niestandardowy Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Nie nie Panowie. Stabilizator przedni jest ciezszy od s4 o 1 kg. od serii. Srednica jest ta sama Edytowane 7 Maja 2015 przez niestandardowy
cocoo24 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Nie nie Panowie. Stabilizator przedni jest ciezszy od s4 o 1 kg. od serii. Srednica jest ta sama ok, to dzisiaj wymieniam. Mam aktualnie przód od 1ba tył od s4, ale zdziwiło mnie to że mają przody taką samą grubość, wszystko wyjasnione
niestandardowy Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Przeczytalem jeszcze raz post staniek i w sumie to to samo
staniek Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Tak , z tym, że nie byłem pewny co do średnicy przedniego stabilizatora 1BA.
dariuszqw Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Witam, będę musiał kupić dystanse 17mm polecacie jakąś sprawdzoną firmę z alledrogo? Przelotowe czy przykręcane na stałe?
POWER-KRIS Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Średnica ta sama tylko zwykły z rury a S pręt.
andr3i Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 zmiana kol nie obyla sie bez problemow, tak sie zapiekla jedna sruba zabezpieczajaca ze skonczylo sie na wizycie w aso bo moja nasadke ch. strzelil jak sie raz zeslizgla o tyle dobrego ze nic nie skasowali ze odkrecenie, no ale nowa trzeba bylo kupic dla siebie
Bielun22 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 zmiana kol nie obyla sie bez problemow, tak sie zapiekla jedna sruba zabezpieczajaca ze skonczylo sie na wizycie w aso bo moja nasadke ch. strzelil jak sie raz zeslizgla o tyle dobrego ze nic nie skasowali ze odkrecenie, no ale nowa trzeba bylo kupic dla siebie Kto biednemu zabroni źyć bogato ?
vblpl Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Siemka. Pany, kto ma aktualny numer Do Barta? Ten z końcówką 330 odbiera jakaś kobieta xD
barrowiec1 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Andrzej, nie pindol, że dopiero zimówki ściągnąłeś...
baszmak7 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Siemka. Pany, kto ma aktualny numer Do Barta? Ten z końcówką 330 odbiera jakaś kobieta xD To Bart
andr3i Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Andrzej, nie pindol, że dopiero zimówki ściągnąłeś... tak dopiero teraz tutaj w szkocji to calkiem inna pogoda niz u ciebie w slonecznej Anglii poza tym mialem odswiezac felgi i czekalem na rozwoj wydarzen ale nie doszlo do tego w sumie
laki83 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 zmiana kol nie obyla sie bez problemow, tak sie zapiekla jedna sruba zabezpieczajaca ze skonczylo sie na wizycie w aso bo moja nasadke ch. strzelil jak sie raz zeslizgla o tyle dobrego ze nic nie skasowali ze odkrecenie, no ale nowa trzeba bylo kupic dla siebie Andrzej mi tez czasami śruby przypiekały ale kiedys kumpel mi poradził żeby gwinty lekko smarować smarem miedziowym...od tamtej żadnych kłopotów z ich odkręcaniem..polecam
andr3i Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 gwintu bym nie smarowal tylko sam stozek akurat jak zmienialem kola na zimowe nie mialem pod reka
pajda Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 pany jaki kolor ma dyfuzor zderzaka z S4 przy kolorze zderzaka LZ9W???
niestandardowy Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Siemka. Pany, kto ma aktualny numer Do Barta? Ten z końcówką 330 odbiera jakaś kobieta xD To Bart jak juz to Bart-S http://a4-klub.pl/index.php?/user/9711-bart-s/ telefon na stronie: http://www.4rings.pl/
cocoo24 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) pany jaki kolor ma dyfuzor zderzaka z S4 przy kolorze zderzaka LZ9W??? taki szary popiel, chyba że chcesz nazwe, to nie znam Edytowane 7 Maja 2015 przez cocoo24
pajda Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 pany jaki kolor ma dyfuzor zderzaka z S4 przy kolorze zderzaka LZ9W??? taki szary popiel, chyba że chcesz nazwe, to nie znam no właśnie o ten szary chodzi - jaki jest kod tego koloru ?? ogólnie dałem do malowania moj zderzak z S4. Moj kolor to lz9w i teraz pytanie na jaki kolor mam pomalować dyfuzor żeby dobrze to wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi