Opublikowano 30 Marca 201610 l Panowie pytanie czy jest możliwość żeby w silniku awx były fabrycznie pompki z końcówka AG? Michał raczej nie bardzo
Opublikowano 30 Marca 201610 l Nie ... to pompki do 101 i do 1.4 tdi Oznaczenie na bloku masz 100% AWX ? Edytowane 30 Marca 201610 l przez kuba84
Opublikowano 30 Marca 201610 l Panowie pomóż ktoś już nie mam sił i pomysłów skąd ten problem TEMAT ----> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354474-problem-ze-wskaznikiem-temperatury-filmik/
Opublikowano 30 Marca 201610 l czujnik G62 do wymiany lub wiązka do sprawdzenia, ale na 99% czujnik. Miałem to samo.
Opublikowano 31 Marca 201610 l Jaka firme polecacie fo regeneracji maglownicy? rzadną Lepiej kupić magiel z Exeo po niskim przelocie i masz pewność że polata długie lata.
Opublikowano 31 Marca 201610 l Jaka firme polecacie fo regeneracji maglownicy?ARGO CzęstochowaWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Marca 201610 l czujnik G62 do wymiany lub wiązka do sprawdzenia, ale na 99% czujnik. Miałem to samo. Czujnik g62 jest podobno na termostacie a ternostat wymieniłem na nowy
Opublikowano 31 Marca 201610 l Pany, sprawa zawieszenia tylnych tłumików L + P. Czy te wieszaki z gumami są wymienne jako całość, mocowanie + guma? Prawy tłumik mi ostro opadł, więc chciałem wymienić wieszak, ale okazało się, że mam lewy, a ten nie podejdzie. Nie widzę specjalnie możliwości zdjęcia samej gumy z uchwytu. Przerabiał ktoś z Was to? Mam na myśli poniższy element:
Opublikowano 31 Marca 201610 l Nie jest to prawda. Czujniki są dwa. Jeden na plecach silnika w króćcu wodny, który lubi sobie przeciekać z czasem oraz przy chłodnicy. Termostat to termostat. Nie pisz w wielu miejscach jednocześnie na ten sam temat bo nie idzie tego ogarnąć.
Opublikowano 31 Marca 201610 l Pany, sprawa zawieszenia tylnych tłumików L + P. Czy te wieszaki z gumami są wymienne jako całość, mocowanie + guma? Prawy tłumik mi ostro opadł, więc chciałem wymienić wieszak, ale okazało się, że mam lewy, a ten nie podejdzie. Nie widzę specjalnie możliwości zdjęcia samej gumy z uchwytu. Przerabiał ktoś z Was to? Mam na myśli poniższy element: Sama gumę kup i wymień juz u siebie też wymieniałem naciepane z GT-I9195
Opublikowano 31 Marca 201610 l Guma schodzi bez problemu, element gumowy taki sam na lewa i prawa strone.
Opublikowano 31 Marca 201610 l Panowie,zmierzy mi ktoś wysokość do błotnika na springach eibach lub H&R,oczywiscie koło tez tu bedzie miało znaczenie Zastanawiam się czy jest sens montowac w/w spreżyny teraz ma 65przód i 65,5tył na 18'
Opublikowano 31 Marca 201610 l Takie pytanko,może ktoś jeździł na obu zawieszeniach. Czy po naszych pięknych drogach (mam bardziej na myśli te pamiętające lata 80 i 90te, czyli ujowe już) da się latac jakoś sensownie (prędkośc) na zawiasie 1BV? Strasznie twardo jest? Pytam bo marzy mi się troszkę większe obniżenie i trzymają mnie bilstein'y B6. Aktualnie mam właśnie bile B6 + sprężyny 1BE i da się z tym życ, choc miękko już nie jest Pozdr