miszka Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 tylko niby są zakłucacze takich urządzeń
andr3i Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 miałeś jakieś zabezpieczenie? nie miałem, mieszkałem u teściów w domku a od niedawna na swoim w bloku i miałem robić przeróbki zabezpieczen, niestety zbierałem się powoli i teraz tak jest:facepalm: Na przyszlosc warto pomyslec o czyms takim,wysylasz sms i wiesz gdzie auto stoi,nawet jak odlacza akumulator to urzadzenie posiada baterie,ktora wystarczy na okolo tydzien. http://imageshack.com/a/img443/3659/szth.jpgUploaded with ImageShack.com jaka cena urzadzenia ogolnie ?
siwy2326 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 miałeś jakieś zabezpieczenie? nie miałem, mieszkałem u teściów w domku a od niedawna na swoim w bloku i miałem robić przeróbki zabezpieczen, niestety zbierałem się powoli i teraz tak jest:facepalm: Na przyszlosc warto pomyslec o czyms takim,wysylasz sms i wiesz gdzie auto stoi,nawet jak odlacza akumulator to urzadzenie posiada baterie,ktora wystarczy na okolo tydzien. http://imageshack.com/a/img443/3659/szth.jpgUploaded with ImageShack.com jaka cena urzadzenia ogolnie ? Nie mamietam dokladnie chyba cos kolo 300 pln.
jaccov6 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 to lepiej kupić kartę w play telefon nokia z szuflady wrzucasz gdzieś w boczek + do tego zasilanie logujesz sie na Gdzie Jest Dziecko i masz ten sam efekt a 300zł w kieszeni:wink: ale to jest tylko dobre na złodzieja janka dzbanka wiem z własnego doświadczenia:facepalm:
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Ogaranlem sobie właśnie kodowanko kiery mf:kox:Fajnie wyglądają podswietlane przyciski no i wrócił mi klakson:decayed: bez tego forum bo bysmy trupy mieli:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość harry19-19 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 miałeś jakieś zabezpieczenie? nie miałem, mieszkałem u teściów w domku a od niedawna na swoim w bloku i miałem robić przeróbki zabezpieczen, niestety zbierałem się powoli i teraz tak jest:facepalm: Na przyszlosc warto pomyslec o czyms takim,wysylasz sms i wiesz gdzie auto stoi,nawet jak odlacza akumulator to urzadzenie posiada baterie,ktora wystarczy na okolo tydzien. http://imageshack.com/a/img443/3659/szth.jpgUploaded with ImageShack.com ciekaw jestem jak długo trzyma bateria akumulatora gdy takie coś zamontuje , może być tak że zabierze cały prąd baterii i może czasem autko nie odpalić
andr3i Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 jabky ktos szukal porownania carbonu z s4 i rs4 prosze
Fr0styyy. Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Obydwa ładnie wyglądają... Jak są poza samochodem
wladi Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 To co oglądamy dzisiaj porażkę znowu:whistling:
Marcino87 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Doszla paczka Wladi ? Sent from my телефон
wladi Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Doszla paczka Wladi ? Sent from my телефон A nie pisałem? Doszła dzięki Marcin będę miał chwilę to przyrezam ale coraz zimniej i nie chce mi się narazie:kwasny:
Marcino87 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Doszla paczka Wladi ? Sent from my телефон A nie pisałem? Doszła dzięki Marcin będę miał chwilę to przyrezam ale coraz zimniej i nie chce mi się narazie:kwasny: Na rozgrzewke cos i jazda Sent from my телефон
wladi Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Na rozgrzewkę mam pigwe od Rafała:decayed:
feniks Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Na rozgrzewkę mam pigwe od Rafała:decayed: łap coś innego
feniks Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Na rozgrzewkę mam pigwe od Rafała:decayed: łap coś innego http://nonapewno.pl/wp-content/uploads/2013/11/Najseksowniejsze_-zdjecia_gwiazd04.jpg Wrrr:slina: to łap jeszcze chyba branżowe
feniks Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Branżowe mówisz:grin: takich mundurów jeszcze na forum nie goniłeś
wladi Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Branżowe mówisz:grin: takich mundurów jeszcze na forum nie goniłeś Rozwijamy się cały czas więc jeszcze nic stracownego:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi