nitroo Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 jaka srednice montazowa musze zamowic pod wydech 2.5 tdi ? zmierz sobie końcówkę wydechu i taką zamów ,nie pamiętam dokładnie ale chyba 55mm I nie pytaj sto razy o to samo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jak się wyciąga wskazówki z licznika ? Bo nie chce nic urwać ?Dwie małe łyżeczki do herbaty Robiłem to już setki razy i nigdy nic nie uszkodziłem, za pierwszym razem mogą ciężko iść. Gra warta świeczki, licznik kolor + wskazówki z S4 B6 + białe podświetlenie Btw. nie ma ktoś na sprzedaż kostek do podłączenia zegarka radiowego z licznikiem? Bardzo potrzebuję czteropinowe? mam, ale to nie są tanie rzeczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Jak się wyciąga wskazówki z licznika ? Bo nie chce nic urwać ?Dwie małe łyżeczki do herbaty Robiłem to już setki razy i nigdy nic nie uszkodziłem, za pierwszym razem mogą ciężko iść. Gra warta świeczki, licznik kolor + wskazówki z S4 B6 + białe podświetlenie Btw. nie ma ktoś na sprzedaż kostek do podłączenia zegarka radiowego z licznikiem? Bardzo potrzebuję czteropinowe? mam, ale to nie są tanie rzeczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nienwiem jakie, po prostu chce podłączyć moduł zegarka radiowego go licznika żeby działał [emoji14] coś wykombinujesz kaju? [emoji1] Sent from my SM-G900F using Tapatalk Edytowane 30 Listopada 2015 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 jaka srednice montazowa musze zamowic pod wydech 2.5 tdi ? zmierz sobie końcówkę wydechu i taką zamów ,nie pamiętam dokładnie ale chyba 55mm I nie pytaj sto razy o to samo!Po to jest ten wątek, aby pytać, to raz. Dwa, nie ma nigdzie jednoznacznej odpowiedzi, dlatego pytam. Trzy, nie mam możliwości fizycznie sobie tego zmierzyć. Jestem od 7 lat na forum, także prosze uchylić się od tego rodzaju pouczen.naciepane z tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Andrzej zmierzyłem jest 55mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Panicze dobrze po googlach widzę, że wtyczka do samego zegarka radiowego jest taka sama jak do czujnika pdc? ktoś potwierdzi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Moge sprawdzić po pracy i dać ci znać bo mam za licznikiem moduł Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Andrzej zmierzyłem jest 55mm dzieki wielkie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Panicze dobrze po googlach widzę, że wtyczka do samego zegarka radiowego jest taka sama jak do czujnika pdc? ktoś potwierdzi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Łap kaju, tak to wygląda http://nees.pl/upload/wtyczki1.jpg (zdjęcie od biggmana) Edytowane 30 Listopada 2015 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 jaka srednice montazowa musze zamowic pod wydech 2.5 tdi ? zmierz sobie końcówkę wydechu i taką zamów ,nie pamiętam dokładnie ale chyba 55mm I nie pytaj sto razy o to samo!Po to jest ten wątek, aby pytać, to raz. Dwa, nie ma nigdzie jednoznacznej odpowiedzi, dlatego pytam. Trzy, nie mam możliwości fizycznie sobie tego zmierzyć. Jestem od 7 lat na forum, także prosze uchylić się od tego rodzaju pouczen.naciepane z tapatalka Owszem, ale nie pytać sto razy - o 15 i 20. Nie każdy siedzi non stop na forum i nie każdy musi wiedzieć. Trochę cierpliwości. Staż nie upoważnia Cię do śmiecenia postami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 jaka srednice montazowa musze zamowic pod wydech 2.5 tdi ? zmierz sobie końcówkę wydechu i taką zamów ,nie pamiętam dokładnie ale chyba 55mm I nie pytaj sto razy o to samo!Po to jest ten wątek, aby pytać, to raz. Dwa, nie ma nigdzie jednoznacznej odpowiedzi, dlatego pytam. Trzy, nie mam możliwości fizycznie sobie tego zmierzyć. Jestem od 7 lat na forum, także prosze uchylić się od tego rodzaju pouczen.naciepane z tapatalka Owszem, ale nie pytać sto razy - o 15 i 20. Nie każdy siedzi non stop na forum i nie każdy musi wiedzieć. Trochę cierpliwości. Staż nie upoważnia Cię do śmiecenia postami.Ale się czepiaszNich pyta i nawet 20 razy, mi to nie przeszkadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Hi Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panicze dobrze po googlach widzę, że wtyczka do samego zegarka radiowego jest taka sama jak do czujnika pdc? ktoś potwierdzi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Łap kaju, tak to wygląda http://nees.pl/upload/wtyczki1.jpg (zdjęcie od biggmana) gra muzyczka ino ino!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To kaju klej wtyczki i wiązkę żebym miał co robić w weekend Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panicze dobrze po googlach widzę, że wtyczka do samego zegarka radiowego jest taka sama jak do czujnika pdc? ktoś potwierdzi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panicze dobrze po googlach widzę, że wtyczka do samego zegarka radiowego jest taka sama jak do czujnika pdc? ktoś potwierdzi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek to samo czyli oko jeszcze dobrze strzela dzięki jeszcze raz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 kto prowadzi fanpage na fb divisionu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki18m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Hej mam problem mokry dywanik kierowcy obudowa komputera i pod obudowa uszczelnione kapie gdzies bardziej po prawej stronie patrząc ze środka auta plastkik i wszystko wyjęte ktos jakiś pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Odplywy pod aku drozne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi