Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś nr zbiorniczka płynu chlodzscego ktory ma mocowanie do bocznej oslony

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chłopaki... mam stare wtryski od swojego AVF'a (3 są walnięte, jeden sprawny, ale i tak nie ustalę teraz który jest który, więc zakładamy, ze 4 są walnięte).

Coś z tym można zrobić czy na śmietnik?

Opublikowano

Można spróbować regeneracji. Czasami "walnięcie" tych wtryskiwaczy jest spowodowane nieszczelnością uszczelek.

Opublikowano

Zna ktoś nr zbiorniczka płynu chlodzscego ktory ma mocowanie do bocznej oslony

W warsztacie masz.
Opublikowano (edytowane)

Panowie dzisiaj ukradli mi znaczki DTM z listew bocznych. Dajcie znać jak ktoś coś zauważy. Cieszyłem się nimi od niedzieli.

Edytowane przez Rederyk78
Opublikowano

Siema. Panowie widziałem kiedyś temat o tych dokładkach i nie mogę znaleźć http://allegro.pl/dokladka-zderzaka-tyl-audi-a4-b6-sedan-i-avant-i5601389101.html. Nakieruje mnie ktoś?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Dobra znalazłem :) wygląda całkiem nieźle ciekawe jak z trwałością.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Koledzy czujnik stopu mam do wymiany, miga mi czasami kontrolka od świec żarowych a wczoraj zauważyłem, że światła stopu mi się palą cały czas chyba, że puknę nogą w pedał hamulca. Warto w ogóle go rozbierać i czyścić styki czy lepiej w ASO kupić nowy?

Jak to w ogóle wygląda jeśli chodzi o montaż bo są różne sprzeczne info na forum. Jedni piszą żeby przed montażem wyciągnąć ten dzyndzel na maksa inni mówią, żeby tego nie robić. Ma ktoś jakąś instrukcję czy może mi udzielić 100% info co i jak? Podobno jest jakiś czujnik który ma poprawione usterki młodości ale jaki ma nr?

Montaż to minuta z wykręceniem starego. Stary czujnik przekręcasz w kierunku przeciwnym niż wskazówki zegara, odpinas wtyczkię i wyjmujesz. Nowy czujnik przekręcasz analogicznie zgodnie z ruchem wskazówek zegara aż usłyszysz 2 kliknięcia. Podpinasz wtyczkę i gotowe. Pamiętaj nic nie regulujesz , nie wciskasz bo grozi to uszkodzeniem czujnika. One są tak zbudowane że sam się zaadoptuje.

Aktualnie sprzedawane są już tylko poprawione czujniki - dobiorą Ci po VIN w serwisie

Nie wiem czy wymieniać ten czujnik bo wczoraj świrowały mi światła stopu a dzisiaj jak ręką odjął, a nic nie robiłem :decayed:
Opublikowano

numer zbiorniczka to 8E0 121 403 A pamietaj ze trzeba zaslepic jedne otwor ja dolozylem jeden waz i zaslepilem na dole

Opublikowano

Koledzy widział ktoś gdzieś może ledowe kierunkowskazy do naszych audi? w wersji black?

Opublikowano

numer zbiorniczka to 8E0 121 403 A pamietaj ze trzeba zaslepic jedne otwor ja dolozylem jeden waz i zaslepilem na dole

Na 99% nie musi bo ma bene V6

Opublikowano

Pany potrzebuje czarny górny grill od S4, lewa i prawa kratka halogenów do SLine, dolna kratka SLine i halogeny do SLine, miałby to ktoś na stanie do sprzedania albo chociaż część?

Byłem dziś w ASO i "lewa kratka jest na miejscu, prawa za dwa trzy dni, a grilla nie m w Polsce dostępnego" nosz karwa..

Opublikowano (edytowane)

a to nie łaska poczekać tych paru dni? fakt faktem za te graty w aso wyjdzie koło 1000 zł...

halo pasują ze zwykłego zderzaka

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez C4NC3R
Opublikowano (edytowane)

Frostyyy górny grill do S4 ale zwykły mogę ci oddać za 320. W tym roku zakładałem ale nie pasuje mi do koncepcji auta.

Panowie tak na szybko bo dzisiaj zgłupiałem. Czy pokrętło do otwierania szyberdachu jest podświetlane czy pali się tylko tarcza ze skala otwarcia. Nie chciałbym kupować nowego pokrętła za 150 zeta jeżeli stare mam dobre.

Edytowane przez Rederyk78
Opublikowano

halogeny do SLine,
to są zwykłe halogeny(seria) :wink:
Opublikowano

Pozdrowienia z mazur!!

61a5999e971bbac1f6811c4e63ee7760.jpg

Opublikowano

Ile może być warta popielniczka tył w kolorze soul?? Na alledrogo jest parę sztuk, ale dosyć drogie...

Opublikowano

Pozdrowienia z mazur!!61a5999e971bbac1f6811c4e63ee7760.jpg

Gdzie to?

Opublikowano

Pozdrowienia z mazur!!61a5999e971bbac1f6811c4e63ee7760.jpg

Gdzie to?
Wilimy koło Biskupca.