dydek1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Panowie pomózcie.Próbuje rozszydrowac numery przednich nadkoli b6 poniewaz szukam materiałowych nadkoli z powycinanymi otworami na wlot powietrza które chyba tutaj na forum widzialem i szukam i szukam...i tak: 8E0821171B zwykłe plastiki 8E0821171E nadkole plastikowe bodajze zwykłe?? 8E0821172F te są materiałowe bez otworów a te materiałowe z otworami??? ktoś , coś? Edytowane 9 Grudnia 2015 przez dydek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie ma czegoś takiego jak nadkola z otworami. Są tylko 2 wersje plastik i szmata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) same felgi 19 rs6 9j łopaty ori w stanie bardzo dobrym igły to za ile można pogonić/kupić? Dobrze avant na sprężynach H&R -35 bedzie wyglądał na 19 czy koza i lepiej pozostać na 18 (225/40/18)? Edytowane 9 Grudnia 2015 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie ma czegoś takiego jak nadkola z otworami. Są tylko 2 wersje plastik i szmata czyzbym jakaś samoróbke widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mam ori xenon i bardzo słabo oświetla drogę, bo wypalony jest odbłyśnik. Chcę włożyć soczewki z b8 lift z adapterami. Żarniki rozumiem tez muszę wymienić??? Soczewki z b8 z adapterami pasują tylko do lamp ori bixenon. Do zwykłych h7 i xenon moim zdaniem najfajniej pasuje hella 3. Ja takie najczęściej zakładam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mam ori xenon i bardzo słabo oświetla drogę, bo wypalony jest odbłyśnik. Chcę włożyć soczewki z b8 lift z adapterami. Żarniki rozumiem tez muszę wymienić??? do xenonu nie włożysz soczewek b8 bez naprawde ostrego rzezbienia. do Bixenonu siądą jak u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Panowie, mój dobry ziomuś ma problem z autem. Przy prędkościach powyżej 130km/h auto wpada w wibrację, które najbardziej są odczuwalne oczywiście na kierownicy. Opony zmienione, koła sprawdzone, nawet kilkukrotnie zamieniane. Wszystkie drążki, końcówki etc sprawdzone. Półosie wykluczone, zbieżność ok, poduchy silnika sprawdzone, tarcze hamulcowe też ok.......ciężko zdiagnozować winę. Mieliście podobny problem? Z reguły kończy się sprawa na źle wyważonych kołach, tu jednak problem jest głębszy. Dwumasa? Wprawdzie wymieniał niedawno, ale może coś z nią nie tak? Pacjent to Octavia II 1.9 TDI Z góry dziękuje za wszelkie sugestie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja miałem opcje u siebie że wychodził guz na oponie i się chował w końcu został to go namiezyłem Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja mialem podobnie przy delikatnie przycietej oponie, albo dystansach bez centrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) najlepiej jak kolega założyłby komplet nowych opon ,ja tak miałem przy 160km/h całe auto mocno drżało wystarczyło troszkę przyspieszyć lub zwolnić i cisza ,po założeniu nowych opon drżenie znikło,dodam że stare opony były wyważone i żadnych uszkodzeń poza zużytym bieżnikiem nie było widać ,dopiero po zdjęciu ich z felg 1szt miała coś nie tak z bieżnikiem Edytowane 10 Grudnia 2015 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opony zmienione na nowe. Nic nie pomogło. Zamienialismy całe koła na inne i też nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Czyli pozostają piasty Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @grzesio Nie ma czasem felg zmienionych które są na pierścieniach plastikowych by pasowały? Panowie potrzebuję numery śrub 2, 6. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ma ale Zamienialismy całe koła i też lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja obstawiam na przegub wewnetrzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Panowie czym można wypełnić ''nadgryziona " gałkę od biegów? Coś o podobnej plastyczności jak gąbka co jest Ori i żeby to się trzymało Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Kup używaną i nie kombinuj Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 apropo wibracji ja zauważyłem u siebie w 1.8tq, że jak jadę na przykład 80 na 4-ce i mam 2k obrotów, dodam mocno gazu to czuć taką wibracją przechodzącą od przodu auta do tyłu, więc tak jakby coś z wałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Panowie czym można wypełnić ''nadgryziona " gałkę od biegów? Coś o podobnej plastyczności jak gąbka co jest Ori i żeby to się trzymało Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Klej do szyb już Ci mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Niby przeguby wykluczone....ciezka sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi