pod uwagę). No i jeszcze najważniejszy test - czy zamyka budzik Zazdroszczę Ci, swoją sprzedałem i żałuję, ten dźwięk uzależnia Najlepiej podłącz pod kompa, sprawdź korekty, czy zapłony nie wypadają. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wpisz w google 3.0 ASN, na forach A6 jest dużo o tym motorze Kupiliśmy ale to nie dla mnie Wybrał ośkę , jedzie to naprawdę fajnie , ogólnie wydaje mi się że jest okej ale zobaczymy co z tego wyjdzie po czasie Chyba sprzedam swoje B5 i pomyśle o takim 3.0 ;P Tylko nie popełniaj tego błędu i bierz 4 buty pędzone Szkoda że większosc tych 3.0 to automaty a jakoś boję się ich , znam jednego który się dorobił na takich automatach Zresztą w dzisiejszych czasach ciężko trafić na zadbany egzemplarz a mi nikt nie da za moje B5 tyle ile chce
Opublikowano 11 Listopada 201411 l Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Katalizatory, cewki, blok jest alu, przy złym traktowaniu lubi sobie popękać. Poza tym przeguby, napęd, zobacz czy nie ma bicia od wału (jeśli to quattro, innej opcji nie biorę pod uwagę). No i jeszcze najważniejszy test - czy zamyka budzik Zazdroszczę Ci, swoją sprzedałem i żałuję, ten dźwięk uzależnia Najlepiej podłącz pod kompa, sprawdź korekty, czy zapłony nie wypadają. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wpisz w google 3.0 ASN, na forach A6 jest dużo o tym motorze Kupiliśmy ale to nie dla mnie Wybrał ośkę , jedzie to naprawdę fajnie , ogólnie wydaje mi się że jest okej ale zobaczymy co z tego wyjdzie po czasie Chyba sprzedam swoje B5 i pomyśle o takim 3.0 ;P Tylko nie popełniaj tego błędu i bierz 4 buty pędzone Szkoda że większosc tych 3.0 to automaty a jakoś boję się ich , znam jednego który się dorobił na takich automatach Zresztą w dzisiejszych czasach ciężko trafić na zadbany egzemplarz a mi nikt nie da za moje B5 tyle ile chce Dlatego ja miałem q w manualu - mniut
Opublikowano 11 Listopada 201411 l A gdzieś słyszałem że w tych 3.0 wałki się wycierają itp , prawda to czy nic takiego nie ma miejsca ?? Bo w sumie ojciec też szuka w A6 C5 tego motoru
Opublikowano 11 Listopada 201411 l Panowie, z czym się je to CLH? Nie mam czujnika zmierzchu, zwykłe światła z pokrętła....co musiał bym dokupić poza halogenami, aby ogarnąć sobie CLH? Ciężka sprawa, czy nie?
Opublikowano 11 Listopada 201411 l - włącznik z trybem auto - panel CLH - lusterko z funkcją fotochrom - odpowiednie MCE z końcówką F
Opublikowano 11 Listopada 201411 l wiązka z lusterka, zabawa z pinami i kodowanie włącznik auto - 150zł panel CLH - 120-130zł w ASO nówka lusterko ok 300zł MCE zależy jakie masz teraz. F 100-150zł
Opublikowano 11 Listopada 201411 l Super, dzięki bardzo Grześ dotarł towar? Takie zaciski chciałeś? Tapnięte z SGS5 Siema, siema. Zapomniałem Tobie napisac. Tak dotarł. Nawet niczego nie spradzałem, zostawiłem wczoraj w pracy - zapomniałem zabrać Chciałem dzisiaj oczyścić zaciski i lipa Ogarnę w weekend. Pewnie dobre, zobaczę po montażu
Opublikowano 11 Listopada 201411 l ja jestem cały czas czesto tu zagladam Jozek jakim sportem Ty latałeś?
Opublikowano 11 Listopada 201411 l czy do wyciągnięcia listwy przedniej w desce trzeba wyjąć schowek ?
Opublikowano 11 Listopada 201411 l ja jestem cały czas czesto tu zagladam Jozek jakim sportem Ty latałeś? Honda CBR 600 RR Edytowane 11 Listopada 201411 l przez jozek726
Opublikowano 11 Listopada 201411 l czy do wyciągnięcia listwy przedniej w desce trzeba wyjąć schowek ? Nie nie musisz. Odkrecasz dwie śrubki nad radiem i jedna z boku schowka gdzie jest zaślepka od deski.Naciapane z Zetki
Opublikowano 11 Listopada 201411 l Chlopaki majac letnie 18" 225/40 i zimowe 16" 205/55 smialo moge wrzucic w zapas kolo 17" 225/50? Bedzie to razem gralo podczas musu wrzucenia na jedno z kol w trasie takiej oponki z zapasu?