Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja chce zrobić właśnie najjaśniejszą folią, KANAL jak jeździsz przez dobroń to na skrzyżowaniu stoi A4 B7 do sprzedania mojego przyjaciela i ona właśnie jest zrobiona najjaśniejszą folią

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Do nich w ciemno polecam, robiłem tam już parę aut, podejrzewam że Twoje obecne też były tam robione :)

AMS Car Design, Łódź - przyciemnianie szyb, folie okienne

W tej firmie bylo robione moje stare A4 - jestem bardzo zadowolony. Niedlugo bede w Lodzi to do nich podjade.

Wiadomo jaki jest przepis ale jak sie spojrzy na to jak "czlowiek" a nie jak ktos kto tylko patrzy na przepisy to zauwazy ze od srodka wcale ta folia nie jest ciemna. U mnie np nie ma duzej roznice jak patrze przez przednia szyba czy przez boczne, przez tylne juz widze ze jest ciemniej na zewnatrz... ale co Pan zrobisz jak Pan nic nie zrobisz :)

---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

ja chce zrobić właśnie najjaśniejszą folią, KANAL jak jeździsz przez dobroń to na skrzyżowaniu stoi A4 B7 do sprzedania mojego przyjaciela i ona właśnie jest zrobiona najjaśniejszą folią

Dlaczego on ja tak dlugo sprzedaje? Ona tam stoi juz kupe czasu... co tam jest za motor? Jaka skrzynia? Bede jechal do LDZ to zwroce uwage na szyby w tej B7.

Opublikowano

Sprzedaje tak długo bo wie co ma i nie chce oddać za bezcen, autko mega zadbane i w ogóle 3.0 tdi i tiptronic

Opublikowano

Ja u siebie mając przednie przyciemnione najjaśniejszą folią musiałem zrywać bo nie chciał j**any dowodu oddać...poza tym jak już było wspomniane nasze szyby już są delikatnie same w sobie przyciemnione i naklejenie nawet białej folii na szybę sprawi że przepuszczalność zmaleje do 20 paru procent...dlaczego? ano dlatego że sam klej robi to że szyba traci na przepuszczalości:whistling: więc jak ktoś chce wydać kasę na folię z przodu to jego sprawa napewno przy kontroli szyb dowód poleci...kiedyś jeździłem z foliami 3 lata zanim auto sprzedałem więc kwestia szczęścia:wink: Amen:decayed:

Opublikowano

a ile wersji szyb wychodzilo fabrycznie do naszych audic B6/B7? standardowe, jakies dwuwarstwowe termiczne czy akustyczne? a wychodzily fabrycznie ciemne badz dymione tak, że wyraznie roznily sie od standardowych?

Opublikowano
a ile wersji szyb wychodzilo fabrycznie do naszych audic B6/B7? standardowe, jakies dwuwarstwowe termiczne czy akustyczne? a wychodzily fabrycznie ciemne badz dymione tak, że wyraznie roznily sie od standardowych?

Ja mam te termiczne czy jakoś tak. Przez nie niby się auto nie nagrzewa ale jeśli te moje pomagają to nie wiem jak w seryjnych jest gorąco w środku w upał:wink:

Opublikowano

:bry:

Pogoda nie rozpieszcza więc ambiente na tył zrobione :) dzięki kaju za diody

ambiente.jpg

Opublikowano

3 wersje. Zielone atermiczne czyli standard , podwójne akustyczne i przyciemniane na tyle

Opublikowano

Ja mam te termiczne czy jakoś tak. Przez nie niby się auto nie nagrzewa ale jeśli te moje pomagają to nie wiem jak w seryjnych jest gorąco w środku w upał:wink:

Polecam Solar Dach - Na upał w sam raz :wink: Chłodzi auto cały czas energią słoneczną

Opublikowano
Seryjna szyba ma mniej więcej 77% -+

Nakleisz nawet najjaśniejsza folie to i tak dowód poleci nie zmieści sie z regulaminowym 70%.

Robiąc całe auto jasną folią jest szansa że policja nie zauważy .

Ale ja na skp na przegladzie napewno :grin:

He pytanie jak upierdliwy diagnosta. i na to sposoby he

Sa na to sposoby. Np ze w zimie przyjezdzaja z otwartymi przednimi szybami :grin:

Albo jeszcze lepszy, maja cale kompletne drzwi na podmianke. Szkoda tylko ze w innym kolorze :polew:

też nad tym myślałem i próbowałem jedną szybę mieć przyciemnioną a drugą czystą , ale do b6 nie podejdą 2 szyby brak miejsca na tapicerce , z tego co wiem to w a8 jest sporo miejsca i można spokojnie dać 2 szyby

co Ty ćpiesz?

Opublikowano

chłopaki ale po co ściemniać szyby jak macie takie fajne wnętrza auta?:wink:

Opublikowano

Bo mają maski niewygledne. ;-)

Opublikowano

panowie mam takie pytanko do właścicieli AWX'a....

czy w miejscach zaznaczonych na zdjęciu macie również wycieki oleju?

czy to normalne?

chce kupić teraz auto z takim silnikiem i każde co oglądałem jest w tym miejscu w jakimś stopniu przypocone olejem

audi_awx.jpg

Opublikowano

Normalne wystarczy wymienic zielone o-ringi i po wszystkim , chyba ze poci sie z egr nie z polaczenia to egr raczej tez do wymiany :wink:

Opublikowano

Z lewej Egr, norma. Wymiana 470 lub zaslepic. Po prawej nie czaje co może lecieć, tam jest filtr paliwa i oleju.

Opublikowano

po prawej z laczenia rury idacej z intercoolera wystarczy wymienic o-ring 16 zł :wink:

Opublikowano

Pod warunkiem że z dolotu kapie od odmy.

Opublikowano
Bo mają maski niewygledne. ;-)

:grin::grin::grin:

Opublikowano

czyli to normalne mówicie?

po prawej właśnie na łączeniu tych rur było zapocone

Opublikowano
Pod warunkiem że z dolotu kapie od odmy.

Kapie na bank z polaczenia tych rur ale moze byc to norma tak jak piszesz z odmy a moze byc i turbo