matibati2 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Pany wie ktoś może albo kojarzy takie b6 na forum w którym siedzi felga 9,5J ET 35 na przodzie? ew jeszcze na tyle 11J ET25 aaa oczywiście 19" Ja mam na przodzie 9 et 33 zobacz sobie u mnie w dziale. Tyl mialem kiedys 10 et 30 tu masz fotke jsk to wygladslo: Wczoraj chyba widzialem tą audi w WesołejNo way. Moze podobna. Te felgi dawno juz nie jezdza
KoJ@K Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Panowie jak zdemontowac z przedniej szyby ten element, na ktory montuje sie lusterko wsteczne? (Zwykle lusterko, nie zadne fotochromy)
matibati2 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przekrec w prawo i wysun w gore lub dol
garry99 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 No way. Moze podobna. Te felgi dawno juz nie jezdza Nie dawno widzialem czarnego sedana ale to nie byl s line jak Twój
Rederyk78 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie z kim w okolicach Szczecina można się dogadać o elektrykę (bix-y, moduł komfortu, lustereczko bose,itp) i rolowanie nadkoli? Chciałem to wrzucić do Zachpomu ale tam troszkę cicho. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Rederyk78
greg2505 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 panowie ogarnia ktoś immo ,bo coś się z nim dzieje odpalam auto i zaraz gaśnie (nie zawsze) mam dwa błędy w silniku 17978 dotyczy immo i w instrument 01176 dotyczy kluczyka,obecnie wykasowałem błędy ,auto odpaliło bez problemu 2 razy z rzędu,niewiem czy to wina upału ,bo stał parę godzin na słońcu
Maciek0502 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ktoś z forumowiczów porusza się po okolicach giżycka? Czarny Avant, felgi ciemne z polerowanym rantem, z przodu zderzak sline.
C4NC3R Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 greg2505 masz może drugi kluczyk? na nim też to sie dzieje?
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przekrec w prawo i wysun w gore lub doljakie prawo? siadasz na miejsce kierowcy, lusterko o 90* wlewo i schodzi. w prawo już słyszę to pęknięcie przy pająku w okół cokoła montażowego przerabiałem w cordobie
greg2505 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 greg2505 masz może drugi kluczyk? na nim też to sie dzieje? Sprawdzałem ,na drugim to samo, dodam że bateria ma ok 4-5 miesięcy
KoJ@K Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przekrec w prawo i wysun w gore lub doljakie prawo? siadasz na miejsce kierowcy, lusterko o 90* wlewo i schodzi. w prawo już słyszę to pęknięcie przy pająku w okół cokoła montażowego przerabiałem w cordobie Moze koledze wlasnie chodzilo o to, zeby "bezinwazyjnie" poszlo. czyli jak, obrot w lewo taak? Lusterko z kulki zdjete i zostal tylko ten uchwyt przy szybie.
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przekrec w prawo i wysun w gore lub doljakie prawo? siadasz na miejsce kierowcy, lusterko o 90* wlewo i schodzi. w prawo już słyszę to pęknięcie przy pająku w okół cokoła montażowego przerabiałem w cordobie Moze koledze wlasnie chodzilo o to, zeby "bezinwazyjnie" poszlo. czyli jak, obrot w lewo taak? Lusterko z kulki zdjete i zostal tylko ten uchwyt przy szybie.no to siadasz za kierownicą, łapiesz uchwyt z kulką w ręke i przekręcasz w lewo (przeciwnie jak idzie zegar) - po około 30* obrotu będzie już luźne, a przy przedziale 60*-90* powinno Ci zeskoczyć i zostać w ręce. Inaczej nie zejdzie. Chyba, że ma zejść razem z szybą ("dzwon" matką tuningu - od razu szyba z b7 pod czujnikdeszczu i swap mce na b7), to polecam świecę zapłonową, "białą" (ceramiczną) część rozkruszyć, np. młotkiem, potem mały skrawek (wystarczy nawet średnicy 1/3 małego paznokcia u ręki) i "rzucić" w szybę z odległości 2-3 metrów - odkurzacz lubi to!
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 czasem nie próbuj na tą kulke wcisnąć tego luterka - wtedy bankowy swap mce - zapraszam, dogadamy się
KarolH Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Potrzebuję wkłady z grzaniem, prawy i lewy Ktoś coś widział ?
bartekzks Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Potrzebuję wkłady z grzaniem, prawy i lewy Ktoś coś widział ? Ja mam LEWY ale od B7 nie wiem czy pasuje
KarolH Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Potrzebuję wkłady z grzaniem, prawy i lewy Ktoś coś widział ? Ja mam LEWY ale od B7 nie wiem czy pasuje Zewnętrznie pasuje bo porównywałem przed chwilą, nie wiem jak to wygląda za lusterkiem. Poszukam i jak coś się odezwę
Bielun22 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ludziska mam awarie. Rozłożył em mechanizm składania lusterka i po skręcenie do kupy rozkłada się za daleko....WTF? Probowalem to naprawić ze 20 razy i kicha bo za każdym razem to samo. Ktoś pomoże w tym temacie? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marianek Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Panowie orientuje się ktoś jaka sprężarka klimy siedzi w b6 2002 ? Niestety moja się rozszczelniła i trzeba szukać używki albo regenerowanej tylko jaką ?
Rekomendowane odpowiedzi