Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Stona zdolna pier%^&ona
Cineksik Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 coś takiego :gwizdanie: : a tutaj są czcionki: http://pl.fonts2u.com/category.html?id=80
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Moze byc ale lepiej by wygladalo nizsze a szersze
OQS Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Właśnie zauważyłem że w regulaminie nie ma żadnego punktu którego bym nie spełniał, więc zaprawdę mogę poczuć się członkiem B6 DIVISION?
Flyer Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Zrobie w poniedzialek jakies logo
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 tylko teraz sie nie pobijcie o numerki chociaz ja i tak obstawiam ze ten pomysł umrze śmiercią naturalna bardzo szybko bo w b6 nie ma co rezac i stare pierdziochy nimi jezdza
Flyer Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 chociaz ja i tak obstawiam ze ten pomysł umrze śmiercią naturalna bardzo szybko bo w b6 nie ma co rezac i stare pierdziochy nimi jezdza no faktycznie... w B5 mozecie AŻ zmienic fele i zderzaki bo elektroniki, czy gadzetow to tam nie bylo
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 chociaz ja i tak obstawiam ze ten pomysł umrze śmiercią naturalna bardzo szybko bo w b6 nie ma co rezac i stare pierdziochy nimi jezdza no faktycznie... w B5 mozecie AŻ zmienic fele i zderzaki bo elektroniki, czy gadzetow to tam nie bylo jeden gadzet masz pod maska :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Do czasu powstania regulaminu niech bedzie Nie grysc sie krawaty i esowicze A serio to pewnie podobnie jak w B5 bym to widzial Kazdy chetny dostanie sie na liste pod warunkiem posiadania watku w moja A4 + jesli auto nie bedzie jakas przetotalna seria (nie dotyczy prezesa na razie )
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Regulamin: 1. Musi byc diesel 1.9 2. Musi byc krawat 3. Średnia wieku 35+ 4. Felgi powyzej 16" zakazane 5. Musisz miec RNS, BT, kiere multi i coming home, zenon. Inaczej odpadasz
Cineksik Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ... pod warunkiem posiadania watku w moja A4 ... bo zabiorę nazwę jak mnie nie chcecie
QRi Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 chociaz ja i tak obstawiam ze ten pomysł umrze śmiercią naturalna bardzo szybko bo w b6 nie ma co rezac i stare pierdziochy nimi jezdza no faktycznie... w B5 mozecie AŻ zmienic fele i zderzaki bo elektroniki, czy gadzetow to tam nie bylo sa jeszcze lampy endżel ajs!
Flyer Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 zapomnialem no i ledy jak u Nikolasa
Nosfer Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Panowie z racji ze przesiadlem sie z B5 na B6 bedzie mi brakowac b5 battalionu Jesli ktos jest za taka inicjatywa w autach B6 to jestem za Zawsze to fajne miejsce gdzie sobie mozna popisac o b6 bez ograniczen Jak cos jako pomyslodawca mianuje sie samozwanczym prezesem Zgadzam się na to. Jednocześnie przejmuje ten klub i staję się Mózgiem całej operacji. Nosb - Jako, że wywaliłeś Flyera na kasię Nawet da się Ciebie tolerować i do tego jesteś niezbyt rozgarnięty przez co łatwo podasz się manipulacji, mianuję Cię moim pomocnikiem - raporty raz w tygodniu - Tym samym wprowadzamy abonament na członkowsko - Nosb później o wszystkim Was poinformuje _________________________________________________ tak na szybko Tak na szybko to można opieprzyć kotleta z schlebem - :kox: Do roboty.. :polew:
Cineksik Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Ten to ma tupecik tylko 25 lat i już wysokie czoło przechodzące na plecy
Zaleczeq Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Michał :polew: :polew: , Aju wymyślił ciekawą nazwę B6 łuszczące platiki tim :polew: :polew: :polew:
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 No dobraa....;. wieczorem przysiądę. Stolkien masz tu fotke od HUGO do rezania do B6 ( bo pewnie tez chce dolaczyc )
Rekomendowane odpowiedzi