wladi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z tymi 28 tys to przesadziles po calosci....No ale niech ktos sie cieszy:wink: Już opierdzieliłem Grześka na pw bo jak bym wiedział sam bym wziął:banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:)
jozek726 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pany moja B6 sprzedana Poszła za 28 tys. dla tych ci pisali na PW Mogles RNSa zostawic to bym lyknal ja od Ciebie
Armi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Poszła niedaleko mnie Mialem kilka zapytan czy to ja jestem nowym wlascicielem Twojego auta:decayed:
dudas307 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 28k za takie auto... Czemu nie sprzedawałeś jak ja brałem swoją?
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Przy podłączaniu podświetlania kubka i wizytownika podpinamy się pod ESP, błękitny z niebieskim i brązowym ? Polaryzacja jest ważna ?
andr3i Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 andr3inapisz spostrzezania na tema iphona 4 i 5:) mam 4 i zastanawiam sie czy jest sens przesiadać sie na 5 no roznica spora kolory ladniejsze zywsze ogolnie wydajniejszy szybciej net chodzi tylko trzymanie w rece pewniejsze bylo w 4s no ale juz sie przyzwyczailem
julo23 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z tymi 28 tys to przesadziles po calosci....No ale niech ktos sie cieszy:wink: Przynajmniej poszła od ręki, mam nadzieje i bez wybrzydzania i kręcenia nosem
Młody_drog Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Przy podłączaniu podświetlania kubka i wizytownika podpinamy się pod ESP, błękitny z niebieskim i brązowym ? Polaryzacja jest ważna ? Zalezy co podlaczasz, jak led to tak. A co do kolorow to miernikiem sprawdz, nie pamietam teraz
Fr0styyy. Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja u siebie podpiąłem pod włącznik świateł, ale dlatego, że miałem już instalacje poprowadzoną do kratek
turzol Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pany ma ktoś u siebie w B6 taki zestaw jak szyba z czujnikiem deszczu B7+ MCE B7 + czujnik zmierzchu?
domin79 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pany ma ktoś u siebie w B6 taki zestaw jak szyba z czujnikiem deszczu B7+ MCE B7 + czujnik zmierzchu? kfx , adamo i ktoś jeszcze:wink:
kruper Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 panowie co może być powodem tego, że brakuje mi informacji dźwiękowej w momencie kiedy mam włączone światła na wyłączonym zapłonie ?
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 panowie co może być powodem tego, że brakuje mi informacji dźwiękowej w momencie kiedy mam włączone światła na wyłączonym zapłonie ? A wrzuciłeś kierunkowskaz?
kruper Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 panowie co może być powodem tego, że brakuje mi informacji dźwiękowej w momencie kiedy mam włączone światła na wyłączonym zapłonie ? A wrzuciłeś kierunkowskaz? ? A druga sprawa to brak dzwięku także przy otwartych drzwiach przy zapłonie ?
Młody_drog Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ten buzzer caly jest w liczniku, wejdz w 17 - instruments, pozniej Output tests i przejdz przez wszystkie testy, jednym z nich (chyba 4 z kolei) jest test tego wlasnie buzzera
kruper Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ten buzzer caly jest w liczniku, wejdz w 17 - instruments, pozniej Output tests i przejdz przez wszystkie testy, jednym z nich (chyba 4 z kolei) jest test tego wlasnie buzzera dziękówa a coś z dzwiękiem otwartych drzwi ?
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 panowie co może być powodem tego, że brakuje mi informacji dźwiękowej w momencie kiedy mam włączone światła na wyłączonym zapłonie ? A wrzuciłeś kierunkowskaz? ? A druga sprawa to brak dzwięku także przy otwartych drzwiach przy zapłonie ? U mnie takich cudów niema..
Rekomendowane odpowiedzi