H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Czyli słabo - jakie et pasuje idealnie pod 8,5x18 ? 35-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 koledzy czym wysłać paczke 70kilo? można podzielić na dwie lub trzy.. czym wychodzi najtaniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 2.0 co? klekot...już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Czyli słabo - jakie et pasuje idealnie pod 8,5x18 ? 35-30 OK - szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 koledzy czym wysłać paczke 70kilo? można podzielić na dwie lub trzy.. czym wychodzi najtaniej ? Można podzielić, wyślij kurierem sendit.pl. Zamów jedną przesyłkę a ilość paczek 3. Zapłacisz do 50zlkoledzy czym wysłać paczke 70kilo? można podzielić na dwie lub trzy.. czym wychodzi najtaniej ? Można podzielić, wyślij kurierem sendit.pl. Zamów jedną przesyłkę a ilość paczek 3. Zapłacisz do 50zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Koledzy tak na szybko to jakiej firmy polecacie dolne I gorne wachacze do B6 ? Po za Lemfordem bo narazie kasy brak zwlaszcza przed swietami I po za posranymi TRW. Kuzwa dwa lata na aucie , jakies 50-60 tys. km. przejechane w UK I dolne dwa juz skrzypia I stukaja , te gumki chroniace sworznie sa dziurawe I gorny jeden tez peknieta oslona sworznia. Ktos moze cos powiedziec o Master Sport ? lub cos innej firmy. Niech sie kuzwa tez wysypia po takim przebiegu ale zeby tansze byly to zrozumiem a te TRW malo.nie kosztuja a sypia sie jak.jakies.dziadostwo za 20zl Edytowane 16 Listopada 2014 przez marcin9680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam. Koledzy tak na szybko to jakiej firmy polecacie dolne I gorne wachacze do B6 ? Po za Lemfordem bo narazie kasy brak zwlaszcza przed swietami I po za posranymi TRW. Kuzwa dwa lata na aucie , jakies 50-60 tys. km. przejechane w UK I dolne dwa juz skrzypia I stukaja , te gumki chroniace sworznie sa dziurawe I gorny jeden tez peknieta oslona sworznia. Ktos moze cos powiedziec o Master Sport ? lub cos innej firmy. Niech sie kuzwa tez wysypia po takim przebiegu ale zeby tansze byly to zrozumiem a te TRW malo.nie kosztuja a sypia sie jak.jakies.dziadostwo za 20zl Mordo 530zl Kpl sorki za nie opisanie na pw:wink:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ok dzieki kolego Wandej to bedziemy w kontakcie. Napisz mi jeszcze jak z ich trwaloscia? Jeszcze jedno jak handlujesz czesciami do aut to podaj mi jeszcze cene kompletu sprzegla wraz dwumasem do BRD oraz palniki ksenonowe D4S o barwie 4600K , Osram lub Philips. Moze byc na pw , jak wolisz. Koledzy kto z Was ma duze upusty w ASO? Potrzebuje zakupic uszczelki drzwi do B6 ta zewnetrzna wokol nich I wewnetrzna mocowana do karoserii. Bardzo prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Z trwałością dają radę co najmniej tak jak ruville czy Febi. A co do reszty gratów podrzucę Ci ceny na pw:wink: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 siema wejdą mi do avanta na 1bv felgi 8.5x18 z et 20 ?? opona 225/40/18 Przy tym zestawieniu tył minimum ET to 25, a przód 30. Nie schodź niżej z ET, bo będzie lipa z lakierem od odprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jest gdzieś temat z objawami padającego magla? Naciapane z Zetki Ktoś coś? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ktos szuka moze foteli pelne skora b6 czarna, bose, roletki, pamieci, pelna elektryka, pakiet swiatlo? Ps. Chetnie kupie B6 full s line 1.9tdi. Jozek to co oddasz za 20 dychy bo juz nie chce mi sie szukac na allegro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Z trwałością dają radę co najmniej tak jak ruville czy Febi. A co do reszty gratów podrzucę Ci ceny na pw:wink: Tapnięte z SGS5 Z trwałością dają radę co najmniej tak jak ruville czy Febi. A co do reszty gratów podrzucę Ci ceny na pw:wink: Tapnięte z SGS5 Ok dzieki I czekam na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 siema wejdą mi do avanta na 1bv felgi 8.5x18 z et 20 ?? opona 225/40/18 na moje oko bedzie obcierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 siema wejdą mi do avanta na 1bv felgi 8.5x18 z et 20 ?? opona 225/40/18 na moje oko bedzie obcieraćMoze byc, ale tylko przy duzym obciazeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ok dzieki kolego Wandej to bedziemy w kontakcie. Napisz mi jeszcze jak z ich trwaloscia? Jeszcze jedno jak handlujesz czesciami do aut to podaj mi jeszcze cene kompletu sprzegla wraz dwumasem do BRD oraz palniki ksenonowe D4S o barwie 4600K , Osram lub Philips. Moze byc na pw , jak wolisz. Koledzy kto z Was ma duze upusty w ASO? Potrzebuje zakupic uszczelki drzwi do B6 ta zewnetrzna wokol nich I wewnetrzna mocowana do karoserii. Bardzo prosze o pomoc. Hi dołącze do pytania? Za ile ktoś ze zniżkami moglby dorwac uszczelki do drzwi przod lewa prawa b6/b7. Bo slysze szum ze swoich juz leciwych 13letnich :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ktos szuka moze foteli pelne skora b6 czarna, bose, roletki, pamieci, pelna elektryka, pakiet swiatlo? Ps. Chetnie kupie B6 full s line 1.9tdi. Jozek to co oddasz za 20 dychy bo juz nie chce mi sie szukac na allegro ? Chyba wiem jakie fotele kupiłeś, za 20 tys moje auto ? [emoji15] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 dariuszqw - przy padajacym maglu moga wystepowac rozne stuki z niego, przypocenia/wycieki, luzy na kierownicy, ubywanie plynu, przy niskim poziomie plynu moze byc slychac pompe, a jak pompie ciezko to i sprzegielko altka jeszcze dostaje w du pe. Przerabiam wlasnie ten tamat w golfie - przed wczoraj sie magiel juz puscil calkowicie, teraz szukalem jakiejs uzywki do 150-200zl, ale nie ma, za uzywki wolaja tyle co regeneracja- okolo 4 stowek i jest na to gwarancja, wiec raczej lepiej wziasc regenerowana. a co Ci sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Ktos szuka moze foteli pelne skora b6 czarna, bose, roletki, pamieci, pelna elektryka, pakiet swiatlo? Ps. Chetnie kupie B6 full s line 1.9tdi. Jozek to co oddasz za 20 dychy bo juz nie chce mi sie szukac na allegro ? Chyba wiem jakie fotele kupiłeś, za 20 tys moje auto ? [emoji15] 22? Pamietaj, ze jestem powaznym czlowiekiem i to moja ostatnia propozycja... Edytowane 16 Listopada 2014 przez Wojtek_A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chcesz moje za 30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi