Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie o co chodzi z czujnikiem nasłonecznienia w climatronicu z b7 jak chce go w b6? Jakiś problem jest? I czy ktoś sprzedaje na forum adapterek z przekaźnikiem do tego climatronica :)

Panowie o co chodzi z czujnikiem nasłonecznienia w climatronicu z b7 jak chce go w b6? Jakiś problem jest? I czy ktoś sprzedaje na forum adapterek z przekaźnikiem do tego climatronica :)

jaki czujnik nasłoneczniania ?? masz tylko przekaznik do grzanej szyby reszta to samo
Tak napisał typ na aukcji :) .

Kaju 40zł za sztuke.

Dzięki już smaruje na pw :)

Hej wszystkim :) Śmigał ktoś w setupie letnim na kapciu 18 w ośce przód 225/40 tył 235/40 ? I może powiedzieć o + i - takiej zachcianki ?

Krzychu dla mnie po 1 do kazdego rodzaju trzymaj bo biore

Generalnie mam w tym samym gnieździe. Jedna obok drugiej, białe gniazdo z dwoma wejściami w rnse. Na tej diversity odbiera lepiej niż na samej FM. Na FM mam tylko "Jedynkę"

a na diversity łąpie jeszcze 4 stacje. Tyle, że ta wtyczka diversity nie wchodzi do gniazda w rnse jakoś płynnie, troszkę z oporem i gołym okiem widać, że nie pasi odpowiednio, ale coś tam łapie skoro są 4 stację więcej.

Kolejna sprawa, to to wyłączanie, gdzieś czytałem o pinach w kostce D. Są źle podpięte, trzeba je zamienić z pinu 11 na 14 - to coś zmieni, skoro one są od wyciszenia telefonu?

Musisz kupić przejściówki kolego miałem ten sam problem. Muszą być obie anteny podłączone żeby radio działało.

naciepane z GT-I9195

Generalnie mam w tym samym gnieździe. Jedna obok drugiej, białe gniazdo z dwoma wejściami w rnse. Na tej diversity odbiera lepiej niż na samej FM. Na FM mam tylko "Jedynkę"

a na diversity łąpie jeszcze 4 stacje. Tyle, że ta wtyczka diversity nie wchodzi do gniazda w rnse jakoś płynnie, troszkę z oporem i gołym okiem widać, że nie pasi odpowiednio, ale coś tam łapie skoro są 4 stację więcej.

Kolejna sprawa, to to wyłączanie, gdzieś czytałem o pinach w kostce D. Są źle podpięte, trzeba je zamienić z pinu 11 na 14 - to coś zmieni, skoro one są od wyciszenia telefonu?

Musisz kupić przejściówki kolego miałem ten sam problem. Muszą być obie anteny podłączone żeby radio działało.

naciepane z GT-I9195

657760e0b20ff4cdcbeb7848d83be266.jpg

naciepane z GT-I9195

:hi:

Dzięki, zatem sprawę radia mieli byśmy jasna :wink:

Co do anteny GPSa, jednak potrzebuje wejścia fakra, wychodzi na to, że u mnie jest SMB. Ale nie to jest problemem. W bagażniku musiałem uciąć wtyczki i połączyć kable antenowe "na krótko", czy to nie osłabi sygnału ?

Cześć wszystkim z rana....

pytanie mam taka kratka w dokładce jak na focie...jakiś home made czy ori? szukam do siebie czegoś takiego i wpadło mi w oczy...nawet chyba klubowe ramki są...

http://postimg.org/image/p88nwak5p/

hi :D

Pytanie, jak mam dolną dokładkę s-line, to metalowe wzmocnienie od środka pod s-line a do tego góra będzie podrezana ze zwykłego zderzaka to będzie to git się trzymało czy będzie lipa?

Hello

Powie mi ktoś co to za dokładka na przednim zderzaku?

Wygląda mega. Chętnie bym sobie coś takiego zamontowal.

hi :D

Pytanie, jak mam dolną dokładkę s-line, to metalowe wzmocnienie od środka pod s-line a do tego góra będzie podrezana ze zwykłego zderzaka to będzie to git się trzymało czy będzie lipa?

Belka jest wszędzie taka sama czy to s - line cz s4 czy zwykły

naciepane z GT-I9195

Hello

To jest s-line + dokladka z cupry

Hello

Seat Leon cupra koszt 136zl w salonie

naciepane z GT-I9195

Za tyle kupowałem ostatnio

naciepane z GT-I9195

Dobrze widzę, że boczna cześć samochodu została w serii?

Niestety nie mam S-Line. Jest opcja dołożenia dolnej części zderzaka od S, czy cały zderzak musze przełożyć?

boczna czesc samochodu posiada listwy drzwi s-line . Jak najbardziej jest opcja dołożenia dolnej dokładki s-line do zwykłego zderzaka , w warsztacie jest o tym watek