Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy przycisk otwierania bagaja w drzwiach kierowcy jest taki sam w angliku?

Pozdrawiam

Edytowane przez Andrzej07

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam kilku faworytów, ale jak dla mnie, to sporo trzeba by dołożyć. A6C6 FL, A4B8.....lub SuperB, ale wszystko, co fajne to powyżej 50k, a swoje za ile sprzedać....28....30 to już o cud się obije. A jak oddać za ok. 25, to bez sensu, przesiąść się na nowszego golasa, jak tu ma się wszystkie wygody, jak w apartamencie w Dubaiu :banan:

Mamy te same typy, z tym że SuperB II gen akurat w ogóle mi się nie podoba. B8 tylko polift, przedlift do mnie nie przemawia. Jeszcze Pastuch CC ze skrzynią DSG brałbym na tapetę. Ogólnie to nic ciekawego w granicy do 50koła nie ma.

,

Mi akurat SuperB II ok. 2009r robi, co do B8 - tak jak piszesz, tylko poliftowa.....ehhh tak, czy siak wszystko powyżej 50k, a uważam, że proporcjonalnie i tak daleko tym autom do naszych B6stek.......poza oczywiście wiekiem, dlatego trzeba się otrząsnąć i jeżdzić dalej.

Jutro znajomek podjeżdza do mnie A6C6 3.0 tdi 290PS, nie pamietam Nm, ale coś pod 600 podchodzi. Skrzynia manual i ponoć łeb urywa. Świeżo po programie, pełna dokumentacja przebiegu i stanu.....45k dał, ale co do wyposażenia, to na bank wersja soft....teraz weź to sobie doposaż, to z 30k nie Twoje a ile zabawyz tymi światłowodami etc....

Opublikowano

Ja mam kilku faworytów, ale jak dla mnie, to sporo trzeba by dołożyć. A6C6 FL, A4B8.....lub SuperB, ale wszystko, co fajne to powyżej 50k, a swoje za ile sprzedać....28....30 to już o cud się obije. A jak oddać za ok. 25, to bez sensu, przesiąść się na nowszego golasa, jak tu ma się wszystkie wygody, jak w apartamencie w Dubaiu :banan:

Mamy te same typy, z tym że SuperB II gen akurat w ogóle mi się nie podoba. B8 tylko polift, przedlift do mnie nie przemawia. Jeszcze Pastuch CC ze skrzynią DSG brałbym na tapetę. Ogólnie to nic ciekawego w granicy do 50koła nie ma.

,

Mi akurat SuperB II ok. 2009r robi, co do B8 - tak jak piszesz, tylko poliftowa.....ehhh tak, czy siak wszystko powyżej 50k, a uważam, że proporcjonalnie i tak daleko tym autom do naszych B6stek.......poza oczywiście wiekiem, dlatego trzeba się otrząsnąć i jeżdzić dalej.

Jutro znajomek podjeżdza do mnie A6C6 3.0 tdi 290PS, nie pamietam Nm, ale coś pod 600 podchodzi. Skrzynia manual i ponoć łeb urywa. Świeżo po programie, pełna dokumentacja przebiegu i stanu.....45k dał, ale co do wyposażenia, to na bank wersja soft....teraz weź to sobie doposaż, to z 30k nie Twoje a ile zabawyz tymi światłowodami etc....

A C6 jest już ochrona komponentów ponoć z tym też jest nie tak hop siup

Opublikowano

Dokładnie, można za około 400 zł ominąć to bez ingerencji w legalność....ale wtedy koszta modów diametralnie rosną. Za dużo tam jest różnych myków, dlatego trzeba by kupić już dobrze wyposażoną wersję, a to niestety robi dużą cenę.....zresztą tak samo jest w naszych B6, zwyklaka można mieć już za 16 tyś ( nie wnikam w oryginalność przebiegu lub wypadkowość), ale za oryginalnego i pełnego s-line i jeszcze na bogatym wyposażeniu już trzeba położyć około 30 tyś.

Swoją drogą nie znalazłem na allegro sztuki, która by powalała czymś z wyposażenia, ale ceny niektórych sięgają 25...28 tyś, co do wersji s-line też mało jest oryginalnych i kompletnych. niby w opisie "pełny s-line", a oprócz naklejek na listwach drzwi nic s-line tam nie ma. Ale ludzie się nabierają, w końcu jest znaczek, więc jest s-line....

Opublikowano

żeli papą

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dobry zestaw [emoji6]

Mnie zaś korci trochę Mondeo no i jeszcze jedna marka która przykuwa mają uwagę to bmw.

Opublikowano

Mondki fajne kurde, zwlaszcza ten z Sosnowca, co go wrzuciles ostatnio. ;)

Opublikowano

Nie walają się komuś po garażu takie wkręty? Oryginalnie idą do sprysków lamp i też halogeny są nimi przykręcone

8H0807199A_tn.jpg

Opublikowano

Nie walają się komuś po garażu takie wkręty? Oryginalnie idą do sprysków lamp i też halogeny są nimi przykręcone

8H0807199A_tn.jpg

dużo ci ich potrzeba, bo od halogenów powinienem mieć

Opublikowano

8H0807199A_tn.jpg

dużo ci ich potrzeba, bo od halogenów powinienem mieć

Grzegorz 4szt potrzebuje

Opublikowano

idę zobaczę

mam 4szt od hallo tylko są czarne i mają podkładki plastikowe ,jak coś daj nr tel na pw to ci fotkę wyślę

Opublikowano

Mondki fajne kurde, zwlaszcza ten z Sosnowca, co go wrzuciles ostatnio. ;)

Ano byl takowy, tylko ze automaty maja chyba kiepskie?

Jak juz cos brać to automat

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy przycisk otwierania bagaja w drzwiach kierowcy jest taki sam w angliku?

Pozdrawiam

z tego co pamiętam jest inny

:siema:

Edytowane przez biggman

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie: W lampie sprężynka która jest pod "światłem mijania" jest pod tą metalową blaszką wystającą z obudowy, czy na niej?

Próbuję naprawić lampę, bo wyskoczyła mi środkowa regulacja i jedno światło mam ostro w lewo skierowane

Opublikowano

Pozdrawiam

z tego co pamiętam jest inny

:siema:

Ok dziekuje ;) ciekawe czy dałoby jakoś go zamontować w angliku;)

Pozdrawiam Andrzej

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie: W lampie sprężynka która jest pod "światłem mijania" jest pod tą metalową blaszką wystającą z obudowy, czy na niej?

Próbuję naprawić lampę, bo wyskoczyła mi środkowa regulacja i jedno światło mam ostro w lewo skierowane

pokaż na foto

Opublikowano

Pany przy srebrnym kolorze malowac dodatki w czarny polysk czy się bedzie gryzlo? Mam na mysli tylny znaczek OOOO , listwa klapa bagaznika i dyfuzor zderzaka s4. Czy nie kombinować i psikac w czarny mat?

naciepane z tapatalka

Opublikowano

w połysk.

ma ktoś lewą ramkę z lampy? obojętnie czy chrom czy czarna

Opublikowano

Już ogarnąłem

Edytowane przez Maciek0502

Opublikowano

Szukam RNS-D pany, nie leży komuś gdzieś? :whistling: do tego potrzeba mi kosz 2DIN i tuner TMC. Tunery to ze trzy-cztery nawet bym wziął... :hi: