Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie pomózcie.Próbuje rozszydrowac numery przednich nadkoli b6 poniewaz szukam materiałowych nadkoli z powycinanymi otworami na wlot powietrza które chyba tutaj na forum widzialem i szukam i szukam...i tak:

8E0821171B zwykłe plastiki

8E0821171E nadkole plastikowe bodajze zwykłe??

8E0821172F te są materiałowe bez otworów

a te materiałowe z otworami??? ktoś , coś?

Edytowane przez dydek1

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

same felgi 19 rs6 9j łopaty ori w stanie bardzo dobrym igły to za ile można pogonić/kupić? Dobrze avant na sprężynach H&R -35 bedzie wyglądał na 19 czy koza i lepiej pozostać na 18 (225/40/18)?

20140926_170953_zpsf07248a2.jpg

Edytowane przez jaccov6

Nie ma czegoś takiego jak nadkola z otworami. Są tylko 2 wersje plastik i szmata

czyzbym jakaś samoróbke widział...

Mam ori xenon i bardzo słabo oświetla drogę, bo wypalony jest odbłyśnik. Chcę włożyć soczewki z b8 lift z adapterami. Żarniki rozumiem tez muszę wymienić???

Soczewki z b8 z adapterami pasują tylko do lamp ori bixenon. Do zwykłych h7 i xenon moim zdaniem najfajniej pasuje hella 3. Ja takie najczęściej zakładam.

Mam ori xenon i bardzo słabo oświetla drogę, bo wypalony jest odbłyśnik. Chcę włożyć soczewki z b8 lift z adapterami. Żarniki rozumiem tez muszę wymienić???

do xenonu nie włożysz soczewek b8 bez naprawde ostrego rzezbienia. do Bixenonu siądą jak u siebie

:hi: Panowie, mój dobry ziomuś ma problem z autem. Przy prędkościach powyżej 130km/h auto wpada w wibrację, które najbardziej są odczuwalne oczywiście na kierownicy.

Opony zmienione, koła sprawdzone, nawet kilkukrotnie zamieniane. Wszystkie drążki, końcówki etc sprawdzone. Półosie wykluczone, zbieżność ok, poduchy silnika sprawdzone, tarcze hamulcowe też ok.......ciężko zdiagnozować winę. Mieliście podobny problem? Z reguły kończy się sprawa na źle wyważonych kołach, tu jednak problem jest głębszy. Dwumasa? Wprawdzie wymieniał niedawno, ale może coś z nią nie tak?

Pacjent to Octavia II 1.9 TDI

Z góry dziękuje za wszelkie sugestie... :wink:

Ja miałem opcje u siebie że wychodził guz na oponie i się chował :) w końcu został to go namiezyłem :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ja mialem podobnie przy delikatnie przycietej oponie, albo dystansach bez centrowania.

najlepiej jak kolega założyłby komplet nowych opon ,ja tak miałem przy 160km/h całe auto mocno drżało wystarczyło troszkę przyspieszyć lub zwolnić i cisza ,po założeniu nowych opon drżenie znikło,dodam że stare opony były wyważone i żadnych uszkodzeń poza zużytym bieżnikiem nie było widać ,dopiero po zdjęciu ich z felg 1szt miała coś nie tak z bieżnikiem

Edytowane przez greg2505

@grzesio

Nie ma czasem felg zmienionych które są na pierścieniach plastikowych by pasowały?

Panowie potrzebuję numery śrub 2, 6. Z góry dzięki :hi:

8220388700_1301419552.jpg

Panowie czym można wypełnić ''nadgryziona " gałkę od biegów? Coś o podobnej plastyczności jak gąbka co jest Ori i żeby to się trzymało

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

apropo wibracji ja zauważyłem u siebie w 1.8tq, że jak jadę na przykład 80 na 4-ce i mam 2k obrotów, dodam mocno gazu to czuć taką wibracją przechodzącą od przodu auta do tyłu, więc tak jakby coś z wałem?

Panowie czym można wypełnić ''nadgryziona " gałkę od biegów? Coś o podobnej plastyczności jak gąbka co jest Ori i żeby to się trzymało

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Klej do szyb już Ci mówiłem