Bielun22 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pany dajcie namiar na kogoś kto obszywa dobrze kierownice. Nie musi być tanio, ma być top ! Rega juz nie obszywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Suchar z rana nie wiedziałem że golf miał tak bogatą historię http://fakty.elblag.pl/to-ogloszenie-rozwalilo-internet-zobacz-jak-mozna-opisac-samochod/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 kto obszywa dobrze kierownice carsdream.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 @turzol, wal do reggiego, on dobrze obszywa kierownice Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek02 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Chlopaki czy belka tylnego zderzaka z s4 b6 avant jest taka sama jak w zwyklym zderzaku? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) IC z 2.5 ma dwa wejścia a z 1.9 jedno czyli będzie lipa dzięki Panowie druga sprawa, przestały mi świecić lampki w drzwiach i oświetlenie nóg od strony pasażera, fis nie pokazuje otwartych drzwi, ale jak drzwi dobrze nie domknę to wszystko się świeci, i fis pokazuje otwarte drzwi. Co sie stało? Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Adrian-A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 siema mistrze szukam kogoś kto się zna na Skodach i kogoś kto ma ogarniętą etkę chodzi o Skode Oktawie VRS 2.0 TDI 2012 ...nie , nie kupiłem skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Chlopaki czy belka tylnego zderzaka z s4 b6 avant jest taka sama jak w zwyklym zderzaku? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka the same one mate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak wyciągnąć ten bolec z gałki ? Musze go wyciągnąć bo inaczej nie włożę gałki a nie wiem jak to zrobić ? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek02 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dzieki kolego[emoji3] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 IC z 2.5 ma dwa wejścia a z 1.9 jedno czyli będzie lipa dzięki Panowie druga sprawa, przestały mi świecić lampki w drzwiach i oświetlenie nóg od strony pasażera, fis nie pokazuje otwartych drzwi, ale jak drzwi dobrze nie domknę to wszystko się świeci, i fis pokazuje otwarte drzwi. Co sie stało? Przerwane przewody w przelotce między drzwiami. Temat wałkowany tysiąc pięćset sto dziewięćset razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pany dajcie namiar na kogoś kto obszywa dobrze kierownice. Nie musi być tanio, ma być top ! U nas obszywają w Knurowie teraz kumpel w A3 dał do obszycia ale na żywo jeszcze nie widziałem. http://allegro.pl/kierownica-trzyramienna-audi-a3-8p-nowa-skora-pfi-i5590099232.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak wyciągnąć ten bolec z gałki ? Musze go wyciągnąć bo inaczej nie włożę gałki a nie wiem jak to zrobić ? :-( Józek nie wiem czy coś pomoże ale próbuj .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Tomek dzięki ale już opanowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pany dajcie namiar na kogoś kto obszywa dobrze kierownice. Nie musi być tanio, ma być top ! U nas obszywają w Knurowie teraz kumpel w A3 dał do obszycia ale na żywo jeszcze nie widziałem. http://allegro.pl/kierownica-trzyramienna-audi-a3-8p-nowa-skora-pfi-i5590099232.html Nie widać jak biegnie szew, a to najważniejsze dla mnie. Ogólnie wszystkie obszycia jakie do tej pory widziałem dla mnie sporo odbiegały od ori jeśli chodzi o jakość skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie zerknijcie okiem i powiedzcie co jest nie tak z tym miejscem w zderzaku na wysokości soczewki w lampie ?? Koleś wystawił zderzak ze spryskami i w tym miejscu ponoć coś było naprawiane ale nie potrafię go zrozumieć o co kaman i niby te zdjęcie wyżej wszystko wyjaśniają, Może Wy to ogarniecie ? PS. Już chyba czaję. Pod tymi wczęciami jest chyba jakiś drugi plastik z wypustkami i te części powinny na siebie nachodzić. Myślę, że nie będzie problemu to skleić. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez marec-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Panowie da rade przewiezc w sedanie(tylna kanapa skladana) podsufitke sedanową? Jesli tak to czy trzeba jakos wyjmowac przednie fotele lub cos demontowac dodatkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nic nie składasz wszystko wchodzi Chodzi o przedni fotel oczywiście Kładziesz oparcie tylnej kanapy i wsio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Czyli wejdzie bez problemowo mowisz i bedzie sie ją dalo normalnie przewiezc ? A ktoredy najlepiej ją wkladac, zeby zbytnio gimnastyki nie bylo ? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi