POWER-KRIS Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Kuzwa przygotowanie do żniw, jakieś sieczkarnie tworzycie.:-P
kaju Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Kuzwa przygotowanie do żniw, jakieś sieczkarnie tworzycie.:-P zaufaj mi, nie chcesz wiedzieć
serfin Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Nie ma co ukrywac B6 staje sie juz wiekowym autem, wiec okazji cenowych bedzie coraz wiecej na podzespoly do tej furki
Wandej Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jebnij się w ten poniemiecki kask poszła ostatnio z pocałowaniem w kutasa wydech jak chcesz podwójny, to można pomyśleć Toć ja to wszystko mam:doh: S-line tył albo S4 chce w jakiejś promocji:decayed: Np w kredycie 50%/50%
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jebnij się w ten poniemiecki kask poszła ostatnio z pocałowaniem w kutasa wydech jak chcesz podwójny, to można pomyśleć Toć ja to wszystko mam:doh: S-line tył albo S4 chce w jakiejś promocji:decayed: Np w kredycie 50%/50% a może frytki do tego?
Wandej Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jebnij się w ten poniemiecki kask poszła ostatnio z pocałowaniem w kutasa wydech jak chcesz podwójny, to można pomyśleć Toć ja to wszystko mam:doh: S-line tył albo S4 chce w jakiejś promocji:decayed: Np w kredycie 50%/50% a może frytki do tego? Przelalem Ci dzisiaj zapomogę
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=882167158475358&set=vb.100000462458321&type=2&theater Taka tam calibra:decayed: na razie w fazie testów, niestety ukreciła sie półośka dzwiek na filmie nie oddaje tego co dzieje zie na zywo
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jebnij się w ten poniemiecki kask poszła ostatnio z pocałowaniem w kutasa wydech jak chcesz podwójny, to można pomyśleć Toć ja to wszystko mam:doh: S-line tył albo S4 chce w jakiejś promocji:decayed: Np w kredycie 50%/50% a może frytki do tego? Przelalem Ci dzisiaj zapomogę na co to mi wystarczy? na waciki? jak tak bedziesz lał po 50 to może do sierpnia przyszłego roku sie wyrobisz z opłatą
Wandej Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jebnij się w ten poniemiecki kask poszła ostatnio z pocałowaniem w kutasa wydech jak chcesz podwójny, to można pomyśleć Toć ja to wszystko mam:doh: S-line tył albo S4 chce w jakiejś promocji:decayed: Np w kredycie 50%/50% a może frytki do tego? Przelalem Ci dzisiaj zapomogę na co to mi wystarczy? na waciki? jak tak bedziesz lał po 50 to może do sierpnia przyszłego roku sie wyrobisz z opłatą W tytule Ci napisalem na co masz przeznaczyć
hiszpan123 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Panowie sukam jakiegos fajnego koła w 19" . Mam kilka wybranych wzorów ale na tyle 10" i to z bmw i z tego też tytułu zaczynam myślec coraz to częściej o air ride żeby spokojnie sie poruszać. Oriętujecie się ile trzeba dać za to cudo z montarzem lub bez? Jeżeli ktoś z posiadaczy chciałby wyrazić opinie jak sie na tym jezdzi był bym wdzieczny.
wladi Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Miszcze jak to jest jak radar jebnie od tyłu foto przyjmować czy olać sprawę?
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jebnij się w ten poniemiecki kask poszła ostatnio z pocałowaniem w kutasa wydech jak chcesz podwójny, to można pomyśleć Toć ja to wszystko mam:doh: S-line tył albo S4 chce w jakiejś promocji:decayed: Np w kredycie 50%/50% a może frytki do tego? Przelalem Ci dzisiaj zapomogę na co to mi wystarczy? na waciki? jak tak bedziesz lał po 50 to może do sierpnia przyszłego roku sie wyrobisz z opłatą W tytule Ci napisalem na co masz przeznaczyć dzięki! to z listy Cie skreślać, jo?
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Miszcze jak to jest jak radar jebnie od tyłu foto przyjmować czy olać sprawę? Waldi a jest jeszcze opcja droższa bez punktów, bo też mnie ostatnio poniosło i dyszka będzie:facepalm:
wladi Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Ja nie mam opcji drożej bo i tak 500 poleci na 50/131 :eek:
Rekomendowane odpowiedzi