miki Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jeśli tak to bierz, cena do przelkniecia ale i tak cię będzie po jakimś czasie wku*** drałowanie do garażu Tapnięte z SGS III
miki Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Drałoco ? Hahahahahaha Tapnięte z SGS III
laki83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pozdrowienia z targów http://www.epoznan.pl/gallery2/3079/2sb4jsr7dyydt3t5gwzq9jcddxvrcd6v_gallery.jpg Macieju, czy tapani to na stanowisku OOOO się prężyła?? Na stoisku ferrari takie widoki można było spotkać Pozdrowienia z targów http://www.epoznan.pl/gallery2/3079/2sb4jsr7dyydt3t5gwzq9jcddxvrcd6v_gallery.jpg taka laseczka:slina: to ciekawe czego to targi:wink: Motor Show Poznań w polsce to by sie erotyczne targi przydały:wink: choć byłem juz na takich.no i na motoryzacyjnych też.Essen motor show i 100% Tuning Ahoy Rotterdam:decayed:
jozek726 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kto poratuje numerkiem ? Dokładnie, ramka biegów, manualna carbon z s4
Fr0styyy. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 AUDI A4 8E0 DYFUZOR SPOILER ZDERZAK W-WA (3110080544) - motoAllegro DOL ZDERZAKA AUDI A4 8E0807521B (3122303763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak btw. to co to jest za dokładka?
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kto poratuje numerkiem ? Dokładnie, ramka biegów, manualna carbon z s4 byłoooo Home Page > ES#260052 Gearshifter Bezel/Retainer - 8E0864261AE7V7
miszka Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Audi A4 B6 2004 S-LINE SALOON REAR BUMPER BLACK PAINT CODE:LZ9W | eBay
wladi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pozdrowienia z targów http://www.epoznan.pl/gallery2/3079/2sb4jsr7dyydt3t5gwzq9jcddxvrcd6v_gallery.jpg taka laseczka:slina: to ciekawe czego to targi:wink: Śjakaś taka sztuczna czy mnie się tylko wydaje:whistling:
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 takich laseczek na Motor Show jest kilka
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam!No i juz jestem po probie wymiany peknietego paska rozrzadu w Moim AWXie Niestety ale skonczylo sie tylko na przeklinaniu , placzu i zgrzytaniu zebow , trzeba glowice sciagac i do remontu slac Na pierwszym cylindrze piewszy zawor dostal i wal nie obkreca sie cale 360 stopni w pewnym momencie staje i ani drgnie a szklanka na tym uszkodzonym zaworze schowana jest w glowicy i nie unosi sie do gory gdy krece walkiem rozrzadu :wallbash: Trudno sie mowi , ceny juz umowione z TOM77 tak wiec teraz trzeba zaczac zbierac zlom i makulature i brac sie za remont glowicy. Kur.... najgorsze to ze do pracy trzeba teraz z buta walic a to az 15 minut dreptania Pozdrawiam. Oby korby były proste i panewki na wale...
marcin9680 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam! Co tu tak cicho ? Pobudka wszyscy !!!! Mam nadzieje ze korby czy denka tlokow nie oberwaly , jak narazie to zauwazylem ze tylko jedna szklanka sie nie unosi podczas krecenia walkiem ale pewnie po zdjeciu glowicy to okaze sie ze pewnie jeszcze jakis minimalnie bedzie krzywy. W przyszla sobote zabieram sie za demontaz glowicy i sie zobaczy co i jak.
miszka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja jednak bym był za zmianą silnika , no ale to twoja furmanka i ty decydujesz
jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 co Wy spicie jeszcze ? też bym wolał zmienić silnik
miszka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 panowie można kupić takie coś na allegro Lakier bezbarwny w sprayu (2K) z utwardzaczem Motip Color Matic chodzi mi o lakier z utwardzaczem w sprayu
marcin9680 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Rozumiem kolego ale jednak pozostaje przy regeneracji glowicy , Ja mam ze tak powiem takiego bzika , ze jak kupil bym nowy silnik to i tak pewne zaraz wziol bym sie za wymiane czesci z glowicy bo nigdy nie wiesz co i jak z silnikiem w srodku. A szczerze mowiac to nie stac mnie na chwile obecna na taki przeszczep. Wiadomo silnik jakies 400 funto + jakies 200 funtow za wymiane bo sam nie mam warunkow aby wymienic caly silnik no i + jakies czesci do glowicy walek , panewki , szklanki i uszczelniacze. To wszystko robi swoja cene a sama regeneracja glowicy to okolo 500 funtow za wszystko.
miszka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Rozumiem kolego ale jednak pozostaje przy regeneracji glowicy , Ja mam ze tak powiem takiego bzika , ze jak kupil bym nowy silnik to i tak pewne zaraz wziol bym sie za wymiane czesci z glowicy bo nigdy nie wiesz co i jak z silnikiem w srodku. A szczerze .owiac to nie stqc mnie na chwile obecna na taki przeszczep. Wiadomo silnik jakies 400 funto + jakies 200 funtow za wymiane bo sam nie mam warunkow aby wymienic caly silnik no i + jakies czesci do glowicy walek , panewki , szklanki i uszczelniacze. To wszystko robi swoja cene a sama regeneracja glowicy to okolo 500 funtow za wszystko. no ale jaką masz pewność że prucz głowicy nie ucierpiał dól silnika ?
domjenick Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 panowie można kupić takie coś na allegro Lakier bezbarwny w sprayu (2K) z utwardzaczem Motip Color Matic chodzi mi o lakier z utwardzaczem w sprayu ja używałem podobnego do zderzaka, ale trzeba kilka warstw i potem polerka, bo się połyskiem różnił od fabrycznego, chyba, że akurat ten ma wysoki połysk końcowy-zobaczysz sam, no i trzeba wszystkie dodatki zdjąć (każdy możliwy element osobno)- o ile takie masz, bo spray ma za małe ciśnienie i nie wejdzie w szczeliny, a jak przytrzymasz za długo-zacieki zrobisz:wink:
Rekomendowane odpowiedzi