jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 obsługuje komputer pokładowy:wink: trochę lipa bez multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No możliwe ale w xenonie też miałem H6W:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 dokładnie, w xenonie też h6w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Podziekował A w postojówkach mamy T4W o ile dobrze pamiętam ? I jeszcze dla upewnienia sie jakie w halogenach żaróweczki są ? W postojówkach mamy H6W:tongue4: a w hallo chyba H11:whistling: W bixenonie tak a reszta ma w5w postojówkę No i o bixach własnie mowa dzieki Włodi bo już bym kipł T4W bo tak mi sie kojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 obsługuje komputer pokładowy:wink: trochę lipa bez multi tak na szybko AUDI A3 A4 S3 S LINE FLAT BOTTOM STEERING WHEEL GOOD CONDITION | eBay audi flat bottom multi function steering wheel s3 , s line ,tt etc etc | eBay duuużo tańsze i masz multi a, wysyłkę ci mogą zawsze ogarnąć koledzy z UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Spoko loko evrybady:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 albo kup sobie same przyciki i przyklej do kiery Audi TT-S 2011 Genuine 3-Spoke Multifunction Steering Wheel Controls MFSW | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam serdecznie czy ktoś się orientuje z kolegów czy do a4 b6 2002rkolor fis podejdzie modul mce od 2004 rok z kontrolkami zarowke (mam także włącznik swiatel od 2004 r ) chodzi na podmianke czy bd wszystko niby bogatszy mce od 2004 ? obecnie nie mam możliwisci jak to sprawdzić a jest to istotna dla mnie informacja dodam ze bd zmieniany licznik na kolorwy także od 2004 r do 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam serdecznie czy ktoś się orientuje z kolegów czy do a4 b6 2002rkolor fis podejdzie modul mce od 2004 rok z kontrolkami zarowke (mam także włącznik swiatel od 2004 r ) chodzi na podmianke czy bd wszystko niby bogatszy mce od 2004 ? obecnie nie mam możliwisci jak to sprawdzić a jest to istotna dla mnie informacja dodam ze bd zmieniany licznik na kolorwy także od 2004 r do 2002 Podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jaką plecionke/ złącze elastyczne kupić za katalizatorem co jest? Wymierzyć i kupić podobne czy znacie wymiary? Awx , 1,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam serdecznie czy ktoś się orientuje z kolegów czy do a4 b6 2002rkolor fis podejdzie modul mce od 2004 rok z kontrolkami zarowke (mam także włącznik swiatel od 2004 r ) chodzi na podmianke czy bd wszystko niby bogatszy mce od 2004 ? obecnie nie mam możliwisci jak to sprawdzić a jest to istotna dla mnie informacja dodam ze bd zmieniany licznik na kolorwy także od 2004 r do 2002 Podejdzie kolego podejdzie wszystko p&p ? , czy musze cos rezac ? nie napotkam problemu z kierunkami lub światlami ? a i jeszcze jedno czy można zmienić panel klimatronika od 2004 do 2002 ? gdyż w 2002 mam strasznie wytarty a w 2004 ma wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 kolego podejdzie wszystko p&p ? , czy musze cos rezac ? nie napotkam problemu z kierunkami lub światlami ? a i jeszcze jedno czy można zmienić panel klimatronika od 2004 do 2002 ? gdyż w 2002 mam strasznie wytarty a w 2004 ma wade http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/ A różnice w okablowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Najseksowniejsze tyłeczki w sieci - ryjbuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam:hi: AUDI A4 A6 VW S-LINE 5x100 5x112 MICHELIN ZOBACZ ! (3183948917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to ori jest czy nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam:hi:AUDI A4 A6 VW S-LINE 5x100 5x112 MICHELIN ZOBACZ ! (3183948917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to ori jest czy nie??? żadne na 2 rozstawy nie są ori:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam:hi:AUDI A4 A6 VW S-LINE 5x100 5x112 MICHELIN ZOBACZ ! (3183948917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to ori jest czy nie??? żadne na 2 rozstawy nie są ori:wink: No też tak myślę. Napisałem kolesiowi że to nie ori to mnie wyśmiał, że się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil8 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Koledzy, macie jakieś sprawdzone aukcje do żarników D1S Osram? bo właśnie mi jeden zaczyna zmieniać barwe na różowy i musze na szybko kupić, bo pewnie zdechnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Koledzy, macie jakieś sprawdzone aukcje do żarników D1S Osram? bo właśnie mi jeden zaczyna zmieniać barwe na różowy i musze na szybko kupić, bo pewnie zdechnie.. Mam 2 ori philipsy używałem pół roku myślałem że uszkodzone i kupiłem nowe a okazało się że przetwornice. Więc jak będziesz zainteresowany to pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Koledzy, macie jakieś sprawdzone aukcje do żarników D1S Osram? bo właśnie mi jeden zaczyna zmieniać barwe na różowy i musze na szybko kupić, bo pewnie zdechnie.. Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brałem od tego gościa wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi