Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki ma ktoś pod ręką ramkę grilla i może mi ją zmierzyć albo pamięta jej wymiar? Potrzebuję żeby folie zamówić a nie mam dzisiaj dostępnego po ręką auta.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema . Dawać climatronic super stan z b7 z grzanymi tyłkami, od 16 stopni z koszem 2 din :D . Tanio :D .

Opublikowano

Startował z cena 4k

I o ile się nie mylę to fotel pasażera ma problemy z silniczkami

jeżeli tylko z silniczkami to mam cały komplet na sprzedaż za w miarę rozsądną kasę :wink: dobrze że kierowcy jest ok :)

Opublikowano

fotel kierownika już mocno zmęczony
mamy git magika z Wrocka, który nie takie rzeczy ogarnia :kox:

Siema . Dawać climatronic super stan z b7 z grzanymi tyłkami, od 16 stopni z koszem 2 din :D . Tanio :D .

frytki też do tego? :grin:

Opublikowano

fotel kierownika już mocno zmęczony

mamy git magika z Wrocka, który nie takie rzeczy ogarnia :kox:

frytki też do tego? :grin:
:D dawaj :D
Opublikowano

Pany ile teraz stoją felgi wzór RS4 - 14 ramienne tylko z A6 C6 polift? Brat kupił wczoraj komplet 5 z oponami 4-5mm za 600e, czyż to nie za***iście tanio? Ja jak kiedyś za czasów B6 szukałem to jeszcze były chore ceny

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Jest tu ktoś z szybą z B7 z czujnikiem deszczu i ma wszystko uruchomione? Mam kilka pytań i ciekawostek :naughty:

Opublikowano

Jest tu ktoś z szybą z B7 z czujnikiem deszczu i ma wszystko uruchomione? Mam kilka pytań i ciekawostek :naughty:

Pyta ;-)
Opublikowano

Pajda :wink:

Opublikowano

Pyta ;-)

zaraz zgarniesz PW :kox:

Pajda :wink:

co co co? :decayed:

Opublikowano

Pany ile teraz stoją felgi wzór RS4 - 14 ramienne tylko z A6 C6 polift? Brat kupił wczoraj komplet 5 z oponami 4-5mm za 600e, czyż to nie za***iście tanio? Ja jak kiedyś za czasów B6 szukałem to jeszcze były chore ceny

Raczej standard cena :wink:

Opublikowano

Ja mam graty,ale nie leży mi na razie rozwalenie ori szyby :facepalm:

będę robił na niej i powinno też dobrze wyjść,plan działania juz jest aby to wygladalo :naughty:

Opublikowano

Generalnie mam w tym samym gnieździe. Jedna obok drugiej, białe gniazdo z dwoma wejściami w rnse. Na tej diversity odbiera lepiej niż na samej FM. Na FM mam tylko "Jedynkę"

a na diversity łąpie jeszcze 4 stacje. Tyle, że ta wtyczka diversity nie wchodzi do gniazda w rnse jakoś płynnie, troszkę z oporem i gołym okiem widać, że nie pasi odpowiednio, ale coś tam łapie skoro są 4 stację więcej.

Kolejna sprawa, to to wyłączanie, gdzieś czytałem o pinach w kostce D. Są źle podpięte, trzeba je zamienić z pinu 11 na 14 - to coś zmieni, skoro one są od wyciszenia telefonu?

Musisz kupić przejściówki kolego miałem ten sam problem. Muszą być obie anteny podłączone żeby radio działało.

naciepane z GT-I9195

Generalnie mam w tym samym gnieździe. Jedna obok drugiej, białe gniazdo z dwoma wejściami w rnse. Na tej diversity odbiera lepiej niż na samej FM. Na FM mam tylko "Jedynkę"

a na diversity łąpie jeszcze 4 stacje. Tyle, że ta wtyczka diversity nie wchodzi do gniazda w rnse jakoś płynnie, troszkę z oporem i gołym okiem widać, że nie pasi odpowiednio, ale coś tam łapie skoro są 4 stację więcej.

Kolejna sprawa, to to wyłączanie, gdzieś czytałem o pinach w kostce D. Są źle podpięte, trzeba je zamienić z pinu 11 na 14 - to coś zmieni, skoro one są od wyciszenia telefonu?

Musisz kupić przejściówki kolego miałem ten sam problem. Muszą być obie anteny podłączone żeby radio działało.

naciepane z GT-I9195

657760e0b20ff4cdcbeb7848d83be266.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano

zaraz po odbior autka od lakiernika :banan:

Opublikowano

Raczej standard cena :wink:

Za 19"

Tyle mnie omięło? :decayed: