Wandej Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ogól sobie włosy na plecach będzie Ci chłodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Fajna sprawa te 16 stopni, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak by komu potrzeba by była mechanizm płyty w laserem itp. to da rade ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ogól sobie włosy na plecach będzie Ci chłodniej Ty się nie musisz golić bo wyglądasz jak agrest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Może miałby kto chwilę oblukać filmiki w temacie... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/288958-avf-upuszczanie-cisnienia-czy-to-na-szybkozlaczu-przy-turbinie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ogól sobie włosy na plecach będzie Ci chłodniej Ty się nie musisz golić bo wyglądasz jak agrest E wujek motek Kiedy wpadać na picie na yl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pany ET40 na 8,5J 18" będzie ok czy potrzeba dystans jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ile cm ma seryjne A4 b6 od ziemi do nadkola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wujek Wandej lepiej nie wpadaj tylko przyjedź zapraszam każdy wekend od 10 do 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ile cm ma seryjne A4 b6 od ziemi do nadkola? Jutro Ci zmerze i możesz się załamać. widać prawie całą gumę a u mnie tylko ciut Obciera przy skręcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 obciera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frog125 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Panowie proszę o pomoc muszę zawiechę zmienić przód tył. Mam teraz zawieszenia weitec -40 doradźcie jakie kupić ori s-line czy standart bo na tym -40 trochę za nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ile cm ma seryjne A4 b6 od ziemi do nadkola? Przy 1BA powinno byc 68cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ile cm ma seryjne A4 b6 od ziemi do nadkola? Przy 1BA powinno byc 68cm No to grubo zszedłem, a to +/- na połowie gwintu Ile cm ma seryjne A4 b6 od ziemi do nadkola? Jutro Ci zmerze i możesz się załamać. widać prawie całą gumę a u mnie tylko ciut Obciera przy skręcie? Synek mysle ze mamy tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Siema:D MAGIC87 fajne fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Siema:D MAGIC87 fajne feleTo moje koło:decayed: Fakt może być podobnie:przebiegly:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Siema:D MAGIC87 fajne feleTo moje koło:decayed: Fakt może być podobnie:przebiegly:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Aaa a to fajne koło Wandej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wadę co tam masz za małe hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi