Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Dolewki jeżdżą ze mną....po to są by były pod ręką
Rafal1988Lodz Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 oleje traca swoja specyfikacje min po 5 latach jak sa dobrze przechowywane to data waznosci 10 lat zalzey jaki olej wiec nie przesadzajcie
mrogal Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Panowie montował może ktoś u siebie takie wynalazki do oświetlenia tablicy rejestracyjnej i może się coś na ich temat wypowiedziec? http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-s6-q7-lampki-tablicy-led-i5510550115.html ja mam dokaldnie te swieca bardzo mocno nie pokazuja bledu zarowki jestem zadowolony
KoJ@K Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zamowilem je, zobaczymy jak przyjda co to za wynalazki. moglbys zrobic fotke w nocy, lub jak sie robi ciemno i podeslac mi ją na pw? Dlugo je masz, nic Ci sie z nimi nie dzieje?
kaju Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Jako, że wiele osób mi źle życzy ucieszę je: jebła mi szyba czołowa (f*ck, ori z roku produkcji ) w związku z tym, jak to mawiają dzwon matką tuningu - czas przejść na MCE z B7. I pytanie - ktoś się decydował na taki wynalazek, czy będę przecierał szlak? http://allegro.pl/szyba-przednia-czolowa-audi-a4-b-7-sensor-dowoz-24-i5475415791.html
pajda Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Jako, że wiele osób mi źle życzy ucieszę je: jebła mi szyba czołowa (f*ck, ori z roku produkcji ) w związku z tym, jak to mawiają dzwon matką tuningu - czas przejść na MCE z B7. I pytanie - ktoś się decydował na taki wynalazek, czy będę przecierał szlak? http://allegro.pl/szyba-przednia-czolowa-audi-a4-b-7-sensor-dowoz-24-i5475415791.html Nie przecierasz [emoji6] Fajna sprawa czujnik deszczu[emoji41]
kaju Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Jako, że wiele osób mi źle życzy ucieszę je: jebła mi szyba czołowa (f*ck, ori z roku produkcji ) w związku z tym, jak to mawiają dzwon matką tuningu - czas przejść na MCE z B7. I pytanie - ktoś się decydował na taki wynalazek, czy będę przecierał szlak? http://allegro.pl/szyba-przednia-czolowa-audi-a4-b-7-sensor-dowoz-24-i5475415791.html Nie przecierasz [emoji6]Fajna sprawa czujnik deszczu[emoji41] chodzi mi o tą szybe, że szlak przetarty z przesiadką MCE to wiem, nawet brałem udział w jednej takiej operacji także ogarnę sobie to sam, chodzi mi głównie o jakość tego wynalazku
KoJ@K Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Panowie zna ktos wymiary srubek do przykrecania lampek rejestracji? Albo czy wystepują jakoś osobno np w aso ?
pajda Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Jako, że wiele osób mi źle życzy ucieszę je: jebła mi szyba czołowa (f*ck, ori z roku produkcji ) w związku z tym, jak to mawiają dzwon matką tuningu - czas przejść na MCE z B7. I pytanie - ktoś się decydował na taki wynalazek, czy będę przecierał szlak? http://allegro.pl/szyba-przednia-czolowa-audi-a4-b-7-sensor-dowoz-24-i5475415791.html Nie przecierasz [emoji6]Fajna sprawa czujnik deszczu[emoji41] chodzi mi o tą szybe, że szlak przetarty z przesiadką MCE to wiem, nawet brałem udział w jednej takiej operacji także ogarnę sobie to sam, chodzi mi głównie o jakość tego wynalazkuJa bym się nie pchal w jakieś badziewia.
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Jako, że wiele osób mi źle życzy ucieszę je: jebła mi szyba czołowa (f*ck, ori z roku produkcji ) w związku z tym, jak to mawiają dzwon matką tuningu - czas przejść na MCE z B7. I pytanie - ktoś się decydował na taki wynalazek, czy będę przecierał szlak? http://allegro.pl/szyba-przednia-czolowa-audi-a4-b-7-sensor-dowoz-24-i5475415791.html Pame..... KFX to robił u siebie wiele lat temu ...z tego co pamiętam to Tyś wtedy jeszcze.....chyba..... ..... czerwonym gofrem 3 śmigał
feniks Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) w aso 3X10 N10625802 jak się nie mylę Edytowane 13 Lipca 2015 przez feniks
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Artur... czytaj ze zrozumieniem.Ja o szybie Edytowane 13 Lipca 2015 przez Arturoo
secio84 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Przesadzacie z tym olejem. Robię 2 wymiany rocznie. Najstarszy litr ma 2 lata, najmłodszy 0.5 roku. Nie wiem co miałoby się dziać z olejem leżącym w piwnicy, przez ten czas. Gorzej, jak ktoś wozi na dolewki w bagażniku, gdzie są skoki temp -15 - +40C. No tak pół roku nic nie zrobi 2 lata jak tego jest pół litra oki. tylko zastanówcie się czemu przy około 200 tys każdy z was pewnie wymieniał skłanki i walki ??? A co się dzieje po roku z olejem poczytajcie wyżej według expertyz nadaje się do frytek. naciepane z GT-I9195 Ale jeśli faktycznie komuś braknie i musi dolać to lepiej dolać starego niż jeździć bez. Ja nie mam tego problemu bo auto nie bierze oleju przejechane 400 tys na mobilu bez kombinowania itp. naciepane z GT-I9195
Wandej Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Przesadzacie z tym olejem. Robię 2 wymiany rocznie. Najstarszy litr ma 2 lata, najmłodszy 0.5 roku. Nie wiem co miałoby się dziać z olejem leżącym w piwnicy, przez ten czas. Gorzej, jak ktoś wozi na dolewki w bagażniku, gdzie są skoki temp -15 - +40C. No tak pół roku nic nie zrobi 2 lata jak tego jest pół litra oki. tylko zastanówcie się czemu przy około 200 tys każdy z was pewnie wymieniał skłanki i walki ??? A co się dzieje po roku z olejem poczytajcie wyżej według expertyz nadaje się do frytek.naciepane z GT-I9195 Ale jeśli faktycznie komuś braknie i musi dolać to lepiej dolać starego niż jeździć bez. Ja nie mam tego problemu bo auto nie bierze oleju przejechane 400 tys na mobilu bez kombinowania itp. naciepane z GT-I9195 Wiesz czemu przy 200tys wymienia się szklanki i wałki? Są w zasadzie 2 powody 1. Przeważnie 200tys na blacie to 350tys w rzeczywistości (ale to nie reguła) 2. W 1.9tdi pompowtryski napędza wałek i wszystko co z nim związane ma ciężej niż np przy wtrysku cr. Stąd częste remonty góry w 1.9tdi PD. Zobacz kto w AFN robił coś w głowicy przy 200tyś km?
secio84 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Przesadzacie z tym olejem. Robię 2 wymiany rocznie. Najstarszy litr ma 2 lata, najmłodszy 0.5 roku. Nie wiem co miałoby się dziać z olejem leżącym w piwnicy, przez ten czas. Gorzej, jak ktoś wozi na dolewki w bagażniku, gdzie są skoki temp -15 - +40C. No tak pół roku nic nie zrobi 2 lata jak tego jest pół litra oki. tylko zastanówcie się czemu przy około 200 tys każdy z was pewnie wymieniał skłanki i walki ??? A co się dzieje po roku z olejem poczytajcie wyżej według expertyz nadaje się do frytek.naciepane z GT-I9195 Ale jeśli faktycznie komuś braknie i musi dolać to lepiej dolać starego niż jeździć bez. Ja nie mam tego problemu bo auto nie bierze oleju przejechane 400 tys na mobilu bez kombinowania itp. naciepane z GT-I9195 Wiesz czemu przy 200tys wymienia się szklanki i wałki? Są w zasadzie 2 powody1. Przeważnie 200tys na blacie to 350tys w rzeczywistości (ale to nie reguła) 2. W 1.9tdi pompowtryski napędza wałek i wszystko co z nim związane ma ciężej niż np przy wtrysku cr. Stąd częste remonty góry w 1.9tdi PD. Zobacz kto w AFN robił coś w głowicy przy 200tyś km? Ja tez nic nie robiłem jeszcze naciepane z GT-I9195
szczuraz Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Jako, że wiele osób mi źle życzy ucieszę je: [emoji2] Wysłane przez Tapatalk
staniek Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Przesadzacie z tym olejem. Robię 2 wymiany rocznie. Najstarszy litr ma 2 lata, najmłodszy 0.5 roku. Nie wiem co miałoby się dziać z olejem leżącym w piwnicy, przez ten czas. Gorzej, jak ktoś wozi na dolewki w bagażniku, gdzie są skoki temp -15 - +40C. No tak pół roku nic nie zrobi 2 lata jak tego jest pół litra oki. tylko zastanówcie się czemu przy około 200 tys każdy z was pewnie wymieniał skłanki i walki ??? A co się dzieje po roku z olejem poczytajcie wyżej według expertyz nadaje się do frytek.naciepane z GT-I9195 Ale jeśli faktycznie komuś braknie i musi dolać to lepiej dolać starego niż jeździć bez. Ja nie mam tego problemu bo auto nie bierze oleju przejechane 400 tys na mobilu bez kombinowania itp. naciepane z GT-I9195 Wiesz czemu przy 200tys wymienia się szklanki i wałki? Są w zasadzie 2 powody 1. Przeważnie 200tys na blacie to 350tys w rzeczywistości (ale to nie reguła) 2. W 1.9tdi pompowtryski napędza wałek i wszystko co z nim związane ma ciężej niż np przy wtrysku cr. Stąd częste remonty góry w 1.9tdi PD. Zobacz kto w AFN robił coś w głowicy przy 200tyś km? Ja dodałbym jeszcze trzeci: 3. nieszczęsny serwis LL, tak naprawdę większośc olei (tych dobrych) traci właściwości przed/nie wytrzymuje nawet 15kkm (ale kto myśli o kolejnym właścicielu kupując nowe auto
pajda Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Pamiętaj ktoś w które piny wchodzi fotochrom zewnętrzny chodzi o moduł drzwi?
Rekomendowane odpowiedzi