Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Za uja nie mogę jej zdjąć. Połamie zaraz to w cholerę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Turzol wybierasz się może dziś na garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Turzol wybierasz się może dziś na garage No bede,zgadamy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Panowie, takie pytanie. Jak mam radio Concert 2 z B7 i zamontuję MF z B6, to wszystko będzie działało - w sensie sterowania? Mam moduł N z B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wandej co z tym płynem ATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio To biorę, dawaj konto na PW i wysyłaj Mówimy o ATE super blue racing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio To biorę, dawaj konto na PW i wysyłaj Mówimy o ATE super blue racing? Tak dokłądnie z czerwonym samochodzikiem Te tarcze 330mm też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 wandej zawieszenia gwintowane masz?biltstein np?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 wandej zawieszenia gwintowane masz?biltstein np?? Nie. tylko springi eibach w fajnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wandej co z tym płynem ATE 40zł/litr dostępny od ręki Wiem w c**j tanio To biorę, dawaj konto na PW i wysyłaj Mówimy o ATE super blue racing? Tak dokłądnie z czerwonym samochodzikiem Te tarcze 330mm też? Tak z czerwonym, tarcze na razie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 materiał własny. jebła epicko! co więcej - przy spokojnym ruszaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 materiał własny. jebła epicko! co więcej - przy spokojnym ruszaniu Chyba mi nie powiesz że 2.5tdi urwało półoś? Ten silnik nie złamałby półosi gdyby nawet była średnicy paluszka lajkonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 materiał własny. jebła epicko! co więcej - przy spokojnym ruszaniu ale urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wandej Ty ku**sie, za kare nie chce od Ciebie wahaczy, bo to to mi tak napierdalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 no urwał ja jak koste od czujnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 no urwał ja jak koste od czujnika Ale jednak go znalazles:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) no urwał ja jak koste od czujnika Haha, a mówili "tylko nie urwij" Edytowane 9 Października 2014 przez RicS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 no urwał ja jak koste od czujnika bohater Wierzcie mi albo nie, ale przez te 6-8km holowania zanim podniosłem auto i zobaczyłem tą półośkę, to zdążyłem nagrać sobie kompletny swap pod Q - i zgadnijcie... będę to brał a miałem nic nie robić przy tym aucie... jebać system, zima idzie, trza się zbroić http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4615938974&ref=last-visited cena mnie zabiła z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 jeszcze webasto i do zimy uzbrojony kompletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi