Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie klocki mi zaczęły dzwonić na wybojach :/ co zrobić?

zmienic sprezynki albo klocki

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Klocki grube jeszcze . Sprężynki to te druciki ?

Opublikowano

Pany ile moża krzyczeć i Iphona 4s 16Gb? Stan raczek bdb.

Opublikowano (edytowane)

Tak. U mnie na nierównościach też w jednym kole coś dzwoniło. Okazało się, że wina leży po stronie "drucików", wymieniłem wszystkie i nastała cisza :kox: Ponoć owe sprężynki powinno się wymieniać przy każdej wymianie klocków, ale nie wiem ile jest w tym prawdy także niech ktoś zorientowany się wypowie na ten temat. "Drucików" szukaj pod hasłem "zestaw montażowy klocka hamulcowego" :hi:

Gdybym miał kupca który wyłożyłby 500-600zł to bym się nie zastanawiał i sprzedawał.

Edytowane przez kaman
Opublikowano

Tak. U mnie na nierównościach też w jednym kole coś dzwoniło. Okazało się, że wina leży po stronie "drucików", wymieniłem wszystkie i nastała cisza :kox: Ponoć owe sprężynki powinno się wymieniać przy każdej wymianie klocków, ale nie wiem ile jest w tym prawdy także niech ktoś zorientowany się wypowie na ten temat. "Drucików" szukaj pod hasłem "zestaw montażowy klocka hamulcowego" :hi:

Gdybym miał kupca który wyłożyłby 500-600zł to bym się nie zastanawiał i sprzedawał.
To szukam dzięx :)
Opublikowano

Jest ktoś na forum kto tanio sprzedaje oleje silnikowe? :)LM SYNTHOIL HT 5W40 albo Motul 5w40 8100 X-Cess ale myśle że LM dużo lepszy :eusathink:

Opublikowano (edytowane)

Witam. Poproszę o wycenę: wahacze górne lemfordera i febi, liqui moly 5w40 synthoil + filtr Knecht

Edytowane przez xsebo1
Opublikowano

Witam. Poproszę o wycenę: wahacze górne lemfordera i febi, liqui moly 5w40 synthoil + filtr Knecht

Tematy Ci się pomyliły chyba :decayed:

Opublikowano
:D hehehe faktycznie [emoji14]
Opublikowano

:D hehehe faktycznie [emoji14]

jak chcesz synthoil już na stronie jest :wink:

Opublikowano

Ostatnio kupiłem za 160e z pudełkiem w stanie bdb, podejrzewam, że cena mniej więcej taka jak w Polsce

Opublikowano

Siema . Są podróbki felg od rs w wersji 17" ? O takich 2756ceb871361d6e6acc25fceb6da38c.jpg. Zaznaczam że nie chcę większych :D .

Opublikowano

Siema . Są podróbki felg od rs w wersji 17" ? O takich 2756ceb871361d6e6acc25fceb6da38c.jpg. Zaznaczam że nie chcę większych :D .

Są, są ktoś na forum ma b7 chyba...
Opublikowano

Dobra dzięki ;) teraz tylko pytanie brać LM czy Motul? różnica w cenie jest 50 zł jakby nie było

Opublikowano

Ja motula używam i jestem bardzo zadowolony .

Opublikowano

Co to znaczy bardzo zadowolony z oleju?? Zawsze sie zastanawiam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Cicha praca , nic nie ubywa , nie ma na korku castrolowego shitu :).

Opublikowano

Tez nie wiem co to znaczy. Ja jeżdżę od kadry kupiłem auto na mobilu. Nic się nie dzieje z żadnym autem które miałem i mam do tej pory. Tak że nie będę przepłacał po to żeby pisało motul czy LM

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Motul ma dodatki czyszczące ale na mobilu jeździłem 1.8 i 1.9 i było git ;). Teraz w 1.8t zainwestowałem w motula po płukance bo tak polecali koledzy z forum i tyle . Żadnej w tym filozofii się nie dopatruje .