Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zapomnijcie, że jeśli nie macie sterownika Webasto, będzie Wam towarzyszył nieusuwalny błąd na VAG...

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A generalnie z tego panelu jakoś się jeszcze korzysta? Przyciski pod obsługę nawi dzialaja? Czy tylko świecą?

Opublikowano

Nie zapomnijcie, że jeśli nie macie sterownika Webasto, będzie Wam towarzyszył nieusuwalny błąd na VAG...

No mam. Ale W czym to przeszkadza?

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

dla mnie montaż tego z kodowaniem to około 1,5h, jak ktoś pierwszy raz się za to bierze to dwie-dwie i pół godzinki. Wiązkę gotową pod dany rocznik auta (różnica w pinach licznika) robię za 75zł z wysyłką w cenie, nawet kodowania popiszę na kartce :decayed: i jak pisze nitroo - skutkiem ubocznym jest błąd braku komunikacji z sterownikiem webasta w liczniku i climatronicu - ale normalnie wszystko funguje :wink:

grzes - z przycisku (jaki wybierzesz to pod ten zrobie aktywacje) odpalasz menu na fisie, ustawiasz i potwierdzasz wszystko joystickiem panelu. reszta guziczków jest "tylko" odbiornikiem illuminacji, no ale śmiało można coś jeszcze pod nie podłączyć :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

mrogal u siebie miał fabrycznie navi między fotelami, ale tak zamotaliśmy, że ma i navi i wietrzenie :)

Opublikowano

Pany ma ktoś manuala obrazkowego jak rozkręcić fotel - tzn konkretnie oddzielić część siedziska od oparcia. Robiłem to już raz u siebie, wczoraj wytarachałem fotel z auta i zaćma totalna :/

Opublikowano

dla mnie montaż tego z kodowaniem to około 1,5h, jak ktoś pierwszy raz się za to bierze to dwie-dwie i pół godzinki. Wiązkę gotową pod dany rocznik auta (różnica w pinach licznika) robię za 75zł z wysyłką w cenie, nawet kodowania popiszę na kartce :decayed: i jak pisze nitroo - skutkiem ubocznym jest błąd braku komunikacji z sterownikiem webasta w liczniku i climatronicu - ale normalnie wszystko funguje :wink:

grzes - z przycisku (jaki wybierzesz to pod ten zrobie aktywacje) odpalasz menu na fisie, ustawiasz i potwierdzasz wszystko joystickiem panelu. reszta guziczków jest "tylko" odbiornikiem illuminacji, no ale śmiało można coś jeszcze pod nie podłączyć :wink:

mrogal u siebie miał fabrycznie navi między fotelami, ale tak zamotaliśmy, że ma i navi i wietrzenie :)

To jeszcze tylko znajdź mi panel w moim kolorze :)

Opublikowano

panele występowały tylko w czornym kolorze :wink:

Opublikowano

Artur podeślij na Pw maila to wyśle ci instrukcje z elsy dziś.

Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

W niczym, ale ja nie chcę ani jednego błędu mieć :decayed:
Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

W niczym, ale ja nie chcę ani jednego błędu mieć :decayed:
księciunio :decayed::grin:

Opublikowano

:friends:

Opublikowano

Turzol poszło :hi:

Opublikowano

thx mam

Opublikowano

thx mam

Turzol podeslij mi tez.
Opublikowano

:hi:

Takie pytanie... Co to za menu? jak je aktywować i co w nim jest? :decayed:

MENU-wheelchange.jpg

kajak do apelu!

ja dzieki mojemu przyjaciolu kajaku mam menu w zegarach ze moge z pokretla ustawic jezyk date godzine co ma mi fis pokazywac i czas wlaczenia wylaczenia przewietrzania wnetrza :)

Ty nie uwierzysz... Zszedłem do auta i mam to samo. [emoji15] [emoji2]

BTW. W poniedziałek wyślę Ci paczkę zwrotna z podziękowaniem. Moja od ciebie dalej leży u teściów. Nie miałem kiedy odebrać. [emoji52]

Wysłane przez Tapatalk

a Ty zmieniles B5 na krawata w 2.5? niezla w mozgu dziura :grin:

zapomnialem o tym

ok czekam wiec na niespodziewanke :grin:

o jakiej tresci?

Opublikowano

a Ty zmieniles B5 na krawata w 2.5?

to jest pikuś. tego krawata w 2,5 i multi to on ode mnie wziął :decayed: błędy w liczniku i climatronicu będą miały treść o braku komunikacji z sterownikiem ogrzewania postojowego. Numerek sterownika bodajże J346 lub J364 :wink:

Opublikowano

Widzisz Mrogal. Z tym idiotą nie warto pić. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

Z Toba tez sie nie podejme [emoji12] durne decyzje. Mam nadzieje ze to nie Twoj atut glowny [emoji23]

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

Z Toba tez sie nie podejme [emoji12] durne decyzje. Mam nadzieje ze to nie Twoj atut glowny [emoji23]

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

o wy ciule dwa, pogadamy przy następnej flaszce o tym :grin: