marcin9680 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ok udało się wyjąć ten szajs , trochę zapiekło się z jednej strony bo od góry było już tylko pół oringa , lece na miasto poszukać nówki oringi Ja po takiej naprawie pojezdzilem tylko rok czasu i wkoncu zmuszony bylem wymienic na nowy caly mechanizm. Mimo nowych oringow , oczyszczenia wszystkiego i nalozenia swiezego smaru to juz nie bylo jak ori i tak woda zaczela tam podciekac i robic spustoszenie. Teraz nowki smigaja az milo , nic nie piszczy i nie skrzeczy tak wiec kolego zycze powodzenia w naprawie
klysek Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie nikt nie chce carbonów ? za free?? ta jozek da ci za free
jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie nikt nie chce carbonów ? za free?? ta jozek da ci za free w dobrej cenie
miszka Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ok udało się wyjąć ten szajs , trochę zapiekło się z jednej strony bo od góry było już tylko pół oringa , lece na miasto poszukać nówki oringi Ja po takiej naprawie pojezdzilem tylko rok czasu i wkoncu zmuszony bylem wymienic na nowy caly mechanizm. Mimo nowych oringow , oczyszczenia wszystkiego i nalozenia swiezego smaru to juz nie bylo jak ori i tak woda zaczela tam podciekac i robic spustoszenie. Teraz nowki smigaja az milo , nic nie piszczy i nie skrzeczy tak wiec kolego zycze powodzenia w naprawie Nówki oringi założone , nawet kupiłem kilka rodzai i założyłem takie najciaśniejsze. Wsio złożone i śmiga. Też myślałem nad kupnem nówki ale jak się coś samemu naprawi to zawsze jest większa satysfakcja
Cineksik Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ok udało się wyjąć ten szajs , trochę zapiekło się z jednej strony bo od góry było już tylko pół oringa , lece na miasto poszukać nówki oringi Ja po takiej naprawie pojezdzilem tylko rok czasu i wkoncu zmuszony bylem wymienic na nowy caly mechanizm. Mimo nowych oringow , oczyszczenia wszystkiego i nalozenia swiezego smaru to juz nie bylo jak ori i tak woda zaczela tam podciekac i robic spustoszenie. Teraz nowki smigaja az milo , nic nie piszczy i nie skrzeczy tak wiec kolego zycze powodzenia w naprawie Nówki oringi założone , nawet kupiłem kilka rodzai i założyłem takie najciaśniejsze. Wsio złożone i śmiga. Też myślałem nad kupnem nówki ale jak się coś samemu naprawi to zawsze jest większa satysfakcja ja brałem tutaj MECHANIZM WYCIERACZEK AUDI A4 SEAT EXEO NOWY! (3658251278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i od 4 m-cy wsio ok, piwoty już były nasmarowane i podobno lepiej uszczelnione
andr3i Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie nikt nie chce carbonów ? ja chce wiesz co
tomcrack27 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie nikt nie chce carbonów ? za free?? ta jozek da ci za free w dobrej cenie a jaka to dobra cena??
feniks Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Poratuje ktoś nrem listewki prawej tylnej do sedana - tej nad/na progu - młody dzisiaj mi wyłamał foto poglądowe
grzes283 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 zmieniałem dzisiaj żarówkę w oświetleniu kabiny, nad deską rozdzielcza i znalazłem rzecz o nr 8l1862373a, najprawdopodobniej jest to mikrofon o którym nie wiedziałem. Czyli jest szansa na bluetooth??
domin79 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 zmieniałem dzisiaj żarówkę w oświetleniu kabiny, nad deską rozdzielcza i znalazłem rzecz o nr 8l1862373a, najprawdopodobniej jest to mikrofon o którym nie wiedziałem. Czyli jest szansa na bluetooth?? nom:decayed: a niemasz czasem uchwytu na tunelu
wladi Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 zmieniałem dzisiaj żarówkę w oświetleniu kabiny, nad deską rozdzielcza i znalazłem rzecz o nr 8l1862373a, najprawdopodobniej jest to mikrofon o którym nie wiedziałem. Czyli jest szansa na bluetooth??Grzesiu ja też miałem całą instalację pod telefon i dodatkowo na tunelu uchwyt a jednak trzeba było blutka dołożyć...sprawdź pod fotelem pasażera pod wykładziną czy nie masz w czarnym pudełku blutka:wink:---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ---------- Albo prościej wyszukaj w telefonie czy pokazuje Ci coś...powinno być "Audi i jakiś numer":naughty:
domin79 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 zmieniałem dzisiaj żarówkę w oświetleniu kabiny, nad deską rozdzielcza i znalazłem rzecz o nr 8l1862373a, najprawdopodobniej jest to mikrofon o którym nie wiedziałem. Czyli jest szansa na bluetooth??Grzesiu ja też miałem całą instalację pod telefon i dodatkowo na tunelu uchwyt a jednak trzeba było blutka dołożyć...sprawdź pod fotelem pasażera pod wykładziną czy nie masz w czarnym pudełku blutka:wink:---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ---------- Albo prościej wyszukaj w telefonie czy pokazuje Ci coś...powinno być "Audi i jakiś numer":naughty: Grzes ma furaka z 2002 r a wtedy bt jeszcze nie było , moze miec zestaw nokii lub zmieniał lampke sufitowa i stad ten mic:naughty:
wladi Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 A no widzisz więc kwestia dołożenia puszki kilka kabelków i evrybady józek:grin::grin:
grzes283 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Dokładnie, miałem zestaw pod komórke, pewnie dlatego. zmieniałem tunel na taki bez tej paskudnej łapy.....Czyli BT nie będzie pewnie, a jaki koszt dołożenia, mikrofon za 7zł już jest:polew:
domin79 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Dokładnie, miałem zestaw pod komórke, pewnie dlatego. zmieniałem tunel na taki bez tej paskudnej łapy.....Czyli BT nie będzie pewnie, a jaki koszt dołożenia, mikrofon za 7zł już jest:polew: kupujesz bluta i kostke do niego , dociagasz 3 kabelki (k-line i cany) i gadasz:decayed: a mic 70 zeta kosztuje:naughty:
Christiano Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zderzak doszedł i wygląda że wszystko ok Można zakładać
Zemis Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie może ktoś z Was wie w jaki sposób odnaleźć po numerze aukcji kontakt do wystawiającego? Potrzebuje coś takiego uzyskać i oczywiście szukałem przez google i jest jeden portal co to umożliwia ale od płatnie. Czy jest opcja w jakichś inny sposób to obejść??
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Dokładnie, miałem zestaw pod komórke, pewnie dlatego. zmieniałem tunel na taki bez tej paskudnej łapy.....Czyli BT nie będzie pewnie, a jaki koszt dołożenia, mikrofon za 7zł już jest:polew: Grzes jak coś to mam blutka High za 240zl:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi