greg2505 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Też muszę coś pomyśleć bo ranty rude się zrobiły i chyba te z intercarsu trzeba na żywo oblukać
marky2552 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ja mam tego blica u siebie to róg jest okrągły a w ori jest szpiczasty i nie pasuje do maski przez ten róg
Randor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) 13 godzin temu, rs dziadek napisał: Jest to też jakaś opcja, chociaż bardziej myślałem o kupnie już gotowego w kolorze. Lepiej kupić porządny zamiennik i polakierować samemu. Te gotowce to śmietniki zazwyczaj. I jakość błotnika i dobór koloru. Szkoda nerwów raczej. Mój lakiernik miał z nimi styczność parę razy i zawsze był dramat ze spasowaniem. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Randor
greg2505 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 8 godzin temu, marky2552 napisał: Ja mam tego blica u siebie to róg jest okrągły a w ori jest szpiczasty i nie pasuje do maski przez ten róg Dlatego lepiej zamówić w sklepie i jak przyjdzie trzeba zwrócić uwagę na ten narożnik,zamawiałem dla znajomego w kolorze i jeden przyszedł ostry ,drugi półokrągły,do koloru nie było zastrzeżeń ,pasował idealnie można powiedzieć,gość przysłał drugi z ostrym narożnikiem
biggman Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 9 godzin temu, marky2552 napisał: Ja mam tego blica u siebie to róg jest okrągły a w ori jest szpiczasty i nie pasuje do maski przez ten róg Ale brałeś ten droższy Q czy tańszy P? W Q tym który porównywałem był jak ori
pawloo7 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Idealnie nie jest, ale jak na zamiennik to uważam, że jest ok. Założony z IC Blic Q. Z drugiej strony jest podobnie, ale zdjęcia nie zrobię, bo jest lekko przegięty na końcu przez sarnę ?
biggman Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) 22 godziny temu, marky2552 napisał: A no fakt mam ten z końcówką P ? No właśnie te Q są naprawdę bdb ja polecam jeśli ktoś chce ładnie spasowany błotnik dobrej jakości. Nie jest to ori, ale chyba najlepszy zamiennik jaki widziałem Edytowane 4 Czerwca 2020 przez biggman 1
greg2505 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 41 minut temu, biggman napisał: No właśnie te Q są naprawdę bdb ja polecam jeśli ktoś chce ładnie spasowany błotnik dobrej jakości. Nie jest to ori, ale chyba najlepszy zamiennik jaki widziałem Jak z grubością blachy ,bo ogólnie te zamienniki dość giętkie są,tego co piszesz nie miałem w ręku
marky2552 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 12 godzin temu, pawloo7 napisał: Idealnie nie jest, ale jak na zamiennik to uważam, że jest ok. Założony z IC Blic Q. Z drugiej strony jest podobnie, ale zdjęcia nie zrobię, bo jest lekko przegięty na końcu przez sarnę ? No słabo coś to wygląda albo tak jest albo źle masz to spasowane ??
biggman Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 11 godzin temu, greg2505 napisał: Jak z grubością blachy ,bo ogólnie te zamienniki dość giętkie są,tego co piszesz nie miałem w ręku Ważyłem te błotniki, ori błotnik waży 2,7kg, Blic Q waży 2,9kg, więc jest bardzo dobrze 1
trepek Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Odwalił ktoś z Was kiedyś taką akcję jak ja i nadał paczkę do paczkomatu nadawczego? Czyli sam do siebie? Da się to jakoś przekierować w dobre miejsce?
Langista Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Jak już wysłałeś z tym adresem "naklejonym" na paczce to nie da rady nic z tym zrobić.
trepek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 14 minut temu, Langista napisał: Jak już wysłałeś z tym adresem "naklejonym" na paczce to nie da rady nic z tym zrobić. Dzwoniłem i konsultant potwierdził to, że z tym już nie da się nic zrobić. Trzeba odebrać i na nowo wygenerować list przewozowy.
Jack0 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Chciałem zrobić fajną fote, ale jakiś czarnuch wkradł się w kadr
kazzi Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 W dniu 15.06.2020 o 15:45, Jack0 napisał: Chciałem zrobić fajną fote, ale jakiś czarnuch wkradł się w kadr I to jest prawdziwy muscle car, bydle ? masz porównanie całkiem z boku? Oczywiście mowa o a4 ??
fusse Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 hej, ma ktos z was moze zalozone do awx'a turbo z brd? strzelil mi wąż (eska), a za cholere nie moge znaleźć rozmiaru wyjscia z turbo BRD. czy ktos moze pamięta ile to jest? 45, 50mm?
pawloo7 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Panowie pomóżcie. Szukam jaka wtyczka będzie pasować do tej kamery, bo nie wiedziałem i ze złą zamówiłem. Po fakcie i okresie możliwości zwrotu dowiedziałem się że powinienem zamówić LS8011 a zamówiłem LS8012. Ktoś podpowie jaką wtyczkę szukać? Jak się nie powiedzie to zamówię po prostu drugą kamerę.
JawoR36 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 To zabrzmi mało profesjonalnie, ale osobiście podłączył bym same wtyczki w piny, a przestrzeń między nimi zalał np silikonem, zamiast szukać wtyczki
Rekomendowane odpowiedzi