biggman Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 tak ogarnąłeś dekory? Kaju dzięki za paczkę z ledami zrobiłem przymiarkę ale u mnie na dekorach aluminiowych 1NK było tak że jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło. Ledy układałem na różne sposoby i nic. Jak dekor delikatnie był nie zapięty to świeciło bardzo ładnie. Na razie odłożyłem temat na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Na poprawę humoru https://www.youtube.com/watch?v=HY485XRkdoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Karol reza dekory podświetlane [emoji41] ostatnio kilkanaście kompletów tasiemki rozesłałem, nie ukrywam dzisiaj idą kolejne, a jutro montaż u mnie na miejscu Po robocie będę czekał na info w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło. to one są idealnie spasowane z boczkiem? od góry nic nie widać? poświata u mnie jest właśnie u góry, masz jakąś fotkę strzeloną, jak to świeci? a co z centralnym? Po robocie będę czekał na info w tej sprawie panel? ja już wygrzebałem erenesa z tunelu i zaraz biorę się za resztę, tylko muszę na jutro zamówienie zrobić, ale dzisiaj już powinienem przewietrzanie uruchomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło.to one są idealnie spasowane z boczkiem? od góry nic nie widać? poświata u mnie jest właśnie u góry, masz jakąś fotkę strzeloną, jak to świeci? a co z centralnym? tak właśnie przylegały równo że musiałem wypatrywać jakiegokolwiek światła też się zdziwiłem ale układałem te ledy w każdy możliwy sposób. Zrobiłem tak jak Ty żeby świeciły od góry. Centralny nie był w planach raczej same boki. Mam tylko fotkę z lekko wypiętym dekorem i świeciło pięknie. Po zapięciu ciemność. Powalcze z tym na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 no to jedynie piłowanko po całej długości dekora Taka sytuacja: wyjąć licznik, który od wyjazdu z fabryki nie był ruszany to mała kąpiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło.to one są idealnie spasowane z boczkiem? od góry nic nie widać? poświata u mnie jest właśnie u góry, masz jakąś fotkę strzeloną, jak to świeci? a co z centralnym? Po robocie będę czekał na info w tej sprawiepanel? ja już wygrzebałem erenesa z tunelu i zaraz biorę się za resztę, tylko muszę na jutro zamówienie zrobić, ale dzisiaj już powinienem przewietrzanie uruchomić Demontaż progów, tylnej korbki itp dawca ALT wiec będzie o tyle łatwiej, że wszystko bardzo dobrze naoliwione RNS-E musi poczekać - dolarów małoPS. zaprawke na zderzaku kiedy mi zrobisz? Edytowane 4 Lutego 2015 przez Udała30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Potwierdzam co mówi biggman przy dekorach 1NK nie widać w ogóle światełka sam to przerabiałem znalazłem na to lekarstwo... wywaliłem je i włożyłem soul ale na lato coś się pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki Jak go wymyje to zejdzie ta gumowa powloka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 no to jedynie piłowanko po całej długości dekora Taka sytuacja: wyjąć licznik, który od wyjazdu z fabryki nie był ruszany to mała kąpiel mówisz że z licznikiem przeyebane? u mnie nie był ruszany i łatwo poszło, aż tak go zassało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pany znacie kogoś kto sprawdzi vin opla? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302314-zamienie-kiere-3-ramienna-multi-s-line-na-cos-ciekawego-z-b6/ Nie chce ktoś czasem? Akurat do piątku niespodziewanie jestem w PL i mógłbym posłać. Te wycieraki co mi odesłałeś zbierają u mnie aż miło A te co mi przysłałeś też ściągają aż miło Nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kaju jest upośledzony manualnie dlatego tak długo licznik wyciągał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/306602-terminarz-zlotow-motoryzacyjnych-2015/ gdyby ktos dopatrzył sie jakiejś brakujacej imprezy pisać w tamtym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzisiaj dostałem najwspanialszy prezent na 28 urodziny Plame oleju pod furą... kapie z miski aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 daj vin opla i napisz co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pany który chce blaszki s4? 2kpl na zbyciu po 150zl Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie, jest jakiś temat odnośnie przełożenia podświetlenia do kubka, esp i wizytownika? Nie mogę znaleźć, a chyba kiedyś coś mi się obiło w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Grześ, to nic trudnego, nie potrzebujesz tematu instrukcji. Ogarniesz w kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi