Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 hmmm no wlasnei a sprzedajacy milczy jak grob jutro w dzien zadzwonie do goscia i moze odbierze tel...wtedy bedzie wiadomo cos wiecej
Młody_drog Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak ktoś dostanie angola albo znajdzie angola to od razu do mnie pisać!!! Biorę bez zastanowienia!
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 artur b6 jesli chcesz sie dowiedziec czy podejda odrec jedmna swoja lampe 4 srubki odepnij kostke odkrec 6 srubek od przetwornicy zrób kilka foto przetwornicy i je tu wrzuc i ci powiemy czy podejda czy nie
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jutro mam malowanie grila wiec tego nie zrobie ale moze w weekend znajde troiche czasu
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 czym się tu przejmować jak nie będzie pasować to sprzeda komplet i kupi sobie nowe przetwornice Ale bądźmy dobrej myśli powinno to pasować
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 polecam nawet jak nie masz kluczy pojedz do jakiegos warsztatu zrobio to w 10min i zaplacisz z 20-30zł max a bedziesz wiedziel czy kupowac czy nie [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 00:48_________________________________________________ja bylem dobrej i najpierw kupilem lapmy potem sprawdilem i sie okozala pupa zbita:P a swoje xenony jesli ladne z przetwornicami za 800-900 od reki sprzedajesz ja za swoje wziolem 900zł po 2 h aukcji bez jednego zarnika
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 trzeba wygospodoarowac sonie 30min i bedzie
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jutro zadzwonie do goscia zobacze co powie i wtedy zdam relacje
dajmler4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ok czekamy ja juz uciekam pozdrowionka
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ja tez mykam spac zeby mn ie rano nikt nie wyprzedzil
czester Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 złoty środek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184603.new#new Sam je rozklejałeś i malowałeś ? Gdybym wiedział to bym swoich nie rozklejał a co sadzicie o tych: http://allegro.pl/show_item.php?item=1430168880 tylko war mi je sprzatnac Lampy fajne, ale faktycznie dowiedz się czy to nie angol. A tak w ogóle to jak to sprawdzić nie włączając lamp, numer wystarczy ?
Stolkien Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 na lampie powinno być oznaczenie LHR. "chyba" a tak nawiasem to moje lampy są z Anglii i wystarczyło taka zasłonkę przestawić w pozycję drugą i juz światła są europejskie. W Bixach tego nie ma?
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 no niestety gosc od lamp ma wylaczony telefon od wczoraj wiec sprawa jest smierdzaca...ale bede probowal dzwonic
czester Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zawsze możesz kupić, i w razie czego powiedzieć, że był niekompletny opis...
badboy Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 złoty środek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184603.new#new Sam je rozklejałeś i malowałeś ? Gdybym wiedział to bym swoich nie rozklejał a co sadzicie o tych: http://allegro.pl/show_item.php?item=1430168880 tylko war mi je sprzatnac Lampy fajne, ale faktycznie dowiedz się czy to nie angol. A tak w ogóle to jak to sprawdzić nie włączając lamp, numer wystarczy ? Czester przecież wiedziałeś ale Ty chciałeś wersję USA nie ?
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 W bixach chyba tez jest przeslona ( zaraz zajrze do moich z b7 ) . Cena za tamte dobra ( widac ze brudne w srodku , moze i szklo nie idealne ale uszy cale i zatyczki z tylu ) . Teoretycznie mozna bylo je brac w ciemno koles napisal ze bez przetwornic wiec palniki powinny byc i silniczki ( bo nie pisal ze bez osprzetu - nie bedzie wiec mozna odsylac bo przedmiot niezgodny z opisem ) . PS : bede mial chyba heble 345 mm na przod z szesciotloczkami brembo na dil. Cenowo kolo 1700 zl (moze mniej - okaze sie ) z nowymi tarczami. anyone ? Jeszcze nic pewnego ale moze ktos by chcial [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 11:59_________________________________________________EDIT : w b7 ejst ale taka nie do konca Tzn przeslaniasz i scina ten "boczek" wyzej idacy na pobocze wiec nie bardzo robi 100% angola z euro Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi Euro swieci tak ___/ angol tak \___ a przeslona robi tak ____
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja sie czaje na V2 jakis... W b5 nie mialem regulacji twardosci i mnie wkur%^ ... wkurzalo to
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 tych to od ch%^a akurat do oski :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi