wladi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Siema chlejusy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Znacie w wielkopolsce jakies dobre firmy ktore zajmuja sie walami napedowymi? Podpora i lozysko do wymiany a nie idzie gno.. rozczepic w aso 5500zl:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Siema chlejusy:decayed: Ty się lepiej szykuj...bo ja już się zbroję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Siema chlejusy:decayed: Ty się lepiej szykuj...bo ja już się zbroję Spoko ja zawsze gotowy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 lubię tą reklamę ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie ktoś coś poradzi.. Miałem MCE Low i wymieniłem go na końcówkę E czyli High ale dzieją się różne kwiatki m.in. po odpaleniu zapalają się pozycyjne, kierunki migają jakby były spalone, a na fisie przez 5 min wyskakują błędy spalonej żarówki chyba każda jaka jest w samochodzie. Co to może się dziać? Tryb skandynawski jest wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Co by musiał mieć tam porobione, aby tyle wypluł na hamowni? AUDI A4 1,8T S-LINE NAVI QUATTRO FULL TUNING 310PS (3960953284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Co by musiał mieć tam porobione, aby tyle wypluł na hamowni? AUDI A4 1,8T S-LINE NAVI QUATTRO FULL TUNING 310PS (3960953284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Musiałbyś mieć jakieś 15kzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pany potrzebuje porady Carbony RS4 czy Amelinium szczotkowane B7 wiem że każdy napisze carbony ale tak patrzę na moje wnętrze i jakoś ich nie widzę , tak samo jak to było z recarosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/62/68bz.jpg józek726 - a gdzie to taka zima ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie zaświecił SERVICE czy po wyzerowaniu wskaźnika terminu przeglądu metodą kombinacji przycisków i zapłonu będą pokazywane jakieś wartości co do okresu , który pozostał do następnego przeglądu? Kierowca Audi uderza w przystanek || Huge Slide for a Huge Crash - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pany potrzebuje porady Carbony RS4 czy Amelinium szczotkowane B7 wiem że każdy napisze carbony ale tak patrzę na moje wnętrze i jakoś ich nie widzę , tak samo jak to było z recarosami Bierz szczoty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Sytuacja sprzed chwili: Zatrzymuje mnie policja i mówi: dokumenty do kontroli. Ile ma pan punktów? ja: nie mam. Po jakimś czasie przychodzi i mówi: już od dawna na Pana polujemy. Ja do niego słucham?! Policjant; no tak bo odstawialismy z kolegami co to za motor:) a te zderzaki i progi to już były? No i okazało się ze byłem poszukiwany za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 widac, psy tez wiedza co dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Sytuacja sprzed chwili:Zatrzymuje mnie policja i mówi: dokumenty do kontroli. Ile ma pan punktów? ja: nie mam. Po jakimś czasie przychodzi i mówi: już od dawna na Pana polujemy. Ja do niego słucham?! Policjant; no tak bo odstawialismy z kolegami co to za motor:) a te zderzaki i progi to już były? No i okazało się ze byłem poszukiwany za auto dobre:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Artur Ty gangsterze, widzisz nie zakładaj mojego zderzaka bo wtedy to dopiero będą Cię ścigać:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi