Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy do sedana czy avanta sa?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ciekawe czy do sedana czy avanta sa?

a co to za różnica? :eusathink:

Opublikowano

w samych roletkach jest roznica :wink: inny kształt ramki szyby co za tym idzie rolety tez :decayed:

Opublikowano

Gdyby Mazury byly troche blizej a nie na drugim koncu PL to bym chetnie wpisal sie na ta liste, bo chodzi mi po glowie chiptuning.

Opublikowano

Siemanko Panowie, pisałem jakiś czas temu na temat mojej przygody ze zmianą cewek - akcja serwisowa. Jak już wcześniej wspomniałem akcja dzieje się z Birmingham - Anglia. Na szybkiego-mieli wymienić cewki, a tylko je sprawdzili i powiedzieli, ze są ok. Ale w systemie zauważyłem, że figuruje notka, "ignition coils replaced" - z mojego punktu widzenia było to śmieszne. Odezwałem się do głównego oddziału audi i odezwał się do mnie z przeprosinami pracownik, który oznajmił ze jeśli cewki zostały tylko i wyłącznie sprawdzone to nie powinno być jakiejkolwiek noty na temat ZMIANY CEWEK.

Zrobiłem awanturę, powiedziałem, że jeśli nie chcą zmienić cewek to nie życzę sobie żadnej noty w systemie z udziałem części zamiennych tj nowych cewek. Przeprosili mnie telefonicznie i poprosiłem o zmianę statusu w systemie na "sprawdzenie cewek zapłonowych". Po tygodniu dostałem notkę, że cewki zapłonowe zostały sprawdzone, żadne części nie zostały wymienione. Da się ? Proste. Nie rozumiem tylko dlaczego walą tak w c*uja... Skoro chciałem wymienić cewki i auto należy do akcji...

Ze strony audi, żadnego pisma z przeprosinami czy coś w tym stylu a tego oczekiwałem bo moim zdaniem to istne oszustwo. Myślałem, że tego typu zachowanie ze strony serwisu nie będzie miało miejsca... ogólnie jaja jak berety.

Teraz pytanie, jeśli auto figuruje w bazie danych z podpisem "cewki sprawdzone" to w momencie przyjazdu do kraju będę mógł je bez problemu wymienić na podstawie akcji serwisowej? Jak myślicie?

Opublikowano

Kto ma RNS-a na zbyciu ?? :)

Opublikowano

Led czy zwykły ? :wink:

Opublikowano

zwyklak

Opublikowano

Wal do Siemiana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Panowie nie spać, zwiedzać [emoji41]

Opublikowano

Nie wiem, czy wszyscy wiedzą, ale VW Mania jest w tym roku wcześniej, 11-13 lipca. Przeglądałem foty u kumpla na FB i przypadkiem zobaczyłem.

Lekkie zdziwko by było pod bramą w ostatni weekend lipca:grin:

Opublikowano

Tak tak wiadomo ;-) w sobotę chcemy być a ty będziesz?

Opublikowano

Będę, będę. Też w sobotę. Myślę, że coś koło 11. Na kilka godzinek, pooglądać jakieś wypasiki.....no i jakiaś sesyjka może:wink:

Opublikowano

;-) dokładnie, to jeszcze się zgadamy bliżej zlotu

Opublikowano

Pewnie. Trzymajcie miejsce dla mnie :wink:

Opublikowano
:hi:

:hi:

Golfiarz się zlisił?:whistling:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Komu lampy przednie? Uchwyty wszystkie całe, idealne do przeróbki na bixa, w lewej z tyłu klapka się słabo trzyma, w prawej nie ma tej osłonki na żarówkę kierunku (myślę, że jak pójdą na bix to Gwerty powinien to ogarnąć) - komplet oddam za 350 z KW. Zaraz idą na dział