Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ziomy......Taka sytuacja, otóz czym najlepiej przepłukać bixy. W środku syf mi się zrobił i chciałbym je wypłukać, ale nie wiem po czym zacieków nie będzie....woda + ludwik, do wypolerowanych felg był spoko.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie widział ktoś może na allegro albo ebay lotki S4 na klapę do sedana?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Juz po imprezie? Szybko ;-)

wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle :wink: nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło ;) no chyba że wpadasz na drina?
Kiedy mam być ;-)

Edyta ja jestem na urlopie wiec cały czas mam czas :)
No proszę to co dziś pijemy ;-) :-P
Opublikowano

Siemka ziomy......Taka sytuacja, otóz czym najlepiej przepłukać bixy. W środku syf mi się zrobił i chciałbym je wypłukać, ale nie wiem po czym zacieków nie będzie....woda + ludwik, do wypolerowanych felg był spoko.

Zobacz dział detailing, pisałem o tym :wink:

Opublikowano

Juz po imprezie? Szybko ;-)

wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle :wink: nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło ;) no chyba że wpadasz na drina?
Kiedy mam być ;-)

Edyta ja jestem na urlopie wiec cały czas mam czas :)
No proszę to co dziś pijemy ;-) :-P

a na co masz smaka?ja tam doje wszystko poza ouzo ;)

Opublikowano

Hej sokoły ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
:siema: ziomki
Opublikowano

Może ktoś z Was wie o co chodzi, coś mi rzęzi na niskich prędkościach w zasadzie przy ruszaniu i przy rozwijaniu prędkości na 2 ale tylko na początku, a czasami po wciśnięciu sprzęgła. To wszystko nie jest cały czas tylko raz zarzezi a czasami nie. Ostatnio jechałem jako pasażer i wydawało mi się, że trochę bardziej właśnie słychać to po prawej stronie.

Opublikowano

Witam elyte:)

Kaju poszło PW do Ciebie...

Opublikowano
:hi: RicS3 sprawdz czy masz dobrze kola dokrecone :D
Opublikowano

:hi: RicS3 sprawdz czy masz dobrze kola dokrecone :D

Niedawno przesiadłem się z 16" na 18" felgi, na 16" było to samo. Zastanawiam co to bo nie lubię jak samochód wydaje inne dźwięki niż powinien. Jeszcze jakby była jedna konkretna sytuacja przy której się to dzieje to byłoby łatwiej.
Opublikowano

Ciężko powiedzieć jak się tego nie słyszy... może to być przegub, może łożysko w kole, może amortyzator lub zawieszenie...

Opublikowano

nagraj filmik albo poproś kogoś żeby nagrał jak będziesz jechać i wtedy będzie nam łatwiej

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

ok zaraz jadę drukować pracę mgr to nagram

Opublikowano (edytowane)

:hi:

Orientuje się ktoś czy występuje dwumas Sachs-a do AVF Quattro? Znalazłem takie w katalogu Sachs , ale nie da się tego kupić nigdzie :huh:

https://webcat-services.zf.com/index.asp?PKW=1&KHERNR=5&KTYPNR=11300&KMODNR=253&KAT_KZ=P,N&EINSPNR_ART=32&ARTNR=2294+501+178&LASTPAGE=nc2_teile_info.asp

Edytowane przez turzol