greg2505 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Pany, wejdzie ta felga na zaciski 320 od A6? http://allegro.pl/oryginal-vw-passat-b5-b6-3aa-16-cali-i5634708576.html 4X6,5X16 ET42 5X112. nie jestem pewien ,ale może być za wąska ,przy 7jx16 et42 jest bardzo blisko zacisku
kaju Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Wie ktoś, czy da się wrzucić Hella Intemo do bixów B6?Da sie. Ja mam. Qwerty robił. Sent from my iPhone using Tapatalk Jest sens?oj jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fr0styyy. Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Wie ktoś, czy da się wrzucić Hella Intemo do bixów B6?Da sie. Ja mam. Qwerty robił.Sent from my iPhone using Tapatalk Jest sens?oj jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki, duża rożnica? Jak świecą światła drogowe? Dla mnie dobre światła w aucie to rzecz priorytetowa więc szykuje się kolejny mod
kaju Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 jest bardzo duża różnica. zmieniaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fr0styyy. Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Moje bixy z B8 świecą spoko, ale skoro można lepiej to dla mnie gra warta świeczki
kaju Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 B8 świeci dobrze, ale Hella świeci lepiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pajda Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Wie ktoś, czy da się wrzucić Hella Intemo do bixów B6?Da sie. Ja mam. Qwerty robił. Sent from my iPhone using Tapatalk Jest sens?oj jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No jesli cbodzi o standard to wiem ze jest sens robić, ale chodziło mi ze lepiej jest założyć soczewkę z b8 polifta mam osobiście taka założona przez qwertego gdzie jest p&p niż hela bo różnica jest znikoma jeśli chodzi o jakość światła
Fr0styyy. Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Wie ktoś, czy da się wrzucić Hella Intemo do bixów B6?Da sie. Ja mam. Qwerty robił.Sent from my iPhone using Tapatalk Jest sens?oj jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No jesli cbodzi o standard to wiem ze jest sens robić, ale chodziło mi ze lepiej jest założyć soczewkę z b8 polifta mam osobiście taka założona przez qwertego gdzie jest p&p niż hela bo różnica jest znikoma jeśli chodzi o jakość światła To teraz mam dylemat
kaju Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 miałem porównanie u siebie w b6 soczewka hella3 vs. b8. według mnie rozproszenie helli jest pełniejsze i gra jest warta świeczki. wiadomo, że strumień zależny jest też od stanu przetwornicy i żarników - ja na nowym komplecie biłem na ryj soczewke b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pajda Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Ale b8 czy b8 po lifcie mierzyles do hella? Edytowane 27 Października 2015 przez pajda
Bielun22 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Tak to same plastiki, diody 170zł /szt +1
Fr0styyy. Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Ja mam chyba zwykłą a nie lift.
kaju Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Ale b8 czy b8 po lifcie mierzyles do hella?jak dobrze kojarze to hella3 pchana była właśnie w lifta, D3, C7 i gdzieś jeszcze. mówię o przedliftowejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Soczewka B8 to Bosch/AL a nie hella
Rederyk78 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Jak dzwoniłem do Hideretrofit i chciałem wymienić soczewki b8 na hella to dostałem info że mogą same szkła soczewek podmienic bo odbłyśniki sa b. dobre w b8
bidzio1 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Panowie jak chcecie to mam komplet lamp zrobiony na bix z soczewka hella 3 w idealnym stanie. Można montować pod zwykła regulacje dla tych co mają h7 lub pod poziomowanie dynamiczne czyli dla tych co mają ori xenon. Kompletne lub bez przetwornic. Jak kto chce. Z czarnym wnętrzem. Tzn ta listwa co jest w kloszu. ramka soczewki i długich ori srebrne. Info na pw.
nitroo Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Poszukuję żarówek do świateł pozycyjnych (oprawa W5W). Czy te będą wywalały błąd? http://allegro.pl/osram-w5w-cool-blue-intense-4000k-wysylka-24h-i5132303791.html Jeśli tak, to może ktoś coś poleci? Zastanów się nad pytaniem, zanim je zadasz... Co ma niby wywalać błąd w tej żarówce?!
grzes283 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Dobry z rana Orientujecie się, czy listwy wokół okien w wersji shadow line są chromowane i powlekane czarną gumą? Pytam dlatego, że zauważyłem u siebie w niektórych miejscach lekkie przetarcia, przez które prześwituje chrom. Jest to widoczne na listwie nad drzwiami, oraz na tylnej bocznej w avancie....
turzol Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Dobry z rana Orientujecie się, czy listwy wokół okien w wersji shadow line są chromowane i powlekane czarną gumą? Pytam dlatego, że zauważyłem u siebie w niektórych miejscach lekkie przetarcia, przez które prześwituje chrom. Jest to widoczne na listwie nad drzwiami, oraz na tylnej bocznej w avancie.... Nie są chromowane chyba że ktoś wcześniej prysnął je PlastiDip-em. Ori w środku są metalowe w celu usztywnienia.
grzes283 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Dzięki, to by miało sens.....bo to taki do końca chrom nie jest, bardziej właśnie jakiś metal. Sprawa jasne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi