Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany wie ktoś może albo kojarzy takie b6 na forum w którym siedzi felga 9,5J ET 35 na przodzie? ew jeszcze na tyle 11J ET25 :kox:

aaa oczywiście 19"

Ja mam na przodzie 9 et 33 zobacz sobie u mnie w dziale. Tyl mialem kiedys 10 et 30 tu masz fotke jsk to wygladslo:vqwlbxto.jpg
Wczoraj chyba widzialem tą audi w Wesołej
No way. Moze podobna. Te felgi dawno juz nie jezdza :(
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak zdemontowac z przedniej szyby ten element, na ktory montuje sie lusterko wsteczne? (Zwykle lusterko, nie zadne fotochromy)

Opublikowano

Przekrec w prawo i wysun w gore lub dol

Opublikowano

No way. Moze podobna. Te felgi dawno juz nie jezdza :(

Nie dawno widzialem czarnego sedana ale to nie byl s line jak Twój

Opublikowano (edytowane)

Panowie z kim w okolicach Szczecina można się dogadać o elektrykę (bix-y, moduł komfortu, lustereczko bose,itp) i rolowanie nadkoli? Chciałem to wrzucić do Zachpomu ale tam troszkę cicho.

Edytowane przez Rederyk78
Opublikowano

panowie ogarnia ktoś immo ,bo coś się z nim dzieje odpalam auto i zaraz gaśnie (nie zawsze) mam dwa błędy w silniku 17978 dotyczy immo i w instrument 01176 dotyczy kluczyka,obecnie wykasowałem błędy ,auto odpaliło bez problemu 2 razy z rzędu,niewiem czy to wina upału ,bo stał parę godzin na słońcu

Opublikowano

Ktoś z forumowiczów porusza się po okolicach giżycka? Czarny Avant, felgi ciemne z polerowanym rantem, z przodu zderzak sline.

Opublikowano

greg2505 masz może drugi kluczyk? na nim też to sie dzieje?

Opublikowano

jakie prawo? siadasz na miejsce kierowcy, lusterko o 90* w

lewo i schodzi. w prawo już słyszę to pęknięcie przy pająku w okół cokoła montażowego :banan: przerabiałem

w cordobie :facepalm:

Opublikowano

greg2505 masz może drugi kluczyk? na nim też to sie dzieje?

Sprawdzałem ,na drugim to samo, dodam że bateria ma ok 4-5 miesięcy

Opublikowano

lewo i schodzi. w prawo już słyszę to pęknięcie przy pająku w okół cokoła montażowego :banan: przerabiałem

Moze koledze wlasnie chodzilo o to, zeby "bezinwazyjnie" poszlo. ;) czyli jak, obrot w lewo taak? Lusterko z kulki zdjete i zostal tylko ten uchwyt przy szybie.

Opublikowano

Moze koledze wlasnie chodzilo o to, zeby "bezinwazyjnie" poszlo. ;) czyli jak, obrot w lewo taak? Lusterko z kulki zdjete i zostal tylko ten uchwyt przy szybie.
no to siadasz za kierownicą, łapiesz uchwyt z kulką w ręke i przekręcasz w lewo (przeciwnie jak idzie zegar) - po około 30* obrotu będzie już luźne, a przy przedziale 60*-90* powinno Ci zeskoczyć i zostać w ręce. Inaczej nie zejdzie. Chyba, że ma zejść razem z szybą ("dzwon" matką tuningu - od razu szyba z b7 pod czujnik

deszczu i swap mce na b7), to polecam świecę zapłonową, "białą" (ceramiczną) część rozkruszyć, np. młotkiem, potem mały skrawek (wystarczy nawet średnicy 1/3 małego paznokcia u ręki) i "rzucić" w szybę z odległości 2-3 metrów - odkurzacz lubi to! :banan:

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

czasem nie próbuj na tą kulke wcisnąć tego

luterka - wtedy bankowy swap mce - zapraszam, dogadamy się :grin:

Opublikowano

Potrzebuję wkłady z grzaniem, prawy i lewy ;) Ktoś coś widział ?

Opublikowano

Ja mam LEWY ale od B7 nie wiem czy pasuje

Opublikowano

Ja mam LEWY ale od B7 nie wiem czy pasuje

Zewnętrznie pasuje bo porównywałem przed chwilą, nie wiem jak to wygląda za lusterkiem. Poszukam i jak coś się odezwę

Opublikowano

Pasuje

Opublikowano

Ludziska mam awarie. Rozłożył em mechanizm składania lusterka i po skręcenie do kupy rozkłada się za daleko....WTF? Probowalem to naprawić ze 20 razy i kicha bo za każdym razem to samo. Ktoś pomoże w tym temacie?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie orientuje się ktoś jaka sprężarka klimy siedzi w b6 2002 ? Niestety moja się rozszczelniła i trzeba szukać używki albo regenerowanej tylko jaką ?