Booster Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zapraszam do tematu, może kogoś zainteresuje http://a4-klub.pl/index.php?/topic/299892-stud-conversion-czyli-przejscie-z-srub-na-szpilki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie mam pytanie Po przedniej szybie, od środka, prawa strona cieknie mi woda podczas deszczu, mycia etc Co to może być ? Wężyki zapchane? Jak tak to gdzie one są? Wezyki odpływowe są pod tapicerkami słupków A. Ja stawiawiam na źle wklejona szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie mam pytanie Po przedniej szybie, od środka, prawa strona cieknie mi woda podczas deszczu, mycia etc Co to może być ? Wężyki zapchane? Jak tak to gdzie one są? Wezyki odpływowe są pod tapicerkami słupków A. Ja stawiawiam na źle wklejona szybę.Szyba nie byla zmieniana, predzej by juz wtedy lecialoDzieki zaraz sie za to zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie mam pytanie Po przedniej szybie, od środka, prawa strona cieknie mi woda podczas deszczu, mycia etc Co to może być ? Wężyki zapchane? Jak tak to gdzie one są? Wezyki odpływowe są pod tapicerkami słupków A. Ja stawiawiam na źle wklejona szybę.Szyba nie byla zmieniana, predzej by juz wtedy lecialoDzieki zaraz sie za to zabiore odpływy z dachu zapchane,żeby się do nich dostać niestety sufit w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) http://allegro.pl/czujnik-poziomu-xenon-audi-a4-b6-b7-8e0907503-i4894288629.html Dzięki Jozek, szukałem od dawna! Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Domin pamiętasz o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Domin pamiętasz o mnie tak w poniedziałek leci , sorki ale niemiałem czasu na pocztowca sie wybrac spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Xenony ogarniete moduł dziennych tez. W xenonie nie łączyła kostka od przetwornicy:decayed: Dzięki wielkie Darek i domin za info o + Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jaki masz moduł dziennych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Xenony ogarniete moduł dziennych tez. W xenonie nie łączyła kostka od przetwornicy:decayed: Dzięki wielkie Darek i domin za info o + Tapnięte z SGS5 Jaki zadowolony niech Ci służy Wandej ma moduł kogiel sd-2Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pany jak przyuczyć rns-e vin mojego auta? Bo co aku rozłączę to woła o pin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wandej co się tak interesujesz czy będę w BT? Chcesz mi prezent przywieźć Jakby ktoś pytał to są nowe mapki do rns-e, tylko czekam na wersję do leda co nie kasuja PL menu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie, po odpaleniu na mrozie i podczas skręcania w prawo, dwa razy z rzędu pokazał się na 5sek migający komunikat czerwony "brakes". Co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Hammer daj znać jak będziesz miał ogarnięte te mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 hmm, nigdy z akku nie miałem problemu. Po 2 nockach na mrozie odpala bez problemu.. To nic od hebli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Rns sam sie uczy nowego.vinuJuż tak jeżdżę z 1.5 miecha i jest cały czas tak samo. Więc się nie nauczył chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Podrzuci ktoś ile potrzebuje płynu hamulcowego na wymianę i jaki kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wandej co się tak interesujesz czy będę w BT? Chcesz mi prezent przywieźć Jakby ktoś pytał to są nowe mapki do rns-e, tylko czekam na wersję do leda co nie kasuja PL menu ;-) Pytam bo nie wiem czy te chińskie tarcze wytrzymają tyle żebym nie wrócił obity:decayed: A tak na prawdę to poznać kolejna zacna mordę chcialem:wink: Damian fajna sprawa ten moduł a są nawet z czujnikiem zmierzchu i kosztuje nie całe 200zl wtedy a podłączyć Ci cwiara za 1/4 ceny:decayed: Tapnięte z SGS5 Podrzuci ktoś ile potrzebuje płynu hamulcowego na wymianę i jaki kupić?1l ate typ200 Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Hammer daj znać jak będziesz miał ogarnięte te mapy Oki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 hmm, nigdy z akku nie miałem problemu. Po 2 nockach na mrozie odpala bez problemu.. To nic od hebli? Raczwj aku , podladuj go.troszke i zobacz czy sytuacja sie powtorzy :-) Rns sam sie uczy nowego.vinuJuż tak jeżdżę z 1.5 miecha i jest cały czas tak samo. Więc się nie nauczył chyba.Jaki soft siedzi w rnsie ?A jak to sprawdzić to pójdę zerknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi