Flyer Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Karolu Tokarczyku, synu Kazimierza... nie idz ta droga
Stolkien Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 hehehe. Granatowa 2.0 numery TK... coś tam. zawsze odsłonięty daszek przeciwsłoneczny pasagera bo tam se siedzi pani Kamera.. A powiedzcie mi Pan policjant sam jechał dlatego mnie zmyliło i przycisnełem. Mogą sami jeździć ? Policjant powiedział mi że nie ma to żadnego znaczenia.
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Pany przypomnijta mi co sygnalizuje swiecace sie caly czas ESP. Czujnik pedalu hamulca, co jeszcze?
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Na dobry początek Dnia miałem spotkanie z Octavią. moje kondolencje ile modow byloby za to :gwizdanie:
czester Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Nie była to ekipa TVN Turbo, i nie pozdrowiłeś forum ?
Leman Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Stolkien to jesteś teraz troche lżejszy .. :kwasny: znam ten ból - pół roku miałem 18 pkt.. pytanko-czy jest sens wycinać w dokładce dziury na 2 rurki (wogóle wygląda to jakoś czy lipa ??) czy poczekać i wychaczyć gdzieś ori dokładkę
Stolkien Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Fly. u mnie świecące esp to było brak powietrza w przednim kole
Chuck Norris Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Kup ori dokładkę, nie są tak masakrycznie drogie.
czester Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Stolkien to jesteś teraz troche lżejszy .. :kwasny: znam ten ból - pół roku miałem 18 pkt.. pytanko-czy jest sens wycinać w dokładce dziury na 2 rurki (wogóle wygląda to jakoś czy lipa ??) czy poczekać i wychaczyć gdzieś ori dokładkę Pisałem 3 strony wcześniej, że są 2 takie zderzaki w Gliwicach jak by ktoś chciał Pany tylny zderzak do b6 avant pod paktronic, 2 kominy, i z listwą ozdobną za 180zł to dużo ? Bo samej dokładki nie chcieli chu... sprzedać To jak by ktoś był zainteresowany to jest taka dokładka w Gliwicach do wzięcia, i druga na 2 dyfuzory, ale bez czujników i chyba tej listwy ozdobnej. Chciałem same dokładki wyrwać, ale się nie udało...
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Czester a po ile te dokladki i w jakim stanie??
czester Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Niestety samych dokładek nie chcą sprzedać, ale za komplet ze zderzakiem chcieli 180zł, a stan do malowania. Jeden pod PDC drugi bez i oby dwa do Avanta
Nosfer Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 znam ten ból - pół roku miałem 18 pkt.. Mam 21 pkt.. A nie sorry już 20pkt. W kwietni kasuje mi sie pierwsza 10tka. W Lipcu - Sierpniu druga..
Leman Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 znam ten ból - pół roku miałem 18 pkt.. Mam 21 pkt.. A nie sorry już 20pkt. W kwietni kasuje mi sie pierwsza 10tka. W Lipcu - Sierpniu druga.. hehe ... nieźle :> na program do Rogala musiałem jechać w eskorcie :>
czester Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 http://allegro.pl/audi-a4-b7-listwy-drzwiowe-dolne-zew-komplet-i1451323864.html
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Fly. u mnie świecące esp to było brak powietrza w przednim kole
Remik-A4 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 odnosnie mandatow :gwizdanie: w UK z tego co pamietam jest 12 pkt na 3 lata znam przynajmniej 10 osob ktore czekaja na odbior prawka bo juz przekroczyly limit po 2 latach :gwizdanie: Ostre prawo pod tym wzgledem
virus Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 może i ostre ale nikt nie stoi w krzakach z suszarką . Jeździłem dość dużo tam na polskich blachach i nie raz za mną jechali i jakoś nikt się nie przyczepił 0 kontroli. Tam jak masz coś nie tak to cię zatrzymają
Stolkien Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Fly. u mnie świecące esp to było brak powietrza w przednim kole Tak było z prostego powodu. obwód koła się zmniejszał i ESP liczyło mniej obrotów z prawego koła a więcej z lewej. Mam te Run Flaty więc mogłem dalej jechać .
Rekomendowane odpowiedzi