Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie doctych co maja letnie 18" na jakich oponach jezdzicie 225/40 czy 235? Bo powiem, ze kiepsko wyglada autko na zawieszce sline 1BE z oponkami 225/40/18 troche duze te szczeliny miedzy kolami a nadkolami :/

Ja mam 225/40-18" i tez mam szczeliny co mnie denerwują .... :(

A co mają opony do tego? Gwint albo krótsze sprężyny i heja.

to ze mozna lepiej wypełnic nadkola bez utraty komfortu i bez zmiany zawiasu bo to miałem na mysli :) :)

To użyj pianki montażowej do okien, siknij w nadkole, pomaluj pod kolor i będziesz miał cacy :decayed:

:polew:I od razu usztywnisz auto:good:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
E tam raz na rok biorę tysiąca i żonę na zakupy, bluzki, getry i inne pierdoly. Jakiś czas później buty w okolicach 400 i nic mi nie jęczy. ☺

tanio. kaju lubi to!

Opublikowano

Hammerku sam sie zapiankuj ;)

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

kurcze, niesamowicie podoba mi się pakiet S4 w B6 ale wertuje olx, allegro i nic nie ma. Ani zderzaków ani listew drzwiowych czy głupiej lotki. Gdzie tego szukać mistrzowie?

Sie tak nie zapedzaj zdążysz wymodzic furke, jak koledzy wspomnieli dzial "kupię" tam pytaj oraz obserwuj dzial sprzedam i alledrogo; elementy do S4 byly są i beda pojawialy sie w ofertach, jak juz nazbierasz graty i wymodzisz to pochwalisz sie, poki co dzialaj

Opublikowano

i następne graty kupione ,a jeszcze masa starych nie zamontowana :grzywa:

Opublikowano

Wandej, Twoja różowa koszula mnie ro***bała, z krzesła spadłem :nabijasie: przyjedź w niej na OEM :grin:

Opublikowano
:grin::grin:
Opublikowano

Biggman pisalem PW do Ciebie :wink:

Opublikowano
:hi:

ten to sie obudził po latach świetlnych :grin:

:hi:

Opublikowano

ile kosztuje komplet ori dywaników materiałowych do b6 ? i gdzie je kupić oprócz ASO ?

Opublikowano

Hej Ho Hałastro!! :hi:

Opublikowano

Siemanko niezłe wdzianko:cool:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
ile kosztuje komplet ori dywaników materiałowych do b6 ? i gdzie je kupić oprócz ASO ?

Gibons chyba miał ostatnio kilka kpl.

Opublikowano
Wandej, Twoja różowa koszula mnie ro***bała, z krzesła spadłem :nabijasie: przyjedź w niej na OEM :grin:

Mogę Ci ja odsprzedac jak chcesz:good: Wkurfia mnie baba z tymi fociami:facepalm: Octaviuszu gdzieś Ty był?:kox:

Opublikowano
i następne graty kupione ,a jeszcze masa starych nie zamontowana :grzywa:
Witaj w klubie:hi: wczoraj kupiłem full elektryke tylnych szyb... a gratów czeka juz cała fura...

Dzieńdoberek:hi:

Opublikowano

Cały czas jestem tylko na robocie zapier...dol taki że nie ma się,kiedy odezwac a,poza jakoś nikt nic mocnego nie reza prócz Cycucha,i mojego tunelu :dancing: i troche mnie uj strzela jak paczę na b6 :bag:

Opublikowano
Cały czas jestem tylko na robocie zapier...dol taki że nie ma się,kiedy odezwac a,poza jakoś nikt nic mocnego nie reza prócz Cycucha,i mojego tunelu :dancing: i troche mnie uj strzela jak paczę na b6 :bag:

To kupuj następne i tyle:naughty:Najlepiej ese żebyś dużo nie grzebal:decayed: