wladi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A to inaczej jest montowany niż w zwykłych? Nie wiem... To jak to targać? W górnej części masz trzy spinki metalowe i tak jak tapicerkę trzeba rwać ale ostrożnie bo tam są plastykowe zaczepy, na dole masz dwa inne plastyki które tylko trzymają plecy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A co zepsułeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Artur Ty to możesz nawet o 3 w nocy zapukać i się drzwi same otworzą to ja o 3 mam nie przyjezdzac:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Lędźwie idzie tylko góra/dół, a wypchało się na maxa i nie nie chce się cofnąć.. Moja zepsuła, bo to fotel pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No coś się musiało zblokować...ja u siebie przerabiałem całkowite pęknięcie pręta od lędźwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wladi Ty stary rowerze zajrzyj na łocapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No coś się musiało zblokować...ja u siebie przerabiałem całkowite pęknięcie pręta od lędźwi Pewnie tak, we wtorek to rozbiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kaju :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kaju :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ty to klientom odgrywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ty to klientom odgrywasz? Znajomy mi dziś to na FB wrzucił wcześniej tego nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ZDERZAK KOMPLET LISTWY AUDI A4 B6 S-LINE LZ5C (4284333002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ZDERZAK KOMPLET LISTWY AUDI A4 B6 S-LINE LZ5C (4284333002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie napalać sie. " ZDERZAK kompletny (belka kratki halogeny) AUDI A4 B6 S-LINE LZ5C stan jak na foto - 1500zł Mam tez zderzak tył s-line z parktronic sedan pod 2 wydechy - 900 4 listwy s-line w kolorze - 700 progi w kolorze - 150zł szt Cena dotyczy zderzaka tył" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi