Hikiel Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Panowie sprawa jest Zaczęły stukać (przeskakiwać) mi wahacze przednie górne. Lewa strona ten od przodu a z prawej strony górny tylni. Wymieniać od razu całą górę z obydwóch stron czy wystarczy te, które dają o sobie znać? Jakie polecacie, jaki koszt mniej więcej? Gość na stacji diagnostycznej mówił, że sam ma A4 i dał u siebie tuleje do zregenerowania i jeździ już długo bez żadnych problemów. Co o tym sądzicie?
musti Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Panowie sprawa jest Zaczęły stukać (przeskakiwać) mi wahacze przednie górne. Lewa strona ten od przodu a z prawej strony górny tylni. Wymieniać od razu całą górę z obydwóch stron czy wystarczy te, które dają o sobie znać? Jakie polecacie, jaki koszt mniej więcej? Gość na stacji diagnostycznej mówił, że sam ma A4 i dał u siebie tuleje do zregenerowania i jeździ już długo bez żadnych problemów. Co o tym sądzicie? Wymień sobie całą górę a najlepiej to wymień sobie cały przód.Ja w swojej po sprowadzeniu wymieniłem całe zawieszenie z racji tego że przy wjeździe do PL na 20" felgach wszystko zaczeło pukać.Teraz mam problem wachaczy z głowy
Wandej Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 pany ile trzeba wybulic za wklady lusterek fotochrom?? :gwizdanie: nie pier.. kup lepiej RECARO [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 12:19_________________________________________________pomoże ktoś w temacie- znawcy b5 coś nie są chętni :gwizdanie:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=219480.0 e tam jedynie skorka by sie przydala bo szmaty sie brudza ostro
greg2505 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 panowie może ktoś ma namiary na pompki AL lub BQ
Hikiel Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Panowie sprawa jest Zaczęły stukać (przeskakiwać) mi wahacze przednie górne. Lewa strona ten od przodu a z prawej strony górny tylni. Wymieniać od razu całą górę z obydwóch stron czy wystarczy te, które dają o sobie znać? Jakie polecacie, jaki koszt mniej więcej? Gość na stacji diagnostycznej mówił, że sam ma A4 i dał u siebie tuleje do zregenerowania i jeździ już długo bez żadnych problemów. Co o tym sądzicie? Wymień sobie całą górę a najlepiej to wymień sobie cały przód.Ja w swojej po sprowadzeniu wymieniłem całe zawieszenie z racji tego że przy wjeździe do PL na 20" felgach wszystko zaczeło pukać.Teraz mam problem wahaczy z głowy Jaki koszt całego przodu?
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Naprawiał ktoś mechanizm szyby? Bo mi się popsuł i szyba idzie w dół tylko, kupiłem zestaw naprawczy (2 plastikowe wstawki na prowadnice) ale kur.. zgubiłem instrukcję jak to się robi, aż mnie dziwi, że nie ma nic o tym na naszym forum bo to chyba dość częsty przypadek :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Naprawiał ktoś mechanizm szyby? Bo mi się popsuł i szyba idzie w dół tylko, kupiłem zestaw naprawczy (2 plastikowe wstawki na prowadnice) ale kur.. zgubiłem instrukcję jak to się robi, aż mnie dziwi, że nie ma nic o tym na naszym forum bo to chyba dość częsty przypadek :gwizdanie: bo u nas sie caly wymienia
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Co, całą prowadnicę? Nie wiem co się wymienia bo nie miałem nigdy z tym styczności, słyszałem kiedyś o zestawach naprawczych to zamówiłem taki i mam
Wandej Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Co, całą prowadnicę? Nie wiem co się wymienia bo nie miałem nigdy z tym styczności, słyszałem kiedyś o zestawach naprawczych to zamówiłem taki i mam ło kurfa myslalem ze chodzi o wycieraczki
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Pozjadał wszystkie rozumy :polew:
Wandej Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Pozjadał wszystkie rozumy :polew: ale upieram sie przy swoim... wymien calosc najlepiej z drzwiami
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Spoko spoko, w poniedziałek przyjeżdża klient po siedzenia i podsufit :gwizdanie:
greg2505 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 http://allegro.pl/wydech-audi-a4-b6-3-0-2-4-v6-tlumik-cabrio-3-0-2-4-i1805031277.html może ktoś szuka
Stolkien Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Nie che ktoś z was Maglownicy z Servotronic? zamienie chętnie za zwykłą od B6 lub B7.
alex181266 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Nie che ktoś z was Maglownicy z Servotronic? zamienie chętnie za zwykłą od B6 lub B7. masz wszystkie graty potrzebne do montażu czy sam magiel
Stolkien Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 sam Magiel i to jeszcze w aucie zamontowany ale to kwestia godzinki i już gotowy do wysyłki
Rekomendowane odpowiedzi