Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przy zmianie wlacznika trzeba tez zmienic zapalniczke :) Koszt wszystkiego chyba kolo 400 PLN z czesciami z AS0

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=130039.45 u Bartka jet fota jak ona wyglada :wink4:

Dokładnie :)

Z tą zapalniczką bardziej chodziło mi o to, że tunel będzie pasował.. :wink4:

Pamiętaj o mnie jakbyś miał kiedyś chwilę :) :) [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 11:22_________________________________________________Dobra. Coś tam znalazłem

http://directshift.blogspot.com/2006/09/audi-a4-engine-start-button-mod.html

Koszt przycisku i obudowy to 300zł w ASO.

Co do tego ? (poza zapalniczką :) )

- Czy po takim modzie, można odpalać auto i z kluczyka i z przycisku ?

Opublikowano

Tak mozesz odpalac auto z przycisku lub z kluczyka :wink4: ........albo pedalem hamulca :przebiegly:

Opublikowano

możesz sobie zrobić rozgałęzienie i podłączyć wszędzie na przekaźnikach :cool1:

Opublikowano

Tak mozesz odpalac auto z przycisku lub z kluczyka :wink4:

Ale lipa :decayed::kox:

Mam przycisk Start Engine, ale żeby odpalić auto:

- muszę włożyć kluczyk do stacyjki

- przekręcić zapłon

- wcisnąć przycisk..

// lub po prostu wsadzić kluczyk i przekręcić.. :gwizdanie:

Trochę to głupie.. :disgust:

........albo pedalem hamulca :przebiegly:

Tam mam podpięty klakson.. :kox: :kox:

możesz sobie zrobić rozgałęzienie i podłączyć wszędzie na przekaźnikach :cool1:

:kox: :kox:

Opublikowano

panowie chce wymienic olej i chce teraz wlac Motula tylko nie wiem jaki najlepiwej wybrac do mojego silnika 2.5tdi 180km AKE ?

moze ktos pomoze który konkretnie wybrac wiem tylko ze musi byc syntetyk

Opublikowano

panowie chce wymienic olej i chce teraz wlac Motula tylko nie wiem jaki najlepiwej wybrac do mojego silnika 2.5tdi 180km AKE ?

Poważne rozmowy idą, a ty o oleju do diesla.. :facepalm:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15435.0 :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:

:naughty::kox:

Opublikowano

można zrobić tak żeby w ogóle kluczyka nie wkładać..

Opublikowano

5W40 8100 XCESS

Opublikowano

z pilota ? :naughty:

Opublikowano

Czy da się zdobyć numer seryjny zaworu N75 bez wyciągania go? np po samym vinie w etce? Jak go w ogóle wyciągnąć? Bo dostęp tam jest masakryczny...

Opublikowano

w etce sprawdzisz, a podejrzewam, ze na forum jak chwile pokopiesz to znajdziesz tez, bo dla 1.9TDI 130PS to raczej byl tylko 1 N75.

Opublikowano

Są dwa różne numery:

8e0906627A i 8e0906627C. Mógłby mi ktoś powiedzieć który jest u mnie, podam vin na priv. U mnie niestety identyfikacja po vinie w etce nie działa :/

Opublikowano

8E0 906 627 A masz stosowany do VIN-u WAUZZZ8E*2*450000 czyli do końca roku modelowego 2002 (30 kwietnia 2002). Od WAUZZZ8E*3*000001 (czyli 1 maja 2002) stosuje się 8E0 906 627 C...

Opublikowano

Okk czyli mam końcówkę A. Opłaca się kupować używkę czy tylko nówka? A co z n239? też muszę wymienić, nie mogę znaleźc ich w etce, są jakoś dziwnie ponazywane...

Opublikowano

Siemanko jest ktos w stanie załatwic mi takie cudeńko :rolleyes::mysli::notworthy:

http://cgi.ebay.com/PIONEER-BYPASS-HACK-AUTOMATIC-AVH-P3200BT-AVH-P3200DVD-/150599292293?_trksid=p4340.m444&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D10%26ps%3D63%26clkid%3D2846670376182494

mam nie ori wiązke do radia bez podłączenia pod ręczny i nie mam w ogóle mozliwosci wyswietlania video, a ten kabelek odblokuje mi zablokowane video in motion :)

Problem jest tego typu że nie ma tego na alegro wiec chyba tylko import zza granicy :disgust:

Opublikowano

Siemanko jest ktos w stanie załatwic mi takie cudeńko :rolleyes::mysli::notworthy:

http://cgi.ebay.com/PIONEER-BYPASS-HACK-AUTOMATIC-AVH-P3200BT-AVH-P3200DVD-/150599292293?_trksid=p4340.m444&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D10%26ps%3D63%26clkid%3D2846670376182494

mam nie ori wiązke do radia bez podłączenia pod ręczny i nie mam w ogóle mozliwosci wyswietlania video, a ten kabelek odblokuje mi zablokowane video in motion :)

Problem jest tego typu że nie ma tego na alegro wiec chyba tylko import zza granicy :disgust:

napisz do mystic on jest zarejestrowany na Ebay :)

Opublikowano

z pilota ? :naughty:

Kluczyk można włożyć, ale zdecydowanie trzeba wyłączyć odpalanie po stacyjce, bo to już jest lipa..

Przycisk + stacyjka.. :decayed:

Opublikowano

Okk czyli mam końcówkę A. Opłaca się kupować używkę czy tylko nówka? A co z n239? też muszę wymienić, nie mogę znaleźc ich w etce, są jakoś dziwnie ponazywane...

No prosze Cie... tyle kasy ladujesz w auto, a chcesz kupowac uzywane N75? :)

To nie kosztuje majatku, a takie rzeczy sie kupuje nowe w ASO.