dariuszqw Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Chętny ktoś na dystanse przelotowe 20mm razem ze śrubami 5x112 pierścień centrujący 57.1, firma dystom. Kupione jakieś 3mce temu. 4 sztuki cena 250zł. Edytowane 21 Lutego 2016 przez dariuszqw
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie potrzebuje osprzętu xenona w środku, chodzi mi o kable, ma ktoś coś ?
marcin9680 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam. Panowie czy ktos z Was sie orientuje czy wykladzina podlogowa z Seat Exeo pasuje do B6 ?
greg2505 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie potrzebuje osprzętu xenona w środku, chodzi mi o kable, ma ktoś coś ? pisz do kolegi Gwerty ,przerabia lampy to może ma jakieś wiązki
dariuszqw Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie potrzebuje osprzętu xenona w środku, chodzi mi o kable, ma ktoś coś ? Ile dajesz?
KoJ@K Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Ja mam takie wnętrzności z bixów, ale nie wiem czy wiązka pasi też do xena ?! Edytowane 22 Lutego 2016 przez KoJ@K
Radex121 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie półosie z exeo pasują wszystkie do b6 ? czy jak to wygląda ?
turzol Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie półosie z exeo pasują wszystkie do b6 ? czy jak to wygląda ? Pasują z diesla, manual. Mam takowe w aucie
Radex121 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Super dzięki akurat znalazłem ciekawe z 2.0tdi
afroo. Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Słabo się zgrywają niestety. Ale opcja ciekawa i aż dziwne, że tyle czasu nikt się tego nie podjął.
Gwerty Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 bo w sedanie nie da się idealnie zgrać lini. lampy w błotniku maja górna krawędź opadającą i nie da sie wkładu z ledami podnieść wyżej.
cocoo24 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie, czy pęknięta rura egr, moze być powodem spadku efektywności hamulców? https://www.google.pl/search?q=kolanko+EGR+-+rura+dolotu+a4+b6+AWX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7j4rMtY7LAhXBKw8KHddXAj8Q_AUIBygB&biw=1440&bih=785#imgrc=eUgmiqKlFrXq0M%3A przy okazji, ma ktoś taką rure na sprzedaż?
Maciek0502 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Ta rura nie ma nic wspólnego z hamulcami. ale pod nią jest wacumpompa... zobacz czy króćce całe.
marcin9680 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Panowie, czy pęknięta rura egr, moze być powodem spadku efektywności hamulców? https://www.google.pl/search?q=kolanko+EGR+-+rura+dolotu+a4+b6+AWX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7j4rMtY7LAhXBKw8KHddXAj8Q_AUIBygB&biw=1440&bih=785#imgrc=eUgmiqKlFrXq0M%3A przy okazji, ma ktoś taką rure na sprzedaż? Lub mozesz sprawdzic jeden maly zaworek (nie wiem jaka jest jego poprawna nazwa)Znajduje sie on zaraz na wezu podcisnienia , ktory przebiega kolo kolektora ssacego. Maly , okragly czarno-bialy zaworek z obu stron wezyk podcisnienia. Zdejmij wezyk z obu kroccow i obetnij je tak okolo centymetr z kazdej strony. Moze byc juz zparcialy , miekki ten wezyk na koncach i puszcza podcisnienie. Ja tez mialem bardzo slabe heble kiedys a pozniej wogole pedal sie twardy zrobil i mechaniory juz sie za wymiane Servo brali az sie znalazl jeden madry , obcial troche wezyk i wsio smiga po wsze czasy. Edytowane 23 Lutego 2016 przez marcin9680
cocoo24 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie, czy pęknięta rura egr, moze być powodem spadku efektywności hamulców? https://www.google.pl/search?q=kolanko+EGR+-+rura+dolotu+a4+b6+AWX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7j4rMtY7LAhXBKw8KHddXAj8Q_AUIBygB&biw=1440&bih=785#imgrc=eUgmiqKlFrXq0M%3A przy okazji, ma ktoś taką rure na sprzedaż? Lub mozesz sprawdzic jeden maly zaworek (nie wiem jaka jest jego poprawna nazwa)Znajduje sie on zaraz na wezu podcisnienia , ktory przebiega kolo kolektora ssacego. Maly , okragly czarno-bialy zaworek z obu stron wezyk podcisnienia. Zdejmij wezyk z obu kroccow i obetnij je tak okolo centymetr z kazdej strony. Moze byc juz zparcialy , miekki ten wezyk na koncach i puszcza podcisnienie. Ja tez mialem bardzo slabe heble kiedys a pozniej wogole pedal sie twardy zrobil i mechaniory juz sie za wymiane Servo brali az sie znalazl jeden madry , obcial troche wezyk i wsio smiga po wsze czasy. dzięki Ta rura nie ma nic wspólnego z hamulcami. ale pod nią jest wacumpompa... zobacz czy króćce całe. tam jest ok wszytsko
marcin9680 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie, czy pęknięta rura egr, moze być powodem spadku efektywności hamulców? https://www.google.pl/search?q=kolanko+EGR+-+rura+dolotu+a4+b6+AWX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7j4rMtY7LAhXBKw8KHddXAj8Q_AUIBygB&biw=1440&bih=785#imgrc=eUgmiqKlFrXq0M%3A przy okazji, ma ktoś taką rure na sprzedaż? Lub mozesz sprawdzic jeden maly zaworek (nie wiem jaka jest jego poprawna nazwa)Znajduje sie on zaraz na wezu podcisnienia , ktory przebiega kolo kolektora ssacego. Maly , okragly czarno-bialy zaworek z obu stron wezyk podcisnienia. Zdejmij wezyk z obu kroccow i obetnij je tak okolo centymetr z kazdej strony. Moze byc juz zparcialy , miekki ten wezyk na koncach i puszcza podcisnienie. Ja tez mialem bardzo slabe heble kiedys a pozniej wogole pedal sie twardy zrobil i mechaniory juz sie za wymiane Servo brali az sie znalazl jeden madry , obcial troche wezyk i wsio smiga po wsze czasy. dziękiTa rura nie ma nic wspólnego z hamulcami. ale pod nią jest wacumpompa... zobacz czy króćce całe.tam jest ok wszytskoAha ok to szukaj przy pompie vacum jak juz kolega wspominal.
cocoo24 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 to już zdiagnozowane, dzięki Problem w tym ze rano odpalam , auto zero mocy i czarno za mną, teraz zlokalizowałem kolanko egr przedmuch, pęłko, póki co na szybko taśmą zakleiłem, ale musze wymienić
marcin9680 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 to już zdiagnozowane, dzięki Problem w tym ze rano odpalam , auto zero mocy i czarno za mną, teraz zlokalizowałem kolanko egr przedmuch, pęłko, póki co na szybko taśmą zakleiłem, ale musze wymienić Jak bys chcial zamawiac takie kolanko w ASO to pytaj tylko od A3 bo jest sporo tansze a nizeli z B6 a niczym sie nie rozni.
Rekomendowane odpowiedzi