Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Miras95 napisał:

Panowie jeszcze jedno pytanie. W tunelu środkowym jak mam przyciski od nawigacji to jeśli kupię drugi tunel bez nich to normalnie idzie to przełożyć czy muszę szukać też z przyciskami ? 

Przełożysz bez problemu

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Poratuje ktoś numerami pinów do kostki 1j0937733? Czerwona pod fotelem 

Opublikowano
16 godzin temu, black_edition napisał:

Poratuje ktoś numerami pinów do kostki 1j0937733?

Bez tytułu.png

Opublikowano
3 minuty temu, kamil-vag napisał:

dziękuje. Na stronie ruskiej znalazłem ze te mniejsze piny do tej kostki  1mm pasuja 000 979 131

Opublikowano

To jest kwestia tego jaki chcesz na to zakuć przewód... czy 0,5 czy 1 mm itd... 

Opublikowano

Aha rozumiem  pod warunkiem ze zmiesci sie pin do tej kostki.  Kiedys miałem sytuacje ze co prawda wchodził pin do kostki (przypuscmy pod kabel 1mm) ale jak się szarpnelo to wychodził całkiem. Dopiero inny pin blokował sie w kostce

Opublikowano

Siemka :)

Pany, kupię tutaj od kogoś mały do nacisk do Audi A3? Rok: 2014.

Zrobiłem zdjęcie wersji oprogramowania w menu, nie wiem, czy to pomoże.

IMG_20190527_181110.jpg

Opublikowano

Montował ktoś serwo od seata exeo do a4 B6 1.9 ? 

Opublikowano

Montował, a co konkretnie chcesz wiedzieć? 

Opublikowano
Godzinę temu, staniek napisał:

Montował, a co konkretnie chcesz wiedzieć? 

W sumie to chciałem wiedzieć czy pasuje i od jakiej wersji silnikowej wiadomo od exeo jest świeższy towar że tak powiem 

Opublikowano

Pasuje, szukaj serwa ATE z końcówką AJ, ale konkretnie z seata, bo serwa z tym numerem były montowane (o ile się nie mylę) również w ostatnich B7-kach.

Najlepiej w komplecie z pompą i zbiorniczkiem. Przy okazji będziesz miał młodszą pompę, i nie będziesz się stresował, że zbiorniczek pęknie przy demontażu ze starej pompy. 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Okey dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Panowie dziwna sytuacja u mnie w Audi nastąpiła... Ale po kolei. Wszystko zaczęło się od odłączenia akumulatora i wyciagnięcia foteli bo prałem wnętrze. Po ponownym włożeniu i podłączeniu foteli oraz akumulator zamek klapy odmówił posłuszeństwa - nie da się podnieść klapy, jedyna opcja to otwieranie z pilota. Dwa dni później zaczęły świrować mi czujniki cofania - przy odpaleniu samochodu słychać jedno piknięcie jakbym wrzucał wsteczny - mimo ze mam 1 bądź luz. Dzisiaj wieczorem zobaczyłem, ze palą mi się ciagle światła wsteczne. Obstawiacie ze jest walnięty czujnik cofania? Tylko dlaczego klapa przestała się otwierać i muszę ją odblokowywać z pilota? Kabla żeby się podłączyć i sprawdzić błędy nie mam. 

Jutro odłączę na chwile akumulator i zobaczę czy coś się zmieniło. Jeśli nie to będę musiał wyciągnąć bezpiecznik żeby te światła mi się ciagle nie paliły i nie myliły innych kierowców. Za światła cofania odpowiada bezpiecznik 31?

Opublikowano

Komfortu gdzies  niee zalales podczas prania ?

Opublikowano

Na bank nie zalałem bo mocno podłogi nie moczyłem. Poza tym niedawno go wyciągałem - był suchy i szczelny. 

Problem z klapa rozwiązany - wkładka była ustawione w złej pozycji. Gdy próbowałem otworzyć bagażnik grotem to przekręciłem kluczyk na zamknięcie i tak zostawiłem - brawo ja! ? 

Także obstawiam ten nieszczęsny czujnik... Komputer raczej mi tego nie potwierdzi? 

Opublikowano
7 godzin temu, kaman napisał:

Także obstawiam ten nieszczęsny czujnik... Komputer raczej mi tego nie potwierdzi?

W blokach pomiarowych sprawdzisz który uwalony. Nie pamiętam dokładnie w których, znajdziesz na pewno.

Opublikowano

Panowie, dwa pytania.

1. Gdzie w blokach pomiarowych jest temperatura oleju?

2. Jak mam na to patrzeć? Niby ideolo w stan, ale kulka też mokra z oleju.. nie ważne ile razy włożę, zawsze jest suche pomiędzy..

IMG_20190603_060259.jpg

Opublikowano

Siemanko

Panowie poratuje  ktoś ori numerem obejmy gumy stabilizatora tylnego 20mm ?

Opublikowano

nie ma różnicy 16 18 20 22 obejma jest nadal taka sama

8E0511439

Opublikowano

Ja znalazłem dwa nr:

8A0511439 

8E0511439

i nie wiem który jest właściwy.