Stichy Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Slyszalem ze koty zaczely sie "marcowac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pany wandej to żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 żyje , schlał się pewnie i umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 przekładał ktoś fotele z C6 do B6 ? szukam po forum ale żadnych konkretów nie ma Fotele przednie przy kostkach trzeba delikatnie porzezbic bo sa inne. Oparcia tyl trzeba przelozyc na stelaze z B6/B7. Kanapa tyl tak samo trzeba przelozyc na stelaz z B6/B7 ale jest troche za duza mi sie to nie podobalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 pamiętaj też o mnie, bez faktury chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 panowie co moze byc przyczyna ze szarpie na zimnym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 pamiętaj też o mnie, bez faktury chcę Bez fv? Poyebalo? juz działalność zawiesił? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pany jaką folią najlepiej okleić ramkę przedniego grilla, tą w chromie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 panowie co moze byc przyczyna ze szarpie na zimnym???Podepnij vaga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dokładnie tak było jozek:decayed: co tam mordo chcesz? Tapnięte z SGS5 pamiętaj też o mnie, bez faktury chcę Bez fv? Poyebalo? juz działalność zawiesił? Tapnięte z SGS5 dobra to z fv ale zrób mi T14pany brał tu któryś ostatnio kompa nowego albo urządzenie typu drukarka sobie do użytku prywatnego? pilna dosyć sprawa, w razie coś to na PW zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 panowie co moze byc przyczyna ze szarpie na zimnym???Podepnij vaga . to coś mechanicznego , sprzęło albo coś innego, nowy kpl sprzęgła mam od lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 szarpie na wolnych, w sensie, ze trzesie/telepie? W golfie przy nie do konca sprawnym egrze tak miewalem, po zaslepieniu i wylaczeniu w programie problem zniknal. Ale trudno tak trafic, moze byc tez walek, poduchy, sprzeglo, pompki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kiedy to szarpie? Na jałowym ? W czasie jazdy ? Przy zmianie biegu ? Przy przyśpieszaniu? Za mało danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dobra to dla niedowiarków , ps mam nadzieje ze pomożecie mi znaleźć taka szybe na allegro i jeszcze 3 rok jak nie to trudno dam kpl do przyciemnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 panowie pomóżcie, czy w B6 wychodziły modele S-line Plus? jeśli tak to czy może tak być, że auto mające taki pakiet ma z tyłu korbki i nie ma xenonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zaden problem - tylko podaj na ile ma byc przyciemniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 panowie pomóżcie, czy w B6 wychodziły modele S-line Plus? jeśli tak to czy może tak być, że auto mające taki pakiet ma z tyłu korbki i nie ma xenonu? mogło tak być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 ja mam taka wersje sline własnie to na tynek belgijski chodzi mi o szybe oryginalnie przyciemniana do audi a4 b6 slinebo mi schodzi folia chłopaki wczoraj mówili ze sam sobie zaprzeczam bo oryginał niby piecowo robiony a jak widac to folia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi